26 Μαρτίου 2023

Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.

Γράφει ο Δαναός
 
Κάποια μικρή αψιμαχία που είχα πριν μέρες με μία μορφωμένη πολύ όντως κυρία, μου έδωσε τις σκέψεις για το πιο κάτω.
 
Την σημερινή απαιτητική εποχή είναι απαραίτητη η γνώση η εξειδίκευση ή κάτι παραπάνω από την βασική εκπαίδευση.
Κατανοητό και σεβαστό για να προχωρήσεις επαγγελματικά.
Όμως δεν είναι το απόλυτο.
 
Η ζωή δεν είναι μόνο βιβλία, είναι και πράξεις είναι και η ξεχωριστή φιλοσοφία του κάθε ανθρώπου, που πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση απόψεων με τα σημερινά προοδευτικά δρώμενα!!!
 
Το να λές στον άλλον όταν λογομαχείς, όπως έγινε με μένα [γιατί δεν συμφωνούσα ντε και καλά], "είσαι ανενημέρωτος και ρώτα τους ειδικούς" είναι επιχείρημα της πλάκας, γιατί αυτό συνέβει.
 
Διότι τα λάθη πολλές φορές τα κάνουν και τις στραβές, όπως έχω βιώσει και οι "ειδικοι". 
ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
 
Αν όχι τότε είσαι άψυχο ανθρώπινο βιβλίο, είσαι μόνο χαρτί.
Όταν όμως συμπορεύεσαι, με την έξω κοινωνία, με την ίδια την ζωή, όλα είναι διαφορετικά.
Μπορεί να είναι ίσως ρευστά, ίσως ανεπάντεχα, αλλά προπαντός είναι τις πιο πολλές φορές. αλήθειες.
 
Για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, η διαφωνία με την κυρία ήταν ΟΤΙ "ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ", ΜΟΥ ΕΙΠΕ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ.
ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΙ "ΚΑΤΩ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΆΒΑΣΤΟ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΠΕ ...ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
 
Και αυτό αναρωτιέμαι, το λένε οι ειδικοί, όπως ισχυρίστηκε;;;
Ας σκίσουν τα πτυχία τους τότε.
 Άλλο η διαφωνία του ζευγαριού, άλλο αν ο γονιός είναι μέθυσος, κάθαρμα, χαρτοπαίκτης, ναρκομανής κλπ κλπ.
Τότε ναι, αναλαμβάνει ο ένας γονιός ο καλύτερος όποιος και να είναι..
Αυτό το λέει η λογική, η ίδια η ζωή.
Αλλά σε κοινά διαζύγια, που τώρα πλέον γίνονται ...σαν να πας στο περίπτερο και να πάρεις γόμα να σβήσεις την ζωή ετών, τότε ο πατέρας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας με τα ίδια δικαιώματα. 
 
Γενικά λοιπόν ας αφήσουν οι ''παραμορφωμένοι'' τα κιτάπια και να δίνουν συμβουλές ανθρωπιάς ...ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ. 
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΡΔΙΕΣ.
 
Οι νόμοι ήταν και είναι τυπικούρες και με παραθυράκια που πολλές φορές αυτοαναιρούνται επίτηδες.
 
Φιλαράκια μπορεί ο καπετάνιος, ο πιλότος, ο επιστήμων, ο βαρύγδουπος κάποιος, να είναι αυθεντία στον κλάδο ή την ειδικότητά του, ΑΛΛΑ μπορεί και να είναι από την ζωή ΆΟΥΤ....
Μπορεί να είναι κάποιος ειδικός στα διαζύγια και στο δικό του να ρώτησε άλλον ειδικό!!
Οπότε ας επικρατήσει η ''λογική'' των ανθρώπων να τα βρίσκουν. 
 
Έτσι για μία ακόμα κουβεντούλα μέσα στην πίκρα της καθημερινότητας μας.
Σκέψεις είναι όχι σύγγραμμα!!
Από έναν καθημερινό "αμόρφωτο" των διπλωμάτων.
 
Να είστε όλοι καλά.



Share

11 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Γιώργη δύσκολο θέμα μας βάζεις. Επειδή αδυνατώ να γράψω κάτι ζήτησα την βοήθεια της κόρης μου, ψυχολόγου, ψυχοθεραπεύτριας, εγκληματολόγου, η οποία προφορικά εν συντομία μου είπε..(Δεν τα θυμάμαι όλα...και ελπίζω αποσπασματικά καλά να τα γράφω..):
Αγάπη είναι ό,τι έχεις μάθει απ’ τους γονείς σου και σήμερα έστω και αν είναι διαζευγμένοι την αγάπη και φροντίδα, πρέπει να την προσφέρουν απεριόριστη στα παιδιά... Αυτοί αν δεν αγαπιούνται πλέον είναι μια άλλη παράμετρος, που δεν πρέπει να επηρεάζει τα παιδιά...και υποχρέωση έχουν όπως λες να έχουν καλές σχέσεις συνεννόησης για το καλό των παιδιών. ..Αν όχι τότε δεν είναι δύσκολο να χαλάσει η μαγιά...και ακεραία αυτοί θα φέρουν την ευθύνη...
Όπως εκφράζουμε τα συναισθήματα μας προς τους γονείς μας και όπως αυτοί ανταποκρίνονται, θα μας κυνηγάει για πάντα ...
Η ζωή μας είναι βασισμένη σε μία σειρά μοτίβων, κινήσεων και αντιδράσεων που έχουν τις ρίζες τους στο οικογενειακό μας περιβάλλον.
Αυτή λοιπόν είναι η περίληψη στο βιβλίο της ζωής όλων μας και πάντα βασίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις των γονιών μας ...είτε μαζί είναι, είτε χωρισμένοι.
Σύμφωνα με όλες τις θεωρίες, ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεται ένα βρέφος και αργότερα ένα παιδί με τους γονείς του και οι τρόποι με τους οποίους αυτοί ανταποκρίνονται, θα γίνουν αργότερα οι τρόποι με τους οποίους σχετίζεται με τον κόσμο, που το περιβάλλει.

ΥΓ. Όσον αφορά, ότι η μόρφωση δίνει διπλώματα συμφωνώ μεν, αλλά σημειώνω ότι το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας μας το έγραψαν λαογράφοι και θυμόσοφοι αυτοδίδακτοι ποιητές και συγγραφείς, από τις εμπειρίες και βιώματα τους στον στίβο της ζωής...
Αντώνης

Giannis Katseas είπε...

Στην σημερινη εποχη οποιος τολμησει να αμφισβητησει τους "ειδικους" αδερφε μου Γιωρικα αυτοματως ειναι για το πυρ το εξωτερο.
Ας μας δωσει η φεμινιστρια αυτη "κυρια" την εξηγηση ΓΙΑΤΙ στην σημερινη κοινωνια η αλλοτε Ομηρικη μανα που ηταν αδυνατον να αποχωριστει απο τα σπλαχνα της τα αφηνει με περισση ευκολια για να "κανει την ζωη της" ακολουθωντας τον αγαπητικο που ψωνισε απο τις σελιδες κοινωνικης δικτυωσης η αν θελετε τις σελιδες αποβλακωσης που πειθουν τα ταγαρια στα 60 τους οτι εχουν δικαιωμα στην ζωη εστω και αν το ενα ποδι ειναι βαθια στον ταφο.
Θα μου πει κανεις οτι παραειμαι κυνικος και μισογυνης, εμ η αληθεια ποναει αν και στο δικο μας φυλο εχουν ερθει τα πανω-κατω με το δικαιωμα στην διαφορετικοτητα και τις "υιοθεσιες" ανηλικων απο δυο "ανδρες".
Σημεια των καιρων και νομιζω πως αυτο που ειναι το σημαντικοτερο για ολους μας ειναι η σωστη κριση στο ΤΙ μας σερβιρουν για κανονικοτητα, η Αγια Ελληνικη οικογενεια νομιζω οτι ειναι ενας Ιερος θεσμος που αυτη μας κρατησε ενωμενους και αντιμετωπισαμε τοσους πολλους κατακτητες με τον χειροτερο απο ολους τον τουρκομογγολο.
Αλλωστε ο κισσιγκερ καποτε ειχε πει, τους Ελληνες για να τους εξοντωσουμε πρεπει να τους χτυπησουμε στα σημεια Πατριδα, Ιστορια και οικογενεια....ολως τυχαιως σημερα αυτα τα σημεια ειναι στον κατακερματισμο σε ημερισια διαταξη.

Ανώνυμος είπε...

Για την πολύ-μορφωμένη κυρία. Είναι ίσως εκτός τόπου, χρόνου, χωρίς λύχνο και έρημη διδασκαλίας, κοινωνικής παιδείας και μάλλον παθούσα...Ένας διαλογισμός χρειάζεται.
Και γαρ άτοπον την μεν οικίαν μηδέποτε ανέχεσθαι εν εσπέρα χωρίς λύχνον και φωτός οράν, την δε ψυχήν έρημον διδασκαλίας οράν. Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος.
Δυστυχώς απόψεις σαν αυτές προέρχονται από την πλύση εγκεφάλου, που σήμερα η νέα τάξη (αταξία) πραγμάτων προσπαθεί να επιβάλει στην χρηστή Ελληνική κοινωνία, για να αλώσει ότι ιερό και όσιο. 33 αιώνες ο Ελληνισμός άντεξε .... διότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή των Ελλήνων ήταν η οικογένεια η αγάπη ...και το ότι η Ελληνική οικογένεια λειτουργούσε πάντα ως κύτταρο πολιτισμού, που μετέδιδαν στα παιδιά μας και εγγόνια μας και ο πατέρας και η μητέρα ... και ο παππούς και η γιαγιά...

Νέρια είπε...

Μα νομίζω ότι έχει αλλάξει ο νόμος πλέον, και επιτρέπει στον πατέρα να έχει τη συνεπιμέλεια των παιδιών. Εχουμε ακούσει περιπτώσεις που τα παιδιά μένουν λίγες μέρες με τη μητέρα και λίγες μέρες με τον πατέρα.
Σίγουρα πρώτα εξασφαλίζονται όλες οι παράμετροι για να μπορεί να εφαρμόζεται ισάξια αυτό, να έχει τη δυνατότητα και ο ένας και ο άλλος γονιός να μεγαλωσει και να αναθρέψει τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 26 Μαρτίου, 2023 20:56
ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΣ .
Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ [[ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ]] ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΘΙΑΖΕΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ.
ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΜΠΑΣ Κ ΚΟΡΗ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Giannis Katseas 27 Μαρτίου, 2023 10:03

ΜΙΑΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ !
ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΛΕΓΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΔΙΑΛΛΕΓΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΡΟΣ Νέρια 27 Μαρτίου, 2023 11:06

ΝΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ Κ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Κ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 27 Μαρτίου, 2023 10:03
........ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΣΤΡΑΦΤΕ Κ ΗΤΑΝ Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΣΤΩ Κ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ .
...........Ελληνισμός άντεξε .... διότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή των Ελλήνων ήταν η οικογένεια η αγάπη ...και το ότι η Ελληνική οικογένεια λειτουργούσε πάντα ως κύτταρο πολιτισμού, που μετέδιδαν στα παιδιά μας και εγγόνια μας και ο πατέρας και η μητέρα ... και ο παππούς και η γιαγιά...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΖΕ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΨΙΛΟΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ...

Ανώνυμος είπε...

Απο Μ.Ρ. και Π.Β. το ανωνυμο σχολιο.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος
Απο Μ.Ρ. και Π.Β. το ανωνυμο σχολιο.

27 Μαρτίου, 2023 20:59

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.