31 Μαρτίου 2023

Έργα και ημέρες ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. Η πρωθυπουργική «θητεία» ενός Προδότη!

Έργα και ημέρες ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ
Η πρωθυπουργική «θητεία» ενός Προδότη!
 
Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού 
 
Ο διαβόητος πλέον «Κούλης»…
 
…Πρόδωσε τη Μακεδονία —παραβλέποντας τις δικές του προεκλογικές εξαγγελίες, και άρα εξαπατώντας τον λαό— με τη νομιμοποίηση της «Συνθήκης των Πρεσπών»!
 
…Πρόδωσε την Κύπρο, υποσκάπτοντας μόνιμα τις κυπριακές θέσεις και τα συμφέροντα της!
 
…Πρόδωσε τους Έλληνες της Ουκρανίας με την εγκληματική φιλονατοϊκή του στάση, ενώ η Ελλάδα , λόγω αυτών των πληθυσμών, θα μπορούσε ν’ αποφύγει κάθε εμπλοκή!
 
…Πρόδωσε τα νησιά τού Αιγαίου, αφοπλίζοντάς τα και προετοιμάζοντας εν κρυπτώ μια «Συμφωνία τού Αιγαίου», για την οποία κανένας δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα προβλέπει!
 
…Πρόδωσε τους φτωχούς Έλληνες δανειολήπτες, παραδίδοντας τα σπίτια τους στα «κοράκια» τής τοκογλυφίας!
 
…Υποχώρησε αναίτια στο θέμα των απαιτήσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας, ακόμα και στο νομικά «τακτοποιημένο» πλέον θέμα τού Αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου!
 
…Στέρησε από την Ελλάδα την ενεργειακή της αυτάρκεια κι ανεξαρτησία, βάζοντας «λουκέτο» στην Πτολεμαΐδα και άνοιξε ήδη και την «κερκόπορτα» για το δημόσιο αγαθό τού νερού!
 
…Εκμαύλισε τα ΜΜΕ, μοιράζοντας παράνομα δημόσια χρήματα, για να περνούν τη νεοταξίτικη προπαγάνδα και να «λιβανίζουν» τον ίδιο!
 
…Κατέστρεψε ό,τι είχε απομείνει από την ελληνική οικονομία των Μνημονίων, παίρνοντας τα πιο σκληρά μέτρα παγκοσμίως στην εποχή τής Πανδημίας!
 
…Κλόνισε το δημόσιο σύστημα Υγείας, οδηγώντας αυτό στην ιδιωτικοποίηση και χιλιάδες συμπατριώτες μας στον θάνατο!
 
…Δίχασε την ελληνική κοινωνία με τις ηλιθιότητες τύπου «ψεκασμένων» και «τζαμπατζήδων» την ώρα που οι Μπουρλάδες έβγαζαν εκατομμύρια από αυτές τις πολιτικές!
 
…Εκδικήθηκε με χρηματικό πρόστιμο φτωχούς συνταξιούχους, οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν στις παράνομες εντολές του!
 
…Έκαψε τη μισή Ελλάδα, για να τη γεμίσουν με ανεμογεννήτριες οι χορηγοί τής οικογένειάς του!
 
…Παρακολούθησε με το Predator και εκβίαζε ΟΛΑ τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δημόσια ζωή και τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις «μπίζνες» του!
 
…Υπέσκαψε την Εθνική Άμυνα με την αποστολή υψίστης σημασίας οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία και την τοποθέτηση εκβιαζόμενης ηγεσίας στο στράτευμα!
 
…Ξεπούλησε σε Ισραηλινούς την εθνική αμυντική βιομηχανία και παρέδωσε σε Γερμανούς τον απόλυτο έλεγχο των τηλεπικοινωνιών.
 
…Αμφισβήτησε τα δικαιώματα των ίδιων των Ελλήνων επάνω στην Ελλάδα, εφόσον είναι δηλωμένος φανατικός αντινατιβιστής και έτοιμος —ως Πρωθυπουργός τους— να παραδώσει τα πάντα σε ξένους.
 
…Παραπλάνησε τον λαό, εφόσον χρησιμοποίησε τη λαοφιλή ΝΔ ως μέσον για να επιβάλει τη Δικτατορία τού «σκοτεινού» κι αγνώστου «ιδιοκτησίας» ΛΑΟΣ!
 
Ως πραγματικός φασίστας, δεν σεβάστηκε ούτε στο ελάχιστο την Ανεξαρτησία των Εξουσιών με τις συνεχείς και ωμές παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη!
 
ΤΕΛΟΣ, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος για το ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών, εφόσον αυτό προέκυψε από δικές του πολιτικές επιλογές, οι οποίες αφορούσαν την ανάθεση —και άρα τις προμήθειες— έργων, τα οποία συνδέονταν με την ασφάλεια του δικτύου. ΚΑΝΕΝΑ ανθρώπινο λάθος ΚΑΝΕΝΟΣ σταθμάρχη δεν θα μπορούσε να προκαλέσει το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό, εάν είχαν γίνει εγκαίρως τα ΕΡΓΑ που είχαν σχέση με αυτήν την Ασφάλεια και για τα οποία η Ε.Ε. είχε εγκρίνει τα κονδύλια των χρηματοδοτήσεών τους και ήδη μας είχε πάει στα Δικαστήρια για την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ μη-Εκτέλεσή τους. Με δική του απόφαση και εξαιτίας δικών του επιλογών έβαζε ο ανύποπτος κόσμος τα παιδιά του μέσα στο «τρένο τού θανάτου». Εξ’ αρχής —και για τα τέσσερα ολόκληρα χρόνια τής θητείας του— γνώριζε ότι η κάθε μέρα θα μπορούσε να γίνει «Η» τραγική ημέρα για τον Ελληνικό λαό …Επί τέσσερα χρόνια ήταν σε θέση —λόγω του αξιώματός του— να γνωρίζει πόσο «τυχερός» ήταν που ανέβαζε τα παιδιά του στα αεροπλάνα και δεν τα έβαζε στα κινούμενα και τυφλά «φέρετρα». Και μόνον που εξακολουθεί και μιλάει για «ατύχημα», αποτελεί ύβρη στη μνήμη των νεκρών και μέγιστη προσβολή απέναντι στην ελληνική κοινωνία.
 
«Ατύχημα» είναι η αστοχία ενός υλικoύ να προκαλέσει στη θραύση ενός άξονα ή ενός τροχού και να οδηγήσει σε εκτροχιασμό τού τρένου. ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ν’ αφήνονται ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τα τρένα να ταξιδεύουν στα «τυφλά» και με μεγάλες ταχύτητες μέχρι ν’ αλλάξουν τα ποσοστά των προμηθειών των εργολάβων για την εγκατάσταση των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ —σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο— τεχνολογιών ασφαλείας …Αυτό, δηλαδή, το οποίο έκανε η Κυβέρνηση του Κούλη …Επέτρεψε συνειδητά —και για λόγους κέρδους— να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο δυστύχημα. Για κάποια επιπλέον εκατομμύρια κερδών ρίσκαρε στις πλάτες ανύποπτων πολιτών, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν σαν «σφάγια» άνευ σημασίας. Ακράδαντη απόδειξη της ενοχής τους έδωσαν οι ίδιοι, εφόσον η απομάκρυνση του «ενόχου» σταθμάρχη δεν απάλειψε το «ανθρώπινο λάθος» σε ένα κατά τα άλλα ασφαλές δίκτυο. Το δίκτυο σταμάτησε άμεσα τη λειτουργία του, γιατί έμαθαν ΟΛΟΙ αυτό, το οποίο μέχρι τότε γνώριζαν ΜΟΝΟΝ οι κυβερνώντες …Σταμάτησε άμεσα, γιατί αποδείχθηκε ανασφαλές κι ως εκ τούτου αυτό είναι που «σκότωσε» τα παιδιά …και αυτό ήταν κεντρική κυβερνητική επιλογή και όχι ανθρώπινο λάθος ενός τυχαίου σταθμάρχη. Όταν υπάρχει το «πάμε κι όπου βγει» των νεκρών μηχανοδηγών, οι οποίοι εις γνώση τους ρισκάρουν τις ζωές τους, δεν μπορεί να ευθύνεται ο σταθμάρχης, γιατί αυτό ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ αλλάζει τα δεδομένα που οδηγούν στο δυστύχημα.
 
Είναι μάλιστα τόσο αναίσθητοι, ανεύθυνοι κι αμετανόητοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, που, πριν ακόμα θάψουν οι συμπολίτες μας τους νεκρούς τους, βιάστηκαν να δώσουν άδεια επαναλειτουργίας τού δικτύου, «βαπτίζοντάς» το αυθαίρετα «ασφαλές», ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ και πάλι τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας που αφορούν τη λειτουργία της πυρασφάλειας των τούνελ. Ήταν ή δεν ήταν εγκληματική πολιτική απόφαση αυτή; Είχαν ή όχι πολιτική και ποινική ευθύνη αυτοί που την πήραν; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ασυμβίβαστα, όταν ο αρμόδιος «βιαστικός» Υπουργός, ο οποίος τοποθετήθηκε από τον Κούλη να «τακτοποιήσει» το θέμα, είναι άμεσος συγγενής εργολάβου τού ΟΣΕ; Σε περίπτωση νέου δυστυχήματος, ποιοι θα έφταιγαν; …Οι πυροσβέστες; …Ο «στρατηγός»-άνεμος, που θα εγκλώβιζε τους καπνούς μέσα στο τούνελ;
 
Αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι έργα και ημέρες ενός παρανοϊκού ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που «λατρεύει» τον εαυτό του και όχι ενός κοινού εκλεγμένου Πρωθυπουργού που σέβεται τον λαό του. Και να σκεφτεί κάποιος ότι όλα αυτά είναι εκείνα που γνωρίζουμε, γιατί θα υπάρχουν και άλλα που ΔΕΝ γνωρίζουμε …Siemens, προμήθειες αγορών, απευθείας αναθέσεις έργων, διαγραφές χρεών «κολλητών» διαπλεκομένων κλπ. είναι απλά καθημερινά «χαρτζιλίκια» μπροστά σε αυτά τα εγκλήματα.
 
Για το κάθε ένα απ’ αυτά τα εθνικά εγκλήματα θεωρούμε βέβαιο ότι θα προέκυψε κάποιου τύπου «μίζα», την οποία προφανώς και θα εισέπραξε ο γνωστός για την απληστία του Κούλης.
Για το κάθε ένα απ’ αυτά τα εθνικά εγκλήματα θα μπορούσε να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία.
Για όλα αυτά μας ζητά τώρα να τον ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!
 
Ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι αγνοούμενοι του εγκλήματός του και μας ζητάει όχι μόνον να ξεχάσουμε τους νεκρούς, αλλά και να τον ξαναψηφίσουμε!…
 
…Να βάλουν «πλάτες» να ξαναγίνει Πρωθυπουργός ακόμα κι αυτοί που επιβίωσαν από το μέγα Έγκλημα!
...Να αποδεχθούμε ότι με τη «θυσία» των Ελλήνων αυτός έγινε καλύτερος «μαθητής»!
 
Στις προσεχείς εκλογές το διακύβευμα δεν είναι το πρόσωπο του Πρωθυπουργού…
…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα πρέπει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του και ν’ αποβάλει τον παρασιτικό και προδοτικό «μητσοτακισμό» από τη δημόσια ζωή !!! …Να απαλλαγεί από έναν άπληστο κι επιθετικό «καρκίνο», που «κατατρώει» το ελληνικό «κορμί» εδώ κι έναν αιώνα!
 
…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα των προδοτών και των αυθεντικών δωσίλογων του παρελθόντος, του παρόντος …και, εάν δεν «ξυπνήσει», και του μέλλοντος!
 
…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα είναι «απέναντι» στον Κούλη, τη Μαρέβα, τη Ντόρα, την Κατερίνα, τον Κουλογιό, τον Ντορογιό, τον Κατερινογιό και όλη την υπόλοιπη οικογενειακή συμμορία, η οποία λυμαίνεται τον τόπο και τώρα ετοιμάζεται για νέες «μπίζνες» στο Αιγαίο!
 
…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα είναι «απέναντι» στους Χριστοφοράκους, τους Πικραμένους, τους Καρατζαφέρηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Βορίδηδες, τους Βελόπουλους και τους Πλεύρηδες και όλη τη μητσοτακική «σαβούρα» που ανέβηκε στην «πλατφόρμα» του ΛΑΟΣ και σέρνεται «μεταμφιεσμένη» κι απαράλλαχτη από την εποχή των ΝΑΖΙ!!!
 
ΟΛΟΙ μαζί οι Έλληνες πρέπει να διώξουν τον παρανοϊκό ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ από τη θέση του πριν να είναι πολύ αργά !!! …Πρώτα οι Δεξιοί να τον διώξουν από τη Νέα Δημοκρατία και μετά οι υπόλοιποι Έλληνες να τον αποβάλουν δια παντώς από τη δημόσια ζωή. Η θέση των προδοτών είναι στις κρεμάλες και των τρελών στα ιδρύματα …και σίγουρα πάντως όχι στο Μέγαρο Μαξίμου …Θα έχουμε άραγε τη χαρά να γιορτάσουμε στις 21 Μαΐου τη νέα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ; …Τη χαρά ν’ απαλλαγούμε μόνοι μας από αυτό το βρομερό «απόστημα» που «δηλητηριάζει» το σύνολο του ελληνικού «κορμού»;
 
Όπως και να έχει, η ώρα τού «λογαριασμού» για τους Νεοταξίτες τού Σβαμπ και του Σόρος πλησιάζει, είτε το θέλουν είτε όχι. Οι εγκάθετοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα τιμωρηθούν και δεν θα πάνε απλά στα σπίτια τους, που με τα κλεμμένα έχουν γίνει επαύλεις …αλλά στις φυλακές!!! Τέτοιους «τζαμπατζήδες» ηγέτες ο λαός δεν τους ψηφίζει …Τους «ψεκάζει» όπως τις «κατσαρίδες»!!!.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.