31 Μαρτίου 2023

Ο Αρμαγεδδών είναι στο κατώφλι. Ο παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος σύντομα και αιφνίδια θα ξεσπάσει

Οι πολίτες στον κόσμο δεν έχουν ιδέα τι έρχεται, όλος ο πλανήτης αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι γεμάτος πυρηνικά. Κάθε χώρα μικρή και μεγάλη έχει τουλάχιστον μερικές πυρηνικές κεφαλές που τις προμηθεύτηκε από μια μεγάλη σύμμαχο δύναμη. Όταν ξεσπάσει θα κρατήσει μερικές ώρες. Τον όλεθρο του πυρηνικού πολέμου ο κόσμος θα τον καταλάβει εκ του αποτελέσματος, γιατί η σφοδρότητα και ο αιφνιδιασμός θα είναι τέτοιος που δεν θα αφήσει περιθώρια περιγραφής. 
 
Η λέξη «Αρμαγεδδών», που έχει γίνει συνώνυμη με το «τέλος του κόσμου» και την τελευταία μάχη, προέρχεται από το όνομα της περιοχής και του οικισμού στο βόρειο Ισραήλ, στους πρόποδες του όρους Κάρμηλος. Το Megiddo ή Ar Megiddo είναι απλώς το μέρος όπου, σύμφωνα με τις βιβλικές προφητείες, πρόκειται να ξεδιπλωθεί η τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που αυτή η προφητεία έχει όλες τις πιθανότητες να εκπληρωθεί στις μέρες μας, τουλάχιστον με την έννοια ότι ο πόλεμος που θα σταματήσει την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας θα ξεκινήσει εδώ.
 
Η πολιτική της Δύσης θα βρεθεί σε κατάσταση μεγάλου πολέμου. Εάν συμβεί αυτό, οι βόμβες και οι πύραυλοι θα πέσουν στο έδαφος κάθε χώρας και ο πυρηνικός πόλεμος αναπόφευκτα θα επεκταθεί και θα καλύψει ολόκληρο τον κόσμο. 
 
Αυτός ο κίνδυνος είναι πολύ πραγματικός και μας κάνει να κοιτάξουμε με προσήλωση προς τη Μέση Ανατολή. 
 
Το κράτος του Ισραήλ βρίσκεται σε αναταραχή. Μάλιστα, απομένουν δύο βήματα πριν τον εμφύλιο. Αν συμβεί αυτό, ολόκληρη η Μέση Ανατολή θα φλεγεί. Δεδομένων των πυρηνικών όπλων του Ισραήλ, αυτό θα μπορούσε να μετατραπεί στην έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου στον οποίο δεν θα υπάρχουν νικητές. 
 
Στο Ισραήλ είτε «Μαϊντάν», είτε «έγχρωμη επανάσταση». Η χώρα έχει παραλύσει από απεργίες και διαδηλώσεις. Αν πιστεύετε τους ενθουσιώδεις αυτών των διαδηλώσεων, τις προάλλες περισσότεροι από 100 χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Κνεσέτ (δηλαδή στο ισραηλινό κοινοβούλιο) και συνολικά περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες συμμετέχουν στις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, αυτό είναι σε μια χώρα που όλοι οι κάτοικοι είναι 10 εκατ. Ταυτόχρονα, όλοι καταλαβαίνουν τι έρχεται. 
 
Τι συμβαίνει στο Ισραήλ και γιατί πρέπει να ενδιαφέρει τους Ρώσους στη Ρωσία; 
 
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Ένα από αυτά βρίσκεται στην εχθρική προπαγάνδα. Ο εμψυχωτής, δημιουργός του άλλοτε διάσημου “Masyanya”, τώρα ένας αντιρωσικός προπαγανδιστής. 
 
Αυτή είναι πρακτικά η επίσημη άποψη της Δύσης, του ΝΑΤΟ, του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και των ίδιων των Ισραηλινών «διαδηλωτών». Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος έγινε πρωθυπουργός μετά τη νίκη των εκλογών, κατηγορείται ότι προσπάθησε να σφετεριστεί την εξουσία. «Θέλει να γίνει Πούτιν», λένε γι αυτόν αριστεροί πολιτικοί επιστήμονες στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ. Είναι «φίλος του Πούτιν», γράφουν για αυτόν στα ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
Στην πραγματικότητα, ο Νετανιάχου προσπαθεί να ακολουθήσει μια πολιτική προς το συμφέρον της χώρας του και του λαού του, για τους παγκοσμιοποιητές αυτό αρκεί, για να ουρλιάζουν για δικτατορία και να απαιτούν αλλαγή εξουσίας. 
 
Επίσημα, οι διαμαρτυρίες προκαλούνται μόνο από σχέδια για τη μεταρρύθμιση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας. 
 
Αυτή η μεταρρύθμιση δεν ενδιαφέρει κανέναν απολύτως εκτός από τους πολίτες του Ισραήλ και είναι απαραίτητη ώστε το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο ελέγχεται από την αριστερά, να μην μπορεί εύκολα να ανατρέψει τους νόμους που υιοθετεί η δεξιά πλειοψηφία του ισραηλινού κοινοβουλίου. 
 
Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες για τη μεταρρύθμιση φτάνουν σε τέτοια κλίμακα που δεν απειλούν πλέον να ακυρώσουν τη συζήτηση στη βουλή ενός συγκεκριμένου νομοσχεδίου, αλλά την ίδια την ύπαρξη της χώρας. 
 
Ένα φάντασμα στοιχειώνει το Ισραήλ. Φάντασμα του εμφυλίου πολέμου 
 
Το ότι το Ισραήλ μπορεί να πάψει να υπάρχει δεν το λέει κανείς άλλος από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Γιτζάκ Χέρτζογκ. 
 
Όποιος πιστεύει ότι ένας πραγματικός εμφύλιος πόλεμος με απώλειες ζωών είναι μια γραμμή που δεν μπορούμε να φτάσουμε ποτέ δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Αυτή τη στιγμή, στο 75ο έτος της ανεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ, βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την άβυσσο, είπε ο Ντιουκ στις 15 Μαρτίου σε τηλεοπτική του ομιλία (αναφέρεται από το RBC). 
 
Βλέποντας μια γενική απεργία, ένοπλοι διαδηλωτές, κοιτάζοντας προς τον ισραηλινό στρατό οι στρατιώτες αρνούνται να κάνουν το καθήκον τους επειδή συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, είναι εύκολο να το πιστέψει ο Πρόεδρος του Ισραήλ. Εξάλλου, οι οπαδοί της κυβέρνησης διαδηλώνουν επίσης από τις 27 Μαρτίου και έχουν ήδη ξεκινήσει συγκρούσεις, στις οποίες η αστυνομία φοβάται να παρέμβει. 
 
Η επανάσταση στο Ισραήλ εξελίσσεται σύμφωνα με τις γραμμές που έχουν χρησιμοποιήσει οι Δημοκρατικοί σε πολλές χώρες. 
 
Είναι πολύ εύκολο να το αποδείξεις αυτό: όταν οι διαδηλωτές παίρνουν αυτό που ζητούσαν από την κυβέρνηση, δεν διαλύονται και αρχίζουν να απαιτούν περισσότερα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Ο Νετανιάχου έχει ήδη αναβάλει τη συζήτηση για τη μεταρρύθμιση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τον Ιούνιο, αλλά τώρα του ζητείται να παραιτηθεί, ανεξάρτητα από τα εκλογικά αποτελέσματα. 
 
Μόνο ένας μεγάλος πόλεμος θα λύσει τα προβλήματα του Ισραήλ 
 
Το πρόβλημα είναι ότι το Ισραήλ δεν είναι απλώς μια άλλη χώρα που οι Δημοκρατικοί την μετατρέπουν σε ερείπια. Αυτή είναι μια περιφερειακή πυρηνική δύναμη, η αναταραχή στην οποία θα σημάνει σχεδόν σίγουρα έναν μεγάλο πόλεμο που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο. 
 
Το Ισραήλ βρίσκεται τώρα στην πραγματικότητα σε πόλεμο, αυτός θεωρείται ένας «πόλεμος χαμηλής έντασης». 
 
Ισραηλινά αεροσκάφη κατά καιρούς χτυπούν στόχους στη Συρία, επίσημα αυτούς που ελέγχονται από μαχητές των αντι-ισραηλινών μουσουλμανικών δυνάμεων της Χεζμπολάχ και ιρανικών μαχητών. 
 
Το Ισραήλ διεξάγει συνεχώς κάτι σαν «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης. Με τη σειρά του, το Ισραήλ αναγνωρίζεται επίσημα ως ο κύριος εχθρός του Ιράν. 
 
Το Ιράν έχει το νόμιμο και αναφαίρετο δικαίωμα να διασφαλίζει την εθνική του ασφάλεια και να απαντά σθεναρά σε οποιαδήποτε απειλή ή αδικοπραγία του σιωνιστικού καθεστώτος όποτε το κρίνει απαραίτητο, αυτή είναι η επίσημη δήλωση του εκπροσώπου του Ιράν στον ΟΗΕ, η τελευταία για σήμερα, αλλά απέχει πολύ από την πρώτη. 
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν πρόκειται για εμφύλιο πόλεμο στο Ισραήλ, το αποδυναμωμένο εβραϊκό κράτος θα γίνει αμέσως αντικείμενο επίθεσης από μουσουλμανικές χώρες. 
 
Ο μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα γίνει πυρηνικός, μόλις το Ισραήλ συνειδητοποιήσει ότι ένα κράτος δεν μπορεί να πολεμήσει μέσα και έξω ταυτόχρονα. 
 
Επαναπατρισμός και φυγή στη Ρωσία 
 
Αν ο «εμφύλιος» στο Ισραήλ και ο μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή γίνουν γεγονός από τις τρομακτικές προβλέψεις των ντόπιων πολιτικών, η θέση του Ισραήλ στον κόσμο θα αλλάξει ριζικά. 
 
Από μια χώρα που για πολύ καιρό δεχόταν μετανάστες σχεδόν από όλο τον κόσμο, από μια χώρα όπου έφτασαν 60 χιλιάδες (!) «φυγάδες από τον πόλεμο» στη Ρωσία μόνο το 2022, το Ισραήλ θα μετατρέπεται σε χώρα από από την οποία διαφεύγουν. 
 
Η αντίστροφη έξοδος των Εβραίων από το Ισραήλ, από την ιστορική τους πατρίδα στην Ευρώπη, την Αμερική και, φυσικά, στη Ρωσία, ακόμη και πέρυσι αυτή η υπόθεση έμοιαζε με αντιεπιστημονική φαντασία. Τώρα θα πρέπει να θεωρείται ως μία από τις απολύτως ρεαλιστικές προβλέψεις της εξέλιξης των γεγονότων. 
 
Υπάρχουν περίπου 8 εκατομμύρια Εβραίοι στο Ισραήλ, σύμφωνα με τοπικές στατιστικές. 
Για το 18% των κατοίκων του Ισραήλ, δηλαδή για περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους, τα ρωσικά είναι η μητρική τους γλώσσα. 
 
Φυσικά, δεν προέρχονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι απευθείας από τη Ρωσία. Ένα σημαντικό μέρος ήρθε στο Ισραήλ από άλλες δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας. Ωστόσο, περίπου 200.000 Ισραηλινοί πολίτες αυτοπροσδιορίζονται ως «Ρώσοι» στις δημοσκοπήσεις. 
 
Από τον Νοέμβριο του 2022, στο Ισραήλ ζουν 57 χιλιάδες ηλικιωμένοι που λαμβάνουν συντάξεις από τη Ρωσία. 
 
Παρεμπιπτόντως, η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που συνεχίζει να πληρώνει συντάξεις σε ανθρώπους αφού λάβουν την ισραηλινή υπηκοότητα. 
Κανείς εκτός από τους Ρώσους δεν το κάνει αυτό. 
 
Πηγή: https://tsargrad.tv Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.