5 Αυγούστου 2022

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ".

Αλλά υπέρ του “στρατού” των παράνομων μεταναστών...
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 
 
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δυο πολιτικά γερασμένοι άεργοι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι καθημερινά αναδεικνύουν το “μεγαλείο” της πολιτικής τους ταρίχευσης! Που έχουν συμπαρασύρει στον κατήφορό τους όλο το σημερινό πολιτικό Σύστημα (πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών, ηγεσιών των σωμάτων Ασφαλείας κλπ.)! 
 
Οι κυβερνήσεις αυτών των δυο πολιτικών αρχηγών, ενεργώντας ως υπάλληλοι των τοκογλύφων – δανειστών εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και των ΗΠΑ, εξαθλίωσαν τον λαό μας, αρπάζοντας μέσα από την τσέπη τους, από το πορτοφόλι τους τα χρήματα του τίμιου ιδρώτα τους!
 
Αυτοί οι δυο πολιτικοί αρχηγοί είναι υπεύθυνοι του προβλήματος της υπογεννητικότητας, η οποία μαστίζει την ελληνική κοινωνία, που μεσοπρόθεσμα θα διαλύσει το ελληνικό Έθνος!  
 
Αυτοί οι δυο πολιτικοί αρχηγοί οραματίστηκαν, σχεδίασαν και υλοποιούν την αντικατάσταση των Ελλήνων από χιλιάδες παράνομους μετανάστες, που σαν ακρίδες κατατρώγουν το “χωράφι Ελλάς”!  
 
Αφού και οι δυο είναι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας και της αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού, αφού γνωρίζουν, όπως όλοι γνωρίζουμε, ότι Πακιστανοί, Αφγανοί, Σομαλοί, Μπαγκλαντεσιανοί και λοιποί δεν μπορούν ποτέ να αφομοιωθούν στην ελληνική κοινωνία, από τη στιγμή που οι θρησκείες τους είναι πολέμιες της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεώς μας, ο πολιτισμός τους είναι – τουλάχιστον – βάρβαρος και δεν έχει καμιά σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, αφού τα ήθη και τα έθιμά τους είναι πολεμικής και απάνθρωπης φύσεως, αντίθετα με τα ελληνικά, στα οποία δεσπόζει η αγάπη στον συνάνθρωπο, στην πίστη και την αφοσίωση στην Πατρίδα!  
 
Έτσι οι αλλοδαποί εισβολείς απολαμβάνουν όλα τα ωφελήματα των κυβερνήσεως Τσίπρα και Μητσοτάκη! Με πλούσια επιδόματα, ισοδύναμα ενός κατώτατου μισθού Έλληνα εργαζόμενου, με δωρεάν κατοίκηση, όταν τα σπίτια των Ελλήνων βγαίνουν στον πλειστηριασμό, επειδή αυτές οι κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη, τους περιέκοψαν τους μισθούς λόγω των Μνημονίων και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα δάνεια που είχαν συνάψει, με βάση τα μισθολογικά τους δεδομένα της προ Μνημονίων εποχής!  
 
Με την απόλυτη ανοχή αυτών των κυβερνήσεων οι αλλοδαποί εισβάλλουν σε ιδιωτικούς χώρους, βιαιοπραγούν, ακινητοποιούν συρμούς καταλαμβάνοντας τις σιδηροτροχιές (πριν λίγους μήνες), απειλούν να καταστρέψουν εγκαταστάσεις του Δημοσίου, διαμηνύουν ότι θα μας διώξουν από την χώρα μας! 
 
Με την απόλυτη ανοχή των κυβερνήσεων Τσίπρα και Μητσοτάκη, οι εισβολείς παράνομοι μετανάστες βιάζουν Ελληνοπούλες, χωρίς αυτές και οι οικογένειές τους να προστατεύονται από τους νόμους της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης!  
 
Άραγε είναι στην Ελλάδα ανεπιθύμητοι οι Έλληνες;  
 
Η καρδιά των ανελεύθερων καθεστώτων, των τριτοκοσμικών δικτατοριών, των μπανανιών απανταχού της Γης, είναι η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. Οι νόμοι χρησιμοποιούνται σαν συμβόλαια εξόντωσης όλων όσοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Εξουσίας.  
 
Όποιος φίλος ή σύμμαχος των κρατούντων τους παραβαίνει δεν ενοχλείται. Μπορεί να συνεχίσει την έκνομη δραστηριότητά του για όσο καιρό θα διάκειται φιλικά, εκείνος προς το σύστημα και το ανάποδο!  
 
Αυτή η αθλιότητα συμβαίνει στην Ελλάδα και εκδηλώνεται συχνότατα.  
 
Ως “εχθροί” του καθεστώτος λογίζονται οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι υβρίζονται σκαιότατα ως ψεκασμένοι, επειδή είναι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον Covid-19, λογίζονται ως εχθροί του πολιτεύματος, επειδή αντιδρούν στα φασιστικού τύπου κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης του Covid-19, ενώ “σύμμαχοι” της Εξουσίας θεωρούνται οι αλλοδαποί, παράνομοι πρόσφυγες! 
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανύπαρκτη αντιμετώπιση της αυθαιρεσίας και της σωρείας των παραβάσεων του νόμου, που διαπράττονται καθημερινά στα διάφορα hot spot, συνεργαζόμενων και συντηρουμένων από μαύρα χρήματα της αλλοδαπής ΜΚΟ, στον λιμένα του Πειραιώς, στον Έβρο, στην Θράκη, στην Αχαΐα, στα νησιά μας κ.α.  
 
Στα νησιά μας που έχουν βουλιάξει από το μεταναστευτικό τσουνάμι και την ασύδοτη συμπεριφορά! 
 
Από υπηρέτες του λαού, μεταβλήθηκαν σε καταστροφικές ακρίδες…  
 
Οι κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη, εξαθλίωσαν τους συνταξιούχους, τα “περήφανα γηρατειά”, όπως τους αποκαλούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου! 
 
Οι οποίοι δούλευαν σκληρά επί 30 και πλέον χρόνια, καταβάλλοντας τις εισφορές τους – μαζί με τις επιχειρήσεις όπου εργάζονταν – στους κρατικούς οργανισμούς, προκειμένου υπερήφανα να αντιμετώπιζαν τα γηρατειά τους, για να μπορούν να συμβάλλουν στα έξοδα των παιδιών τους, για να μπορούν να πάρουν ένα δώρο στα εγγόνια τους!  
 
Και ήρθαν αυτές οι πολιτικές ακρίδες των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαδήμου, Τσίπρα και Μητσοτάκη για να τους “κλέψουν” τη μισή σύνταξη, για να τους αρπάξουν τα δώρα των Χριστουγέννων και του Πάσχα και τα οποία έπεφταν στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να ανοίγουν επιχειρήσεις κι όχι να βάζουν λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις λόγω των Μνημονίων, τα οποία επιβλήθηκαν ένεκα της πολιτικής ανικανότητας αυτών των κυβερνήσεων! 
 
Που πέραν της ανικανότητας, διακρίθηκαν στην παραγωγή οικονομικών σκανδάλων, που οι περισσότεροι εξ αυτών των πολιτικών σχεδιασμών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, εισήλθαν στην πολιτική φτωχοί και έγιναν πλούσιοι! Πλείστα όσα τα παραδείγματα! 
 
Ηχούν τα “τύμπανα πολέμου” των συνταξιούχων… 
 
Στους συνταξιούχους όλα αυτά τα χρόνια δεν έμεινε τίποτε άλλο από το να διαμαρτύρονται κατά των ληστρικών πολιτικών ομάδων! 
 
Να μην δικαιώνονται ποτέ από τη Δικαιοσύνη, που θεωρεί αυτές τις ληστρικές επιδρομές ως συνταγματικές, ή εάν δικαιώνονται, αυτό το ληστρικό κράτος να μην ανταποκρίνεται στις δικαστικές αποφάσεις! Αλλά, οι συνταξιούχοι της χώρας μας, οι οποίοι αριθμούν 2,5 εκατομμύρια στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι, και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στοχευμένα τους κοροϊδεύουν!  
 
Ως παράδειγμα θα σας αναφέρω, όταν είχε υπογραφεί η συμφωνία των περικοπών των συντάξεων, της κυβέρνησης Τσίπρα με τους “Ευρωπαϊκούς θεσμούς”, οι οποίες έφταναν τα 3,2 δις ευρώ, που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις ψήφισε με το νόμο του Μεσοπρόθεσμου, γινόταν κυβερνητικός λόγος για αναστολή (όχι παραπάνω από 6 μήνες)!  
 
Τότε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ως γνήσιος “Πινόκιο” της πολιτικής, αφού είχε προεκλογικά τάξει “λαγούς με πετραχήλια” προς τους αποσβολωμένους συνταξιούχους των δραστικών περικοπών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και της κυβέρνησης του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), τους αποτελείωσε με το νόμο Κατρούγκαλου, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019!  
 
Θυμηθείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα του Αλέξη Τσίπρα: 
«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»! 
 
Δηλαδή, όταν οι περισσότεροι θα έχουν πεθάνει, αφού η ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Εργασίας, ήταν πως, οι άνω των 70 ετών συνταξιούχοι αποτελούσαν το 60% επί του συνόλου των 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων! 
 
Ωστόσο, το πρόβλημα των συντάξεων, τεχνηέντως, σε τούτη τη χώρα των “θαυμάτων” έγινε διαχρονικά περίπλοκο, με τη δημιουργία πολλών ασφαλιστικών ταμείων! Με συνέπεια να δημιουργούνται πολλά διοικητικά συμβούλια αργόσχολων και αργόμισθων κομματικών στρατών, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των ταμείων, το οικονομικό όφελος των μελών αυτών των συμβουλίων και της προπαγανδιστικής διάθεσης υπέρ του κόμματος που τους εξυπηρετούσε!  
 
Οι συντάξεις στην Ελλάδα ήταν πάντα το μπαλαντέρ των Μνημονιακών κυβερνήσεων σε ένα σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και άγρας ψήφων! Προκειμένου να αγωνιούν για τη σύνταξή τους οι συνταξιούχοι και επί της ουσίας να μην αντιδρούν αποδεχόμενοι τη ρήση “και πάλι καλά” που μας άφησαν κάτι! 
 
Σήμερα, που τα κόμματα Εξουσίας παρ΄ ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των συνταξιούχων και δεν μπορούν πλέον να τους άγουν και να τους φέρουν, οι κομματικοί συνδικαλιστικοί φορείς των εναπομεινάντων ασφαλιστικών Ταμείων, προσπαθούν έντρομοι να ανταπεξέλθουν της οργής των απόμαχων της ζωής, με ασύστολα ψεύδη και ατέρμονες υποσχέσεις!
 
Υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων. Το ΣτΕ συντάσσεται με την κυβέρνηση…
 
Αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε σε αθλιότητα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 
 
Πρώτον: Επέβαλε την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του Covid-19, όταν ακολούθησε το παράδειγμα εταίρων μας στην ΕΕ και οι οποίοι σιγά – σιγά καταργούν τα φασιστικά μέτρα κατά του Covid-19 (Γαλλία, Αυστρία)!
 
Δεύτερον: Μόνη η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε διοικητικό πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, της τάξεως των 100 ευρώ! Δηλαδή, εκεί που χρωστούσαν στους συνταξιούχους, τους πήραν τελικά και το βόδι!  
 
Στο σημείο αυτό, αντί άλλων δικών μου λόγων, να σας αναφέρω τι ακριβώς ισχυρίζεται ο δικηγόρος Φλώρινας (πρώην Νομάρχης) Παύλος Αλτίνης:  
«Εσείς οι μη-δικηγόροι δικαιολογείσθε να εκπλήσσεστε. Ένας δικηγόρος δεν δικαιούται να εκπλήσσεται. Το ΣτΕ συντάσσεται με το κατεστημένο, την εξουσία, την κυβέρνηση. Όλοι οι δικηγόροι γνωρίζουμε ότι αυτό συνιστά τον κανόνα.  
 
Είχα δημοσιεύσει, πριν συζητηθεί η σχετική υπόθεση στο ΣτΕ, κείμενό μου, με το οποίο ζητούσα οι προσφεύγοντες να παραιτηθούν από προσφυγές στο ΣτΕ.  
 
Από την αρχή που ανέκυψε το θέμα της υποχρεωτικότητας ιατρικών πράξεων έλεγα και έγραφα:  
«ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΣτΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!  
Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!»! 
 
Ορισμένοι δεν ήξεραν ότι έτσι είναι τα πράγματα, ορισμένοι άλλοι έκαναν ότι δεν ήξεραν. Ορισμένοι δεν άκουγαν, ορισμένοι άλλοι έκαναν ότι δεν άκουγαν. Δυστυχώς απεδείχθη ότι είχα δίκαιο. 
 
Συμπέρασμα: Εκ των πραγμάτων η προσφυγή στο ΣτΕ λειτούργησε υπέρ των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης.  
 
Πώς να απαντήσω σε οποιονδήποτε ισχυρίζεται ότι οι προσφυγές στο ΣτΕ έγιναν “με τις ευλογίες” της κυβέρνησης; 
 
Προσπαθώ αλλά πόσους μπορώ να πείσω, ισχυριζόμενος ότι εμείς οι δικηγόροι είμαστε έντιμοι και δεν παίζουμε τέτοια βρώμικα παιγνίδια; 
 
Προσπαθώ αλλά πόσους μπορώ να πείσω, ισχυριζόμενος ότι εμείς οι δικηγόροι δεν είμαστε παραδόπιστοι;  
Περαστικά μας σε όλους και πρώτα σε εμάς τους δικηγόρους… 
 
Δικαιοσύνη, το μεγαλείο σου…  
 
Επανερχόμενος ο κ. Παύλος Αλτίνης, ισχυρίστηκε:  
 
«Το ΣτΕ έκρινε συνταγματική την υποχρεωτικότητα των μέτρων για την “πανδημία”. Βασίζεται (άλλως “πετάει το μπαλάκι”), στο τι λένε οι “επιστήμονες”.  
 
Και ως “επιστήμονες” θεωρεί μόνον αυτούς του Π. Ο. Υ. κλπ. “ευαγών ιδρυμάτων”, στηριζόμενων από τον Σβάμπ κλπ. “φιλάνθρωπους”, χωρίς να ερευνά (το ΣτΕ) εάν μεταξύ αυτών των “φιλάνθρωπων”, περιλαμβάνονται και φαρμακοβιομήχανοι, που πλουτίζουν από την υποχρεωτικότητα των εμβολίων κλπ.  
 
Οι επιστήμονες που διαφωνούν με τα “ευαγή ιδρύματα”, για το ΣτΕ, είτε δεν υπάρχουν, είτε δεν είναι επιστήμονες. Ούτε ποτέ σκέφτηκε το ΣτΕ, ότι και ο Μένγκελε ήταν “επιστήμονας”.  
 
Σημειώστε ότι έτσι λειτούργησαν (προφασιζόμενες “επιστημονικές” γνώσεις) όλες οι δικτατορίες στην ιστορία, π.χ. αυτή του Χίτλερ, και αυτή των Λένιν, Στάλιν και Μάο. 
 
Επίσης σημειώστε, ότι αντιπρόεδρος του ΣτΕ κατηγορήθηκε ότι πλήρωνε με κοκαΐνη αληταράδες για να τον “πηδάνε”.  
 
Αυτός ο αντιπρόεδρος λέγεται ότι ήταν σύντροφος της Ε. Σάρπ (ελληνικότατο όνομα!), η οποία προήδρευσε της Ολομέλειας του ΣτΕ, που εξέδωσε την εν λόγω απόφαση!»! 
Χωρίς άλλα λόγια!!Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ .........Άραγε είναι στην Ελλάδα ανεπιθύμητοι οι Έλληνες; ..
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΑΦΕΛΗ ΚΟΣΜΟ Κ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ Κ ΒΔΕΛΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΗ ... ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΕΚΑΤΟ ΔΥΟ...
ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΔΑΔΑ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ η ΝΕΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ...ΔΙΟΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ... Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΑΙΩΝΕΣ ...ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ...
ΑΜΗΝ
ΑΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.