22 Μαρτίου 2023

Δεσποτική ομερτά

Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής
 
Ο Σβάμπ έγινε πασίγνωστος απ’ το διαβόητο σύγγραμμά του «The Great reset» (=Η Μεγάλη Επανεκκίνηση), που, όπως φαίνεται, φιλοδοξεί να αντικαταστήσει την Καινή Διαθήκη. Και, όπως ο Χριστός έκοψε στα δύο την παγκόσμια ιστορία και ο Σβάμπ με την παρέα του, φιλοδοξούν να κάμουν μια παρόμοια τομή. Που σημαίνει ότι οι “μεγαλοφυΐες” αυτές (Ρότσιλδ, Γκέιτς, Σόρος, Σβάμπ, Χαράρι, κλπ) ασφαλώς έχουν πολύ μεγάλη ιδέα, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για το έργο τους.
 
Ο Σβαμπ καυχιέται ότι «διεισδύει στις κυβερνήσεις, ελέγχει τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους επιστήμονες και τους θρησκευτικούς ηγέτες. Και μπαίνει το ερώτημα: Μήπως ο ισχυρισμός του αυτός ισχύει και για τους θρησκευτικούς ηγέτες της δύσμοιρης πατρίδας μας;  
 
Δεν γνωρίζομε, αν κάποιοι δεσποτάδες είναι φανατικοί, όπως ο Κούλης, μελετητές της «The Great reset» (=Μεγάλης Επανεκκίνησης). Πάντως κάποιοι έχουν ταχθεί αναφανδόν υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Χρησιμοποιώντας συχνά γελοιωδέστατα και βλακωδέστατα επιχειρήματα, προκειμένου να διαστρέψουν το γράμμα και το πνεύμα του Ευαγγελίου, στην προσπάθειά τους να το εναρμονίσουν με τις αντίχριστες θέσεις των νεοταξιτών «προφητών».  
 
Και όχι μόνο αυτό. Αλλά έχουν κηρύξει και άσπονδο πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε τολμήσει να διαφωνήσει με τις άκρως εσφαλμένες επιλογές τους. Πολλά τα παραδείγματα κληρικών, που διώχτηκαν εκ μέρους κάποιων δεσποτάδων για χάρη των αντίχριστων νεοταξικών διαστροφών.  
 
Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του ψυχιάτρου π. Στυλιανού Καρπαθίου. Ο οποίος με βάση το επιστημονικό γνωστικό του αντικείμενο διαφώνησε με τις επιλογές της Ιεραρχίας. Οπότε και του κήρυξαν τον πόλεμο.  
 
Οχι στο όνομα της επιστημονικής, σχετικά με το θέμα, αλήθειας. Με την οποία, όπως φαίνεται, βρίσκονται σε διαμετρική αντίθεση. Επειδή ακούνε κάποιους μητσοτακικούς Μέγκελε γιατρούς , που υποστηρίζουν το έγκλημα του εμβολιασμού, κατοχυρωμένοι μάλιστα με το «ακαταδίωκτο».  
 
Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι στην αρχή υπό την επήρεια του ανελέητου βομβαρδισμού των εξωνημένων ΜΜΕ παρασύρθηκαν. Αλλά όταν τόσοι επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας υποστηρίζουν τα αντίθετα, αυτοί, έστω και τώρα ακόμη δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν το λάκκο, που κρύβει η φάβα των δήθεν εμβολίων εναντίον του κοροναϊού;  
 
Δεν άκουσαν ότι ο κορονοϊός είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα, στην κατασκευή του οποίου συμμετείχαν και Έλληνες «ειδικοί»; Και ότι το παρασκεύασμα αυτό αποσκοπεί στον εξολοθρεμό του ανθρωπίνου γένους. Προκειμένου από τα 7,5 δις που είναι σήμερα να απομείνουν μόνο 500 εκατομμύρια. Και δεν σκέφτηκαν ότι αυτοί που με τον κορονοϊό επιδιώκουν την πανωλεθρία του ανθρωπίνου γένους, ήταν αδιανόητο με τα εμβόλιά τους να θέλουν την σωτηρία του!  
 
Δεν άκουσαν τον αείμνηστο νομπελίστα Μοντανιέ, που διακήρυξε ότι τα εμβόλια είναι δολοφονικά σκευάσματα. Δεν άκουσαν τον διάσημο Μπαγκντί, που με δάκρυα ικέτευε τους ανθρώπους να μην εμβολιαστούν; Δεν άκουσαν τον εβραϊκής καταγωγής Ζελένκο, που δολοφόνησαν, επειδή αποκάλυπτε την ταυτότητα των δολοφονικών εμβολίων;  
 
Κι ακόμη τον επίσης εβραϊκής καταγωγής Λέτσεφ Λέβι, καθηγητή στο διάσημο Μ.Ι.Τ, ειδικό στις αναλύσεις φαρμάκων, ο οποίος μεταξύ άλλων, λέει:  
 
«Τα σκευάσματα (εμβολια) αυτά πρέπει πάραυτα να πάψουν να χορηγούνται. Διότι αποτυγχά νουν παντελώς να εκπληρώνουν οιαδήποτε από τις διαφημιζόμενες υποσχέσεις τους σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους.
 
Δεν υπάρχει ηθική ή επιστημονική επιλογή άλλη από το να αποσυρθούν από την αγορά και να σταματήσουν όλα τα προγράμματα εμβολιασμών με mRNA προϊόντα.  
 
Πιο σημαντικό ακόμη είναι ότι πρέπει να πάψουν να χορηγούνται. Διότι υφίστανται αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι προκαλούν ένα πρωτοφανές μέγεθος σωματικής βλάβης. Συμπεριλαμβανομένων των θανάτων νέων και μικρών παιδιών»…
(ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ, τείχος 148, Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, σελίδα31)  
 
Δεν άκουσαν οι εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας ότι η Ελλάδα επρώτευσε σε αριθμό νεκρών από κορονοϊό, παρά τα τόσα τρελλά και ηλίθια μέτρα, που πήραν οι «αρμόδιοι»; Και δεν έχουν ακούσει τίποτε για τις ολοένα πολλαπλασιαζόμενες «ξαφνικίτιδες», που σκοτώνουν νέους και παιδιά, όπως επιβεβαιώνει και ο προαναφερθείς, εβραϊκής καταγωγής Λέτσεφ Λέβι;  
Αποτελέσματα που επήλθαν προφανώς ύστερα από εντολές των παγκόσμιων νεοταξιτών δολοφόνων! Για να αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο το μακάβριο έρεβος, που για την πατρίδα μας και το λαό μας, κρύβεται πίσω απ’ τις μνημονιακές και νεοταξικές εγκληματικές οργανώσεις (ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ).  
 
Αν υπήρχε στοιχειώδης έστω φιλοτιμία, όλη αυτή η εταιρεία δολοφόνων του ελληνικού λαού, νεοταξικοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί (Μέγκελε), δεσποτάδες θα έπρεπε να παραιτηθούν και να εξαφανιστούν. Κι αν βέβαια υπήρχε και στοιχειώδης έστω δικαιοσύνη όλο αυτό το συνδικάτο του εγκλήματος θα έπρεπε να βρίσκεται αντί του Κασιδιάρη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.  
 
Και είναι απορίας άξιο πώς ύστερα από τέτοιο ξετσιτσίδωμα και ξεγύμνωμα επιμένουν οι δεσποτάδες να στρέφονται εναντίον του π. Καρπαθίου. Όταν ακόμη και οι πέτρες φωνάζουν για το παγκόσμιο έγκλημα των νεοταξιτών δολοφόνων.  
 
Στο οποίο, δυστυχώς και κάποιοι εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας βοήθησαν με την υπέρ των εμβολίων προπαγάνδα τους. Αφού ο λαός έπαιρνε στα σοβαρά τα λεγόμενά τους . «Το είπε η Εκκλησία» έλεγαν. Γιατί δεν γνωρίζουν ότι η δεσποτοκρατία, όχι μόνο δεν είναι «η» Εκκλησία, αλλά είναι ακριβώς το καθεστώς ανατροπής της. Πολύ περισσότερο μάλιστα οι νεοταξίτες δεσποτάδες.  
 
Είναι κρίμα, που δεν καταλαβαίνουν ότι η επιμονή τους στην προκειμένη περίπτωση να επιβάλουν σιωπή ή να καταδικάσουν τον π. Καρπαθίου θα έχει ως αποτέλεσμα την ανύψωσή του πολύ περισσότερο στη συνείδηση του λαού. Παρότι βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά. Κι από το άλλο μέρος την καταβαράθρωση ακόμη περισσότερο των νεοταξιτών εκπροσώπων της δεσποτοκρατίας. Που, δυστυχώς, βρίσκονται ήδη στη συνείδηση του λαού πολύ χαμηλά…
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.