27 Μαρτίου 2023

Οι δαίμονες της Δύσης θέλουν σύντομα να πέσουν πυρηνικά στον πλανήτη

Γράφει ο Γιώργος Θαλάσσης
 
''Οι δαίμονες της Δύσης αποφάσισαν να φέρουν την ανθρωπότητα σε ένα επικίνδυνο σημείο (με την αποστολή απεμπλουτισμένου ουρανίου) πέρα ​​από την οποία ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας διαφαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα''
Ανατόλι Αντόνοφ, Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ
 
Μόλις αυτά τα πυρομαχικά (με απεμπλουτισμένο ουράνιο) εκραγούν στις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων, θα δείτε την ρωσική απάντηση, θα είναι τρομερή, θα είναι ένα μάθημα για ολόκληρο τον πλανήτη. 
Αλεξάντερ Λουκασέγκο Πρόεδρος Λευκορωσίας 
 
Οι δαίμονες της Δύσης θέλουν οπωσδήποτε και σύντομα να πέσουν πυρηνικά στον πλανήτη. Δεν έχουν πρόβλημα αν οι Ρώσοι κάνουν κάρβουνο τις ΗΠΑ και τα ευρωπαϊκά τσιράκια τους γιατί πολύ απλά οι δαίμονες δεν έχουν πατρίδα... έχουν δούλους που μπορούν να τους υπηρετήσουν και από αλλού.  
 
Το σημαντικό για τους δαίμονες είναι να πάψει να υπάρχει Ορθόδοξη δύναμη με Ορθόδοξο Αυτοκράτορα. 
 
Ο Πούτιν ξέρει πως να νικήσει τις δυνάμεις του αντιχρίστου και γνωρίζει πολύ - πολύ καλά όλα αυτά που είπαν τα τελευταία χρόνια οι Άγιοι Προφήτες της Ορθοδοξίας. Ξέρει ότι στο τέλος θα αναγκαστεί να πατήσει το κουμπί και να αλληλοκαταστραφεί με τους σατανικούς εχθρούς του, την βρωμερή Δύση. 
 
Πάντα το ήξερε και πάντα το ξέραμε και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που αγαπάμε την Ρωσία. Θα θυσιαστεί για απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τα κατακάθια της Κόλασης, τους αγγλοσάξονες, τους γερμανούς, του φράγκους και όλους τους απογόνους των σταυροφόρων - διαβολοφόρων. 
 
Κάποτε όταν η Αυτοκρατορία μας, η θρυλική Αγία Ρωμανία, διαφέντευε την ανθρωπότητα, το ρόλο που έχει σήμερα η Ρωσία τον είχαμε εμείς. Οι δαίμονες τότε από κάθε πλευρά της οικουμένης μας χτυπούσαν με σκοπό να παύσουν την Ορθοδοξία.  
 
Λίγο πριν πέσουμε και χάσουμε την Πατρίδα μας το 1453, στην Κωνσταντινούπολη υπήρχαν θέατρα με ζωντανό πορνό και αυτό το αναφέρω για να καταλάβουμε όλοι το γιατί πέσαμε και γιατί το επέτρεψε ο Ουράνιος Πατέρας.  
 
Πέσαμε αλλά η Ορθοδοξία δεν έπαψε να υπάρχει. Οι δαίμονες είδαν τους Ρωμιούς να αντέχουν και να επιμένουν να ζουν Ορθόδοξα αν και σκλαβωμένοι και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα χρόνια μετά το 1453, είδαν ένα ''παιδί'' της Ρωμανίας να σηκώνεται και να γιγαντώνεται. Ήταν η Αγία Ρωσία των Δικέφαλων Αετών. 
 
Οι δαίμονες της Δύσης θα δουν σύντομα την ιστορία να επαναλαμβάνεται αντίστροφα. Θα νομίσουν ότι έπαψαν την Ορθοδοξία αλλά θα την δουν για κακή τους τύχη να ανασταίνεται σαν Μαρμαρωμένος Βασιλιάς στην Παλαιά Δοξασμένη Πρωτεύουσα του Βοσπόρου.  
Βοήθα Κύριε και ας μην το αξίζουμε...
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.