10 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΡΑΤΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Για Όσκαρ πολιτικής ηθοποιίας βαδίζει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο θρίλερ κατακρεούργησης της Ελλάδας. Μαζί με τον υπόλοιπο πολιτικό θίασο του και τους Έλληνες σε ρόλο θεατή η Ελλάδα σφαγιάζεται στο γόνατο της παγκόσμιας νέας τάξης. Η Αθήνα μετατρέπεται σε Αστάνα του Καζακστάν με την αυλή του θιάσου και τη νομενκλατούρα να ντιλάρει δάνεια και εξοπλισμούς με απίστευτα οικονομικά και πολιτικά κέρδη, ανάλογα. Ο λαός, καταστηματάρχες, οικογενειάρχες, νέοι και παιδιά μετατρέπονται σε ζόμπι που ζουν έναν πνευματικό σταλινισμό και ακραία φτώχεια.
 
Εις το όνομα της τάξης και ασφάλειας, της υγείας υπεράνω άλλων, η ελευθερία ενταφιάζεται. Η νέα Ελλάδα καταχρεωμένη και πάμπτωχη, αποσυντίθενται για να αναδημιουργηθεί σε ένα καθεστώς ιδεολογικής, κοινωνικής, εθνικής και τελικά γεωγραφικής αποσύνθεσης. Μέσα σε ένα περιβάλλον τρομοκρατίας το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα ενισχύεται ως καθεστώς και εμφανίζεται ως μοναδική σωτήρια λύση.  
 
Κάθε ελληνική υγιής επιχείρηση, κάθε ελληνικό κύτταρο επιχειρηματικής δράσης, κάθε κοινωνικό κύτταρο καταστρέφεται με συνοπτικές διαδικασίες. Οι αποικιοκράτες καταλαμβάνουν με αιώνια υποθήκη κάθε εθνικό πλούτο. Μητσοτάκης του 2020-21 και Τσίπρας του 2015-16 αναδεικνύονται στους καλύτερους πολιτικούς ντίλερ της Ελλάδας. Μόνο ο ιστορικός θα μπορέσει να καταγράψει την εθνική ζημία τους και η λαϊκή οργή της απόγνωσης στο μέλλον. 
 
Lockdown μέχρι το Πάσχα με κάθε πρόσχημα, με κάθε παραλλαγή της παραλλαγής, με κάθε αναβολή στην αναβολή ζωής. Lockdown μέχρι κάθε ίχνος αντίδρασης να εξαφανιστεί, μέχρι κάθε εθνικό στοιχείο να ξεπουληθεί, μέχρι κάθε ευαίσθητη περιοχή να γίνει αποικία Ασιατών και Αφρικανών. Από τις Θερμοπύλες μέχρι τη Λέσβο και από τον Έβρο μέχρι το Σύνταγμα της Ελλάδας. Lockdown μέχρι την παράδοση, την αποστρατικοποίηση Νησιών και Έβρου, μέχρι η λωρίδα Ορμένιο-Καστελόριζο να γίνει γκρίζα, λεωφόρος της παγκόσμιας μαφίας. 
 
Την Αθήνα θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη με κάθε πρόσχημα ώστε οι δύο πνεύμονες αστικής ζωής να σαπίσουν. Οικονομία χωρίς υγεία επικαλείται ο δήμιος των Ελλήνων χωρίς οίκτο και υγεία χωρίς οικονομία διερωτάται ο λαός. Ποια έχουν μεγαλύτερη αξία, κύριε Μητσοτάκη. Τα εκατοντάδες θύματα COVID-19 ή τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα που πηδάνε από τα μπαλκόνια, τα θύματα που μετατρέπονται σε ζόμπι ναρκωτικών, τα παιδιά χωρίς ζωή, οι νέοι χωρίς δουλειά και ζωή. 
 
Αφήστε τα παραμύθια των προσωρινών μέτρων και απολογηθείτε στον ελληνικό λαό για την οικτρή αποτυχία από δόλο ή αμέλεια προμήθειας εμβολίων που στοιχίζει σε ζωές. Αποκαλύψτε το σχέδιο εγκλεισμού μέχρι την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021 και διάλυσης της Ελλάδας. Εξηγείστε επιστημονικά γιατί οι Ιταλοί πίνουν καφέ και οι Ισπανοί ψωνίζουν στα μαγαζιά σε χώρες με χιλιάδες θύματα. 
 
Το τέλος της ανώμαλης και Ελαττωματικής Δημοκρατίας όπου οι εκλεγμένοι αντιπροσωπεύουν τους αποικιοκράτες και αφήνουν το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα να κυριαρχεί και να αθωώνεται, είναι κοντά.  
 
Το τελευταίο μίλι είναι δικό σας, κύριε Μητσοτάκη, μαζί και των ηθοποιών πολιτικής και του lifestyle σας.  
 
Προχωρήστε στα οικονομικά εγκλήματά σας. Δάνεια και εξοπλισμοί δισεκατομμυρίων ευρώ εξαγοράς πολιτικού χρόνου με υποθήκη τη ζωή αγέννητων παιδιών και λάφυρο Έλληνες φυλακισμένους. Αυτό κάνετε, αυτό θα πληρώσετε εσείς και τα αφεντικά που υπηρετείτε. 
 
Η Ελλάδα θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει γιατί πάντα θα υπάρχουν Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι. Όσα κεφάλια και να κόβουν οι σύγχρονοι γενίτσαροί σας, η Ελλάδα θα αναβλύζει φως και αέρα. Θα λάμπει στην Ευρώπη, στον κόσμο και στο σύμπαν όλο. 
 
Ψάξτε τούνελ να κρυφτείτε πριν να είναι αργά. Πριν βγουν οι αλυσοδεμένοι έξω και ζητούν δικαίωση και Νέμεση για τα οικονομικά εγκλήματά σας.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.