8 Αυγούστου 2022

Ο θείος Σβαμπ προτείνει… γάλα κατσαρίδας, την υπερτροφή του μέλλοντος!

Η “Μεγάλη Επαναφορά” θα είναι φρικτή εάν επιτραπεί να περάσει. Είναι μια δυστοπική κόλαση ένας «πράσινος κομμουνισμός», όπου όλοι θα τρώνε ζωύφια, θα οδηγούν μόνο 15 μίλια την ημέρα με αμάξι που θα νοικιάζεται, γιατί δε θα έχετε ιδιοκτησία, θα απαγορεύεται. Δεν θα έχετε και σπίτι δικό σας, μπορεί ωστόσο στο κυνόβιο που θα ζείτε να φάτε το κρέας του εργαστηρίου σας με βάση το φυτό που προτιμάτε και να πίνετε το γάλα της κατσαρίδας σας που θα είναι απαραίτητο για τα θρεπτικά του στοιχεία, αφού δε θα υπάρχουν πολλές τροφές. 
 
Το CNN, το φερέφωνο του “Great Reset” έχει όλες τις πληροφορίες για το γάλα κατσαρίδας, το CNN άρχισε να προωθεί αυτήν την ιδέα το 2016… Απλά κανείς δε περίμενε τότε πως αυτή την αηδία την προορίζουν στο μέλλον για τη βασική μας διατροφή.
 
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η κατσαρίδα Pacific Beetle ταΐζει τα μωρά της με μια φόρμουλα που είναι εξαιρετικά πλούσια σε πρωτεΐνη, λίπος και ζάχαρη. Μην περιμένετε να το βρείτε δίπλα στο κανονικό γάλα στο τμήμα γαλακτοκομικών, ωστόσο, τουλάχιστον όχι προς το παρόν. «Οποιοδήποτε υγρό που συλλέγεται από μια κατσαρίδα δεν είναι αληθινό γάλα. Τουλάχιστον όχι όπως το φανταζόμαστε», δήλωσε η Becky Facer, διευθύντρια σχολικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Fernbank στην Ατλάντα.  
 
«Οι κρύσταλλοι πρωτεΐνης είναι γάλα για το βρέφος κατσαρίδας. Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του», δήλωσε ο Leonard Chavas, ένας από τους επιστήμονες πίσω από την έρευνα. Εξήγησε ότι οι κρύσταλλοι έχουν τριπλάσια ενέργεια από μια ισοδύναμη μάζα βουβαλίσιου γάλακτος, περίπου τέσσερις φορές την ισοδύναμη από το αγελαδινό γάλα.  
 
Πώς αρμέγεις μια κατσαρίδα;
 
Οι κρύσταλλοι εξάγονται επί του παρόντος από το μεσαίο έντερο των εμβρύων κατσαρίδων – ίσως όχι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διατροφής ενός αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού. Ωστόσο, ο Chavas και η ομάδα του ελπίζουν να φτιάξουν βιομηχανικό γάλα κατσαρίδας, αλλά πρώτα πρέπει να κατανοήσουν τους ακριβείς βιολογικούς και χημικούς μηχανισμούς που κρύβονται πίσω από τη διαδικασία.  
 
Όσο για την γεύση που έχει το γάλα κατσαρίδας… Η ρεπόρτερ του CNN δεν το δοκίμασε, φυσικά, ούτε έχει σκοπό να το κάνει ποτέ, απλά περιμένει από εσάς να το κάνετε. Ένας ερευνητής που το δοκίμασε, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καθόλου γεύση, είναι σαν να δοκιμάζεις «τίποτα», όπως είπε χαρακτηριστικά.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.