30 Μαρτίου 2023

Ονομάζεται Fed.now και ετοιμάζεται εδώ και πολλά χρόνια

Είναι ο "καθολικός έλεγχος" όλων των ψηφιακών νομισμάτων.
Να το πω και αλλιώς.
Θα είναι ένα σύστημα που θα έχει την υψηλή κυριότητα όλων των ψηφιακών CBDCs των κρατών.
Η βάση. Η μητρική τεχνολογία. Το μαντρί.
Η αρχή του τέλους.
Το τέλος της ζωής όπως την ξέραμε.
 
Ξεκινά την περίοδο "δοκιμών" του αρχές Απρίλη και επίσημα το καλοκαίρι.
Εντελώς τυχαία, ξεκίνησαν δοκιμές σε πολλά ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών τους τελευταίους μήνες.
Είναι το γνωστό σύστημα για το οποίο έχουμε προειδοποιηθεί πως θα παίξει δυστοπικό ρόλο στις ζωές μας.
Όλες οι πληρωμές μας, αγορές και πωλήσεις θα γίνονται μέσα από αυτό, αν θέλουμε να ζήσουμε "ελεύθεροι" κάτω από την επίβλεψη του Θηρίου.
Ενώ οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν την παντοδυναμία του να "τυπώνουν" όσα θέλουν με το πάτημα ενός κουμπιού.
 
Αν είμαστε καλά παιδιά, θα ζούμε με ένα επίδομα (δεν είναι τυχαίο πως μας συνηθίζουν από τώρα) αφού σύντομα δεν θα έχουμε "δουλειά" οι περισσότεροι μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας.
Δεν θα μας έχουν ανάγκη.
Μέχρι το 2030 θέλουν να μην μας ανήκει τίποτα και θα είναι αδύνατον να επιβιώσουμε κατέχοντας την παραμικρή περιουσία σε έναν κόσμο που όλα θα "νοικιάζονται" επί μισθίου ανάλογα με τις ανάγκες μας. (Για να μην έχουμε καμία δύναμη επιβίωσης)
 
Όπως βλέπουμε τα γεγονότα έρχονται ένα ένα με μαθηματική ακρίβεια, ενώ εμείς πουλάμε τον χρόνο μας και την προσοχή μας σε ανοησίες μέσα στα social media και στις πόλεις φυλακές.
Στην ουσία η "προσοχή μας" είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε και αυτή καθοδηγείται πλήρως από τους "κτηνοτρόφους" μας.
 
Η επόμενη παν-dhμmiα θα στηθεί για να συμμορφώσει τους τελευταίους που δεν θα ενδώσουν σε αυτό το παγκόσμιο σύστημα και αυτός είναι ο λόγος που έπρεπε να κάνουν μια παν-dhμmiα - πείραμα, δηλαδή αυτή που ζήσαμε.
 
Αν μπορεί κάποιος να το φανταστεί υπό αυτό το πρίσμα θα καταλάβει "όλα τα παράλογα" που τελικά είχαν τον σκοπό τους.
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που προφητεύουν πως θα έρθει το 24, δηλαδή μετά την εγκαθίδρυση του ψηφιακού νομίσματος παντού.
 
Θα σας αφήσω να ζήσετε για λίγο το παραλήρημα των "σωτήρων" την περίοδο των εκλογών και όταν θα βγει η νέα κυβέρνηση που θα τα περάσει αυτά (όποια και να είναι) θα συζητήσουμε περισσότερο.
 
Yannis BakmanShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.