4 Φεβρουαρίου 2021

Ανοικτή επιστολή του Σπύρου Κατσούρη στους ιερείς του Ι. Ν. Αγίων Πάντων Μονάχου Γερμανίας

Ρόδος 25-01-2021
Προς Ιερόν Ναόν Αγίων Πάντων Μονάχου Γερμανίας
 
Υπόψιν Πατέρων Αποστόλου Μαλαμούση, Γεωργίου Σιώμου, Γεωργίου Βλέτση, Πλουτάρχου Κωνσταντινίδη, Νικολάου Τζώρτζη 
 
Κοινοποίησις 
1) Οικουμενικόν Πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως 
2) Ιερά Μητροπολις Γερμανίας 
 
Σεβαστοί Πατέρες 
 
Αναγκάζομαι να σας απευθύνω την παρούσαν, όχι μόνον διότι είναι ίδιον του χαρακτήρος μου να λέω τα σύκα –σύκα και την σκάφη-σκάφη (μαχόμενος παιδιόθεν δια Ελληνισμόν και Ορθοδοξίαν και μη καμπτόμενος προ ουδενός υψηλά ισταμένου προσώπου), αλλά και διότι βλέπω ότι και σεις έχετε υπερβεί προ πολλού τα εσκαμμένα, μη υπηρετούντες το Ελληνικόν εθνικόν συμφέρον, εκεί εις την πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Θα μπορούσα δια πλαγίων μέσων και άρθρων προς τα ΜΜΕ να σας κάνω την κριτικήν μου, αλλά προτίμησα να σας τα πω ευθέως, διότι προηγούμενες έμμεσες κριτικές μου και άρθρα εφημερίδων που σας απέστειλα μέσω τρίτων προσώπων και του αδελφού μου, φαίνεται πως δεν σας συγκίνησαν και με «γράψατε κανονικά». 
 
Κερασάκι στην τούρτα, λοιπόν, ήτο η ανάρτησις εις το Φ.Βοοκ της 21-01-2021 φωτογραφίας όπου εικονίζεσθε εσείς με πανό και σημαίες (Ελληνική και Βυζαντινή) και πλακατ εν μέσω λαθρομεταναστών ισλαμιστών Ασιατών να ζητάτε την πλήρη στήριξη αυτών και ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες κλπ ανάλογες φράσεις!! Και μου «ανάψατε τα λαμπάκια»!!! Εσείς νομίζετε ότι μ’αυτόν τον τρόπο υπηρετείτε τον Λόγον του Θεού προς τον πλησίον και ότι θα πάτε στον Παράδεισο με τις αγαθοεργίες σας προς αυτούς τους «ταλαίπωρους πρόσφυγες» διότι ως τέκνα κι αυτά του Θεού είναι αδέλφια μας! Ω, πόσο βαθειά νυχτωμένοι είσθε! Εκτός κι αν υπηρετείτε άλλα, ξένα, ανθελληνικά συμφέροντα (Σόρος, Μέρκελ, Νεοταξίτες, Ισλαμιστές κλπ). 
 
Κατ’εμέ (και σας το λέω ευθέως) θα πάτε στην Κόλαση!!! Διότι αγκαλιάζετε τον Ισλαμοφασισμό, που σκοπό έχει την κατάκτηση της Ευρώπης και προδίδετε τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και την χώρα που σας γέννησε, την ένδοξη Ελλάδα (εκτός κι αν δεν είσθε Έλληνες). Μετά χαράς να τους πάρετε στα σπίτια σας και να τους περιθάλψετε όπως θέλετε, αλλ’ όχι δημοσίως και με πανό και με ΕλληνοΒυζαντινές σημαίες!! 
 
Ζείτε βέβαια μισόν αιώνα τώρα στη Γερμανία και φυσικό είναι να εμποτισθείτε από την Μερκελλική πολιτική, που θέλει την χώρα μας αποθήκη όλων αυτών των λαθροεισβολέων ισλαμοτζιχαντιστών της Ασίας και Αφρικής, για αλλοίωση του γηγενούς Ελληνικού πληθυσμού και μετατροπής της σε Ισλαμική χώρα ως το 2030 αλλά και μοίρασμα του Αιγαίου με τον «σουλτάνο»Ερντογάν, ως τιμωρία μας για την αντίσταση των Ελλήνων κατά των Γερμανών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και για να μην αξιώσει και η Ελλάς τις πολεμικές αποζημιώσεις, ως έπραξε το Ισραήλ. 
 
Έχετε ιδέα τι γίνεται στα νησιά μας από την εισβολή αυτών των Αντιχρίστων αναρχοάπλυτων ισλαμοτζιχαντιστών από τα καθημερινά εγκλήματά τους κατά των νησιωτών μας ή δεν φτάνουν ποτέ στ’ αυτιά σας τέτοιες ειδήσεις;; Τους εμπρησμούς, κλοπές, βιασμούς και ασέλγειες εις βάρος 5χρονων και 11χρονων παιδιών και την αναπηρία της Μυρτώς στην Πάρο δεν τις πήρατε χαμπάρι;; Είμαι ακρίτας, Ροδίτης, μαχόμενος πατριώτης και έχω πλήρη γνώση και καθημερινή ενημέρωση περί τοιούτων εγκλημάτων, που σκοπίμως πολλά ΜΜΕ αποσιωπούν: Κλοπές, διαρρήξεις, βιασμοί, βιαιοπραγίες, φόνοι, εμπρησμοί, βεβηλώσεις ιερών ναών, ιεροσυλίες, αφοδεύσεις επί της αγίας Τραπέζης, καταστροφές τέμπλων, κοιμητηρίων, σταυρών, εικόνων και πλείστων όσων που δεν βάζει ανθρώπινος νους! Κι όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία η Ελληνική Πολιτεία (κατόπιν Γερμανικών και Ευρωπαϊκών πιέσεων) τα περιθάλπει με δικά της (μας) έξοδα: Στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική μέριμνα και οικονομική ενίσχυση μηνιαίως 450 ευρώ, την στιγμή που ο Έλληνας βαρειά φορολογούμενος πολίτης δεν έχει τα προς το ζην αναγκαία και κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι του από πλειστηριασμό, λόγω δανείων. 
 
Αλήθεια, σκεφθήκατε ποτέ αυτούς τους ανθρώπους, τους συμπολίτες σας, τους Έλληνες; Σκεφθήκατε πόσοι λιμοκτονούν και αυτοκτονούν κάθε μέρα; Πόσοι κοιμούνται στα πεζοδρόμια και πόσοι νέοι μας έφυγαν στο εξωτερικό; Και το κυριώτερο: Εσείς κ. Μαλαμούση και Σιώμο σκεφθήκατε ποτέ τον ανάπηρο αδελφό μου ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ που τόσα χρόνια εκεί στο Μόναχο, ως επίτροπός σας, σχιζότανε για σας και την Ενορία σας, πώς ζεί τώρα και τι κάνει εδώ στη Ρόδο, που για χάρη σας έμεινε ανάπηρος από το 2003;; 
 
Ναι, είμαι ο αδελφός του Μιχάλη, το μόνο στήριγμά του εδώ στον τόπο μας. Φυσικά έχουμε αντίθετες απόψεις, γιατί μοιάζουν με τις δικές σας οικουμενίστικες, αλλ’ είναι αδελφός μου και τον πονώ. 
 
Εγώ κύριοι πατέρες, δεν είμαι Διεθνιστής, Οικουμενιστής και Νεοταξίτης!! Εγώ είμαι Έλλην Πατριώτης και Ορθόδοξος Χριστιανός και μάχομαι για Πατρίδα, Γλώσσα, Θρησκεία, Οικογένεια, Ιστορία, Παράδοση, Λαογραφία, Μουσική, Τέχνη, με μια λέξη Ελληνισμό και Ορθοδοξία! Και δεν μπορώ να δώ σαν αδελφό μου τον τριτοκοσμικό εισβολέα, που δεν ευχαριστεί την χώρα που τον φιλοξενεί, ούτε αφομοιώνεται, αλλά τουναντίον θέλει να επικυριαρχήσει επί του Ευρωπαϊκού Χριστιανικού στοιχείου, να εφαρμόσει Σαρία και να σφετερισθεί την περιουσία μας. Κι είμαι περήφανος που πρωτοστάτησα στον αγώνα να μην γίνει Hot Spot λαθρομεταναστών και στο νησί μας. Και μετανοιώνω που σχιζόμουν και γω χρόνια τώρα για το καλό της Ενορίας σας. 
 
Και μην βιασθείτε να με χαρακτηρίσετε «ρατσιστή ή φασίστα», γιατί με την ίδια ευκολία και γω, θα σας χαρακτηρίσω «προδότες» της ιδίας σας της φυλής, της πατρίδος, του έθνους και της θρησκείας σας. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα αν αναφερθείτε γι’αυτή μου την επιστολή στο ποίμνιό σας. Αρκεί να διαβασθεί ολόκληρη στο εκκλησίασμα κι αυτό ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Διότι, μπορεί εσείς να βλέπετε από κει μακρυά αυτούς τους ισλαμοπιθήκους ως αδέλφια μας, αλλ’ εμείς εδώ στην 1η γραμμή της εισβολής, τους βλέπουμε ως εχθρικούς καταλύτες κάθε τι οσίου και ιερού και αναφομοίωτους καταστροφείς του Ελληνισμού και της τάλαινας πατρίδος μας. 
 
Κι έχω μια περιέργεια να μάθω πώς θα αισθάνεσθε αν ως το 2030 (με Ευρωπαϊκή στατιστική μελέτη), που θα μας πετσοκόβουν και θα αναρτούν τα κεφάλια μας σε πασσάλους (όπως έπρατταν οι Μογγόλοι Τούρκοι στους Έλληνες της Μικρασίας) και αν θα έχετε κάποια λύπη και μεταμέλεια γι αυτά τα θερμα΄αγκαλιάσματα που κάνετε σ’αυτά τα μιάσματα τώρα!
 
Ωραίοι Έλληνες είσθε του λόγου σας αγαπητοί πατέρες. Μου φαίνεται πως ο Εφιάλτης της αρχαιότητος ωχριά μπροστά σας. Διότι, εμείς εδώ στην άκρη του Ανατολικού Αιγαίου αγωνιούμε για τις ζωές και τις περιουσίες μας απ’ αυτούς τους λαθραίους φανατικούς ισλαμιστές και ζωντανές σφαίρες του Ερντογάν, και σεις εκεί τους αγκαλιάζετε σαν αδέλφια μας με τις Ελληνικές και Βυζαντινές σημαίες ανά χείρας! Δεν έχετε –φαίνεται-δει πως τις «τιμούν» εδώ αυτά τα όντα. Από καψίματα και ποδοπατήματα έως σκούπισμα… πισινών τους (!)κύριοι πατέρες. Ή μήπως έχετε ιδέα πως τιμούν τον Χριστιανισμό στις χώρες τους;;
 
Αλήθεια, γιατί δεν σας είδα με σημαίες και πανό σε έντονες διαμαρτυρίες και διαβήματα προς Γερμανική Κυβέρνηση και Ε.Ε. όταν ο Ερντογάν μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε Τζαμί, μαζί με άλλες Αγίες Σοφίες της Μικρασίας, της Ανατ.Θράκης και του Πόντου;; Και τι προσφέρουν στο Δυτικοχριστιανικό κοινωνικό σύνολο εκτός από τις ασθένειες, την εγκληματικότητα, την βία και την Σαρία τους;; Τι;; 
 
Και γιατί δεν σας είδα, ακόμα, να διαμαρτύρεσθε για τις σφαγές των χριστιανών στη Συρία από το ISIS;; Α, ξέχασα. Αυτοί ανήκουν σε άλλο… Πατριαρχείο, ε;; 
 
Αιδώς Αργείοι, λοιπόν. Και έχετε υπ’όψιν ότι αυτά τα φίδια που ζεσταίνετε τώρα στον κόρφο σας, θα έλθη στιγμή να σας δαγκώσουν. Να το θυμάσθε! Διό, Μετανοείτε και Προσεύχεσθε και συνίετε(!) ευσεβείς και φιλόΧριστοι πατέρες. Φυλάξασθαι ιερών και πατρίων παρακαταθηκών, υπέρτατον χρέος! Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιώτερον και αγιώτερον εστιν η Πατρίς.  
 
Σας επισυνάπτω σχετικήν ομιλίαν μου εις το Παγκόσμιον Συνέδριον της Αμφικτυονίας Ελληνισμού και εννέα άρθρα μου προς ενημέρωσιν και σκεπτικισμόν ή σύνεσιν, τα οποία θα σας αποσταλούν και ταχυδρομικώς.  
 
Ο σφόδρα χολωθείς 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΔΡ. ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ 
 
Ν.Βρεττάκου 17 Α-Σγουρού-Ρόδος ΤΚ 85100, ΤΘ 1056 Ελλάς. 
 
ΥΓ
 
Νομικός, Οικονομολόγος, Πολιτειολόγος, Εκπαιδευτικός, αρθρογράφος, πρώην Τμ/ρχης Τραπέζης της Ελλάδος, λογοτέχνης, Βραβευμένος Ποιητής, Δ/ντης του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου, Πρόεδρος πολιτισμικού Συλλόγου κλπ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.