24 Μαρτίου 2023

Είμαστε εμείς ειδικοί;

Πριν λίγες μέρες συνάντησα, μετά από πολλά χρόνια, έναν παλιό μου συμμαθητή και του ρώτησα τι έκανε με τα εμβόλια για να μου απαντήσει: 
– Άκου φίλε, εμείς δεν είμαστε ειδικοί να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, τα έκανα αφού έπρεπε να τα κάνω, μου λέει.
 
– Εμείς όμως, του λέω, είμαστε, και πρέπει να είμαστε, ειδικοί να ακούμε, να αφουγκραζόμαστε, να βλέπουμε, να κρίνουμε και να διακρίνουμε, με τη χάρη του Θεού, όσα εστίν αληθή, όσα σεμνά, όσα δίκαια, όσα αγνά, όσα προσφιλή εις τον Θεόν και τους ανθρώπους, όπως μας προτρέπει και ο απόστολος των εθνών Παύλος. Προσωπικά, με απέτρεψαν να εμβολιαστώ, όχι τόσο οι κορυφαίοι ειδικοί και ιολόγοι στον κόσμο με τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς τους (Luc Montagnier, Sucharit Bhakdi, Stephanie Seneff, Γιάννης Ιωαννίδης, Charles Hoffe, …), όσο οι τρόποι που χειρίστηκε και διαχειρίστηκε η κυβέρνηση την λεγόμενη πανδημία, κλείνοντας ναούς, μοναστήρια, κοιμητήρια ως χώροι λατρείας, απαγορεύοντας ιερές ακολουθίες, κωδωνοκρουσίες, μεγάφωνα, προσευχές, ακολουθώντας πρωτόγνωρα ιατρικά πρωτόκολλα κατ’ εντολήν του διεφθαρμένου και χρηματοδοτούμενου από την εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, διασπείροντας τον πανικό σε καθημερινή βάση, διενεργώντας αναξιόπιστα τεστ και αποκαλώντας κρούσματα αντί φορείς του ιού τα συμπτώματα όπως αναφέρουν και οι οδηγίες χρήσης των εμβολίων, αδιαφορώντας για υπάρχουσες αποτελεσματικές και θεραπευτικές μέθοδοι (μονοκλωνικά αντισώματα, Τ- Λεμφοκύτταρα), απαγορεύοντας τη διενέργεια νεκροψίας για την εξακρίβωση της ακριβούς αιτίας του θανάτου, χρεώνοντας στον κορονοϊό θανάτους από άλλες παθήσεις, εφαρμόζοντας μεθοδολογία υπερκαταγραφής νεκρών από covid, αρκεί που νόσησαν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να έχουν πεθάνει από covid, παραποιώντας στοιχεία, διχάζοντας την κοινωνία, μεταχειρίζοντας άνισα τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους, εναντιώνοντας τους μεν εναντίον των δε, φάσκοντας και αντιφάσκοντας για τη χρήση της μάσκας, θεσπίζοντας το ακαταδίωκτο, αποσιωπώντας δεδομένα εμβολιασμών των θανόντων από επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης, χρηματοδοτώντας, για προπαγανδιστικούς λόγους, καναλάρχες με υπέρογκα ποσά αντί δημιουργίας κλινικών ΜΕΘ, μεταφέροντας τα εμβόλια πότε σε ψυκτικούς θαλάμους των -70ο C και πότε σε απλά χαρτοκιβώτια σε τροπικές χώρες, χρησιμοποιώντας εξευτελιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, εκβιάζοντας, τρομοκρατώντας, επιβάλλοντας πρόστιμα, απειλώντας με την ατελείωτη επανάληψη της φράσης ¨οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες¨, δελεάζοντας να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, παρακινώντας μας επιτακτικά και επίμονα προς την ¨ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨ καταργώντας την ίδια μας την ελευθερία με τον εγκλεισμό και την υποχρεωτικότητα. Οι πρόγονοί μας θυσίαζαν τη ζωή τους για την ελευθερία, εμείς θυσιάζουμε την ελευθερία για τη ζωή μας και εν τέλει την χάνουμε κι αυτήν. Τι κρίμα! 
 
ΥΣ. Ατελείωτη παράγραφος, δίχως τελεία, ατελείωτες μετοχές (28), ατελείωτες κυβερνητικές ενέργειες, μηχανορραφίες, ατελείωτα γιατί … αν μετά από όλα αυτά ¨πείσθηκε¨ κάποιος να εμβολιαστεί έχει και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης, διότι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει να είμαστε εγηγερμένοι εκ του ύπνου, εξ’ ύπνου, τουτέστιν έξυπνοι, για να διακρίνουμε όσα αισχρά και ψευδή συμβαίνουν γύρω μας για το … καλό μας. 
 
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 
Κωνσταντίνος Μηνάογλου 
Δάσκαλος – Θεολόγος
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.