27 Μαρτίου 2023

Joachim Hagopian: Είναι οι Oλλανδικές Eπαρχιακές Eκλογές μια νίκη υπέρ της αγροτικής κοινότητας: Ή μήπως υπέρ των παγκοσμιοποιητών;

Μετάφραση: Απολλόδωρος
19 Μαρτίου 2023 | Joachim Hagopian | Διάβαστε το εδώ
 
Αν θέλετε να μάθετε πού κατευθύνονται γρήγορα οι Ηνωμένες Πολιτείες σε χρόνο ρεκόρ, αρκεί να δείτε την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ευρώπη. Πιθανός παγκόσμιος πόλεμος που εξαπλώνεται πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας, σοβαρές ελλείψεις ενέργειας και τροφίμων στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποβιομηχάνιση, εκτίναξη του κόστους ζωής σε επίπεδα ρεκόρ, ανεξέλεγκτος πληθωρισμός και επικείμενη οικονομική κατάρρευση, ξεκινώντας από την επικείμενη πτώση των κλυδωνιζόμενων Credit Suisse και Deutsche Bank. Αν ζείτε οπουδήποτε στη Δύση, η ατζέντα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης εξαπλώνει τον καρκίνο της σε μια χώρα και μια γειτονιά κοντά σας, καθώς εμφανή σημάδια εμφανίζονται παντού.
 
Ο βετεράνος δημοσιογράφος Michael Yon είναι η πεμπτουσία του περιπλανώμενου δημοσιογράφου, καθώς τα παρατηρητικά και διακριτικά μάτια μας εκπροσωπούν ανθρώπους που εκτιμούν την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, την εθνική κυριαρχία και τις ατομικές ελευθερίες. Εδώ και δεκαετίες ο Michael έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και αναφέρει αυτό που βλέπει από πρώτο χέρι - την αναπόφευκτη κακοήθεια του "Build Back Better" των παγκοσμιοποιητών για μια παγκόσμια διακυβέρνηση που προωθείται από όλα τα κράτη-μαριονέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ G7. Ο Michael Yon στην Ολλανδία μοιράστηκε με τον Mike Adams μια συζήτηση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, η οποία είναι τόσο κατατοπιστική όσο και κάπως αινιγματικά αποκαλυπτική.
 
Όπως πολλοί από εμάς κατά τη διάρκεια αυτού του τελευταίου έτους έχουν συνειδητοποιήσει, η Ολλανδία είναι το σημείο μηδέν όπου οι Ολλανδοί αγρότες έχουν αγωνιστεί θαρραλέα για τα αγροκτήματά τους και τα προς το ζην εναντίον του φασιστικού εχθρού της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στην προκειμένη περίπτωση των παγκοσμιοποιημένων μαριονετών που κατέχουν την κυβέρνηση του Άμστερνταμ. Ο στόχος υψηλής προτεραιότητας των ελίτ είναι να χρησιμοποιήσουν την απάτη της Πράσινης Ατζέντας στο πλαίσιο του οπλοστασίου της, Όπλων Μαζικής Καταστροφής για τον αποπληθυσμό ως βολική δικαιολογία για να κλείσουν την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Είτε πρόκειται για σκόπιμη πυρπόληση κέντρων επεξεργασίας τροφίμων, είτε για μια ψεύτικη επιδημία γρίπης των πτηνών, είτε για έναν κατασκευασμένο πόλεμο που θα διακόψει τις κύριες εξαγωγές σιτηρών, είτε για τεχνητές ξηρασίες και πλημμύρες που καταστρέφουν τις αποδόσεις των καλλιεργειών, είτε για τεχνητές ελλείψεις λιπασμάτων και καυσίμων, εντολές για την εκτέλεση πυροβολισμών που διαταράσσουν το διαπολιτειακό εμπόριο και παράγουν ελλείψεις τροφίμων, κυβερνητικά κίνητρα για την καταστροφή καλλιεργειών, θάνατοι βοοειδών, έγχυση mRNA σε ζώα και πουλερικά, μηχανικά κατασκευασμένοι εκτροχιασμοί που απελευθερώνουν σκόπιμα τοξικά δηλητήρια στον αέρα, το έδαφος και το νερό της καρδιάς των ΗΠΑ, και η συνεχιζόμενη συστηματική δηλητηρίαση των τροφίμων. Οι αποδείξεις ότι οι ελεγκτές μας θέλουν νεκρούς από πείνα και λιμό είναι αδιάψευστες.
 
Μια ακόμη ύπουλη μέθοδος που αναπτύσσεται στην Ευρώπη για τη σημαντική μείωση της παραγωγής τροφίμων είναι η επιτομή των όσων συμβαίνουν στην Ολλανδία. Παρά τις προηγμένες και σύγχρονες ολλανδικές γεωργικές καλλιεργητικές τεχνικές ως ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας αγροτικών προϊόντων στον κόσμο, αυτό το μικροσκοπικό έθνος που λίγο περισσότερο από το μέγεθος του Maryland ως η 6η μικρότερη πολιτεία των 48 κατώτερων πολιτειών, διαθέτει εκπληκτικά τόσο ικανούς Ολλανδούς αγρότες που θα έπρεπε να αποτελούν το πρότυπο για τη διδασκαλία του υπόλοιπου κόσμου πώς να καλλιεργούν άφθονες σοδειές χρησιμοποιώντας μικρή εδαφική μάζα που μπορεί να καταργήσει αποτελεσματικά την παγκόσμια πείνα. Αλλά αντ' αυτού, οι σατανιστές παγκοσμιοποιητές στο Άμστερνταμ, το διπλανό έθνος στο Βέλγιο μέσω της πατρίδας της παγκοσμιοποιητικά εδραιωμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, και το κοντινό Σίτι του Λονδίνου, έχουν ορίσει την αγροτική γη της Ολλανδίας ως την πρότυπη τοποθεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την 15λεπτη έξυπνη πόλη της για την παγκόσμια υποδούλωση του πλανήτη-φυλακή.
 
Ο Michael Yon εξηγεί ότι το ολλανδικό έθνος διαθέτει τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια στην Ευρώπη, το Ρότερνταμ και την Αμβέρσα, που χρησιμεύουν ως η δυτική επέκταση της Κίνας στη φιλόδοξη δια-κοσμική πρωτοβουλία της Belt and Road, που εκτείνει την παγκόσμια εμπορική διαδρομή από τη Σαγκάη στην Ολλανδία. Εξάλλου, το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ είναι ο μεγαλύτερος κόμβος αεροπορικών εμπορευμάτων της Ευρώπης προς την Κίνα. Το παγκοσμιοποιητικό σχέδιο που αποκαλεί Tristate City καταλαμβάνει μια έκταση πολύτιμης γης στις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και τη Γερμανία, όπου στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 θα στοιβάζει και θα πακετάρει τους εισερχόμενους μεταναστευτικούς πληθυσμούς, καθώς και τους εκτοπισμένους αγρότες, οι οποίοι θα στεγάζονται σε πολυώροφα κτίρια που θα χρησιμεύσουν ως το παγκοσμιοποιητικό μοντέλο για την υπερεπιτήρηση, την κοινωνική πίστωση και τη ρύθμιση της πρόσβασης σε ψηφιακό νόμισμα χωρίς μετρητά σε έξυπνες πόλεις υπό απόλυτο δυστοπικό έλεγχο.
 
Αυτή η παγκοσμιοποιητική ατζέντα έρχεται μέσω μιας ανίερης μυστικής σύμπραξης μεταξύ των ελίτ του City of London/WEF και του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, και η πρόσφατη επίθεσή τους για την κατεδάφιση της Ευρώπης είναι να κλέψουν το πιο εύφορο γεωργικό καλάθι ψωμιού της Ευρώπης, να καταστρέψουν τη γηγενή ολλανδική αγροτική κοινότητα, ενώ θα πλημμυρίσουν την Ολλανδία με έναν μεγάλο μεταναστευτικό πληθυσμό από 140 φτωχότερα έθνη σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο σχέδιο σκακιέρας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βόρεια Αμερική με τα ορθάνοιχτα νότια σύνορα των ΗΠΑ. Όσον αφορά τη μεταναστευτική κρίση, κατά την τελευταία δεκαετία, τίποτα από αυτή την κακόβουλη ατζέντα δεν είναι καινούργιο, καθώς οι παγκοσμιοποιητές έχουν σκόπιμα κατασκευάσει συνεχή κύματα μεταναστευτικών κρίσεων που δεν έχουν παρατηρηθεί από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, στοχεύοντας και πάλι στους δύο πλουσιότερους, μεγαλύτερους πληθυσμούς της μεσαίας τάξης του πλανήτη, που αποτελούνται και οι δύο από καυκάσιες πλειοψηφίες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Η στρατηγική της Gladio των κυρίαρχων ελίτ για την ένταση, ενορχηστρώνοντας μια σειρά από μεγάλες αποσταθεροποιητικές κρίσεις μέσω πολέμων στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ουκρανία, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι κυρίαρχες αιματολογικές γραμμές έχουν στοχεύσει ειδικά τις δύο πλουσιότερες ηπείρους του πλανήτη για να κατακλύσουν και να καταστρέψουν τους ιθαγενείς πολιτισμούς και πληθυσμούς τους, τελικά τον δυτικό πολιτισμό.
 
Ο Michael Yon ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Αναφέρει μια σημαντική παρατήρηση σχετικά με τους ανθρώπους με τους οποίους προσωπικά πάντα τα πήγαινε καλά από έθνη όπως το Αφγανιστάν, το Νεπάλ, οι Φιλιππίνες και η Νιγηρία ως παραδείγματα όπου ο φυλετισμός είναι τόσο βαθύς που δεν μπορούν να συνεργαστούν με αντίπαλες φατρίες στα έθνη τους για να φέρουν εις πέρας σημαντικά αναγκαία καθήκοντα που θα ωφελούσαν σημαντικά τη χώρα τους. Υποστηρίζει ότι οι παγκοσμιοποιητές το γνωρίζουν αυτό και επιλέγουν αυτούς τους συγκεκριμένους πληθυσμούς για να χρηματοδοτήσουν ως πρόσφυγες που συρρέουν στην Ευρώπη για εγγυημένο φυλετικό, θρησκευτικό και ταξικό πόλεμο.
 
Ο Michael Yon επεσήμανε επίσης ότι οι επαρχιακές εκλογές στην Ολλανδία που διεξήχθησαν την Τετάρτη 15 Μαρτίου ανέδειξαν νικητές το βαριά χρηματοδοτούμενο κόμμα BBB (BoerBurgerBeweging) που ξεκίνησε το 2019 και ήρθε από το πουθενά για να κυριαρχήσει στις πρώτες του επαρχιακές εκλογές. Ο Yon αποκαλεί αυτό το κόμμα BBB με το πράσινο έμβλημά του που ονομάστηκε Κίνημα Αγροτών-Πολιτών "το κόμμα του κλέφτη", για τον ίδιο φαντάζει ως "δούρειος ίππος". Ο Yon δήλωσε ότι το BBB μπορεί κάλλιστα να σημαίνει το κόμμα Build Back Better, βγαλμένο κατευθείαν από το εγχειρίδιο αιφνιδιαστικών επιθέσεων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν τα πήγε το ίδιο καλά, κυρίως επειδή ο Michael Yon υποστηρίζει ότι το BBB μονοπώλησε τους αιθέρες των μέσων ενημέρωσης με τεράστια οικονομική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης άφθονης αρνητικής διαφήμισης προς άλλα πολιτικά κόμματα, που για τον ίδιο δεν φαίνεται να αναδύεται ως οργανική λαϊκή εξέγερση.
 
Είναι ενδιαφέρον ότι ο Michael Yon αναφέρει ότι εργάζεται στους ίδιους στενούς κύκλους με την ακτιβίστρια Eva Vlaardingerbroek, πρώην μέλος του δεξιού Φόρουμ για τη Δημοκρατία, η οποία επίσης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα στο Twitter ως "πραγματικά κακά νέα", προειδοποιώντας για έναν συνασπισμό ΡΙΝΟ-Αριστεράς:
 
Πραγματικά κακά νέα. Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών είναι έτοιμα: Τα κυβερνώντα κόμματα υπέστησαν κάποιες απώλειες, αλλά με τη βοήθεια του Εργατικού Κόμματος και της Πράσινης Αριστεράς θα μπορέσουν ακόμα να σχηματίσουν πλειοψηφία στη Γερουσία για να περάσουν τις πολιτικές του αζώτου, συμπεριλαμβανομένης της απαλλοτρίωσης
 
Σύμφωνα με την πάλαι ποτέ διεθνή υπηρεσία ειδήσεων του Rothschild - Associated Press, η ισχυρή παρουσία του BBB θεωρείται ψήφος διαμαρτυρίας κατά του πρωθυπουργού Mark Rutte, του προστατευόμενου του Klaus Schwab, ο οποίος είδε τον συνασπισμό του να χάνει 8 έδρες στη Γερουσία από 32 σε 24. Η πολιτική του Ρούτε για την Πράσινη Ατζέντα, η οποία απαγόρευε τα επίπεδα οξειδίων του αζώτου και αμμωνίας ως ρύπους που παράγονται από τα ζώα των αγροτών, αποτέλεσε τη σαθρή δικαιολογία για να στοχοποιήσει μοχθηρά τους αγρότες προς απομάκρυνση, αλλά προφανώς γύρισε μπούμερανγκ στους Ολλανδούς ψηφοφόρους.
 
Το AP αποκαλεί το BBB το "νέο λαϊκιστικό κόμμα", το οποίο το t msn.com υποστήριξε γρήγορα ότι υποστηρίζεται σθεναρά από λαϊκιστές όπως η Marine La Pen της Γαλλίας και ο Ντόναλντ Τραμπ. Τα exit polls δείχνουν ότι το BBB θα καλύψει 17 από τις 75 έδρες της Γερουσίας και θα γίνει το μεγαλύτερο κόμμα στην ολλανδική Γερουσία, κερδίζοντας τις περισσότερες ψήφους σε 8 από τις 12 επαρχίες. Αν και η νίκη-έκπληξη θεωρήθηκε ως απόρριψη της Πράσινης Ατζέντας και της πολιτικής των μεγάλων πόλεων-ΕΕ, και οι ψηφοφόροι της υπαίθρου έκαναν τη φωνή τους να ακουστεί, ο οξυδερκής δημοσιογράφος Michael Yon έχει τις αμφιβολίες του, ερμηνεύοντας την ταχεία ξαφνική άνοδο του BBB στην εξουσία ως κάτι που μοιάζει περισσότερο με έναν απατηλό λύκο με το ένδυμα του προβάτου.
 
Μιλώντας για λύκους, παρά το γεγονός ότι εδώ και 200 χρόνια δεν υπάρχει πληθυσμός λύκων ενδημικών στην Ολλανδία, το κοινοβούλιο ψήφισε νόμους που κατά περίεργο τρόπο καθιστούν παράνομη την πρόκληση βλάβης στους λύκους, αν και δεν υπάρχουν στη χώρα εδώ και αιώνες. Στη συνέχεια, η αντι-αγροτική κυβερνητική ατζέντα είναι ύποπτη για την επανεισαγωγή του αρπακτικού είδους στην περιοχή ειδικά για να αρχίσει να αποδεκατίζει τα ζώα των Ολλανδών αγροτών. Αυτό είναι το πόσο χαμηλόβαθμοι και μοχθηροί είναι αυτοί οι εωσφορικοί ελεγκτές.
 
Τα πρόσφατα αποτελέσματα των εκλογών δεν θα είναι η πρώτη φορά που αυτό που αρχικά μοιάζει με καλή είδηση, έχει κακή κατάληξη. Για να χρηματοδοτείται το BBB από μεγάλους χρηματοδότες, με τα κόμματα του συνασπισμού να συνδυάζονται για να μπορούν ακόμα να προωθήσουν την παγκοσμιοποιητική πράσινη ατζέντα τους, δεν είναι περίεργο που το BBB ήταν παντού στα ερτζιανά. Η ακτιβίστρια Eva V. και ο Michael Yon είδαν μέσα από την βιτρίνα της BBB Build Back Better. Εξάλλου, με συντριπτικά στοιχεία ότι οι ελίτ επιδίδονται σε έναν άνευ προηγουμένου γενοκτονικό πόλεμο κατά του ανθρώπινου είδους, που επεκτείνεται ακόμη και στα ζώα μας, η συστηματική εξόντωση του δυτικού πολιτισμού τους φαίνεται βάναυσα προφανής.
 
----
Δικτυογραφία:
Joachim Hagopian, Is Dutch Provincial Election an Ides of March Victory for Farming Community? Or the Globalists? - James H. Fetzer



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.