29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ταράκουλο έχει πιάσει το Μαξίμου και την “Χαριλάου Τρικούπη”…
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Οι ΗΠΑ πάντα θεωρούσαν παράρτημά τους την Ελλάδα, πάντα θεωρούσαν επέκταση του εδάφους τους την ελληνική Επικράτεια! Πάντοτε επέβαλαν στην Πατρίδα αρεστούς προς την εξωτερική τους πολιτική, Έλληνες κυβερνώντες, που πρωτίστως εξυπηρετούσαν τα Αμερικανικά συμφέροντα και δευτερευόντως της Πατρίδας μας! 
 
Ωστόσο το κακό παράγινε με τις τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις (2009-2023)! Πλέον η Ελλάς δεν είναι ελεύθερο κράτος! Η Ελλάς είναι υπό κατοχή! Δέσμια της χθεσινής “τρόικας” και των μετέπειτα “θεσμών”! Υποταγμένη στα Μνημόνια Δανεισμού, που τεχνηέντως μας επέβαλαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε) και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ)! Μια πράξη υποδούλωσης που στηρίχθηκε από όλες τις κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα! Ένα ιστορικό πισωγύρισμα στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, όπου πλέον εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα και η Πατρίδα συνεχώς μικραίνει!
 
Με την σύμπραξη λοιπόν αυτών των κυβερνήσεων οι ΗΠΑ, προχώρησαν στην “Συμφωνία των Πρεσπών”, που επεξεργάστηκε επί δεκαετίες και υλοποίησε μέσω της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο επιτετραμμένος του ΟΗΕ, κορυφαίος Αμερικανός Μάθιου Νίμιτς!
 
Σήμερα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη επεξεργάζονται και εν ευθέτω χρόνω υλοποιούν την συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με ΗΠΑ και Τουρκία στο Αιγαίο Πέλαγος, αλλά και τη συνδιοίκηση νησιών μας και ακολούθως την συγκυριαρχία τους με την Τουρκία!
 
Έτσι χωρίς η ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη να αξιώνει απολύτως τίποτε από την Τουρκία, παραχωρεί τα πάντα στο τραπέζι των συζητήσεων με την Τουρκία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και της απόφασης του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, χωρίς καν να ζητάει να αρθεί το τουρκικό Casus Belli (Αφορμή Πολέμου) εάν ανακοινώναμε αύξηση των ναυτικών μας μιλίων στα 12 από τα 6, όπως επιβάλλει το Διεθνές Δίκαιο (Συμφωνία των Θαλασσών – Montego Bay 1982)! 
 
Επιλέχθηκε έτσι από τις ΗΠΑ η κάθε ελληνική κυβέρνηση από το 2009 και εντεύθεν να εξυπηρετεί έναν αμερικανικό σκοπό! Που όταν αυτός εκπληρωνόταν, τότε αυτός ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αποσυρόταν! Γι΄ αυτό όλο το εν Ελλάδι πολιτικό Σύστημα γνωρίζει, πως ο κάθε Πρωθυπουργός έχει ημερομηνία λήξεως! 
 
Τον Γιώργο Παπανδρέου, ακολούθησε ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας! Όλοι τους πλέον συνταξιούχοι, με επικουρική συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα, όπως και ο Κώστας Σημίτης, ανάλογα με τις αμερικανικές επιταγές! 
 
Ο Πρόεδρος των 2 ευρώ που δεν μιλάει ελληνικά… 
 
Η ουρανοκατέβατη για πολλούς εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στη διεκδίκηση της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή θεώρησα πως εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα – άλλωστε Αμερικανοτραφής και εκπαιδευμένος γι΄ αυτόν τον σκοπό - σε μια προσπάθεια αλώσεως του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς και μετατροπής του σε ένα “Δημοκρατικό Σοσιαλίζων Κόμμα”, στα πρότυπα των ΗΠΑ, όπου κυριαρχεί το δίπολο “Ρεπουμπλικάνοι” και “Δημοκρατικοί”! 
 
Που μια επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πίστευα και διατύπωσα αυτές τις θέσεις μου στο διαδικτυακό κανάλι “Λάμπρος Πάσχος ρεπορτάζ”, ανάμεσα της πρώτης και της δεύτερης εκλογής, θα άλλαζε ριζικά το πολιτικό σκηνικό στην Πατρίδα μας, προς ζημία της βεβαίως! 
 
Η παραπάνω πολιτική εκτίμησή μου επιβεβαιώθηκε αμέσως μετά την επικράτηση του κ. Στέφανου Κασσελάκη! 
 
Ο κ. Κασσελάκης υπερασπίστηκε τις Αμερικανικές θέσεις στο Κυπριακό ζήτημα, θεωρώντας κρατίδιο το κατεχόμενο μέρος της Κύπρου μας από τον Τούρκο εισβολέα, υπό την εγκληματική ανοχή των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, ικανοποιώντας έτσι, τον Αμερικανικό παράγοντα και λέγοντας προς το ελληνικό ποίμνιο, πως δεν έβρισκε άλλη λέξη για να χρησιμοποιήσει, επειδή δεν γνωρίζει καλά τα ελληνικά και γι΄ αυτό ζήτησε την υπομονή μας για κάνα δυο μήνες, μέχρι να τα μάθει καλά! 
 
Δηλαδή με τον Αλέξη Τσίπρα είχαμε έναν που δεν ήξερε καλά Αγγλικά και τώρα έχουμε έναν που δεν ξέρει καλά Ελληνικά! 
 
Ένας που δεν ξέρει καλά ελληνικά, που δεν γνωρίζει την ελληνική ιστορία και τα εθνικά προβλήματα, ένας που δεν υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό, που δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, ένας που δεν εργάστηκε ποτέ στην Ελλάδα για να γνωρίζει τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ένας που πρώτο του μέλημα ήταν να μας παρουσιάσει τον “σύντροφό” του, ένας με αδιευκρίνιστο, έως και ύποπτο οικογενειακό παρελθόν, είναι σήμερα εν δυνάμει Πρωθυπουργός της χώρας μας! 
 
Γιατί κάποια μειονότητα των 2 ευρώ τον ανακήρυξε Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος δηλαδή της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως! 
 
Κάποιοι που δεν γνωρίζουμε από πού κρατάει ιδεολογικά η σκούφια τους, αφού ο καθένας μπορούσε να εγγραφεί μέλος στο ΣΥΡΙΖΑ και καταβάλλοντας το 2ευρω να ψηφίσει! 
 
Ο νέος “καθεστωτικός” Στέφανος Κασσελάκης, μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη…
 
Έτσι οι ΗΠΑ έπιασαν εξαπίνης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της ριζοσπαστικής αριστεράς, που επίσης είχαν δηλώσει την επιθυμία να διεκδικήσουν την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ! 
 
Βεβαίως – βεβαίως με την αμέριστη βοήθεια – στα μουλωχτά – του Αμερικανόδουλου πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα! 
 
Ο οποίος κινήθηκε παμπόνηρα, εντάσσοντας κορυφαία έμπιστα στελέχη του (ο ξάδελφος Γιώργος Τσίπρας, ο “βαρκάρης” Ευάγγελος Αποστολάκης, ο βαρύμαγκας Κρητίκαρος Παύλος Πολάκης και ο “μιντιάρχης” Νίκος Παππάς) στο δυναμικό υποστήριξης της υποψηφιότητας Κασσελάκη! 
 
Ωστόσο αυτή η εκλογή δεν μπορούσε να μην πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς από βαρβάτα στελέχη της αριστεράς καθώς και αποχωρήσεις, αλλά ταυτόχρονα πυροδοτώντας και ακραία σενάρια διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ! 
 
Αφού το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργός των κυβερνήσεών του Νίκος Φίλης εξαπέλυσε πυρά και κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: 
«Υπήρξε επιλογή διάλυσης της ταυτότητας του κόμματος από τον Τσίπρα. Δεν είναι φαινόμενο ενός μήνα ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι το φαινόμενο της μεταπολιτικής, το θέαμα και όχι η ουσία, κάτι σαν Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία ή ακόμη χειρότερα είδα τον λόγο, την εκφορά του λόγου του κ. Κασσελάκη και έχει ύφος Τραμπ, όχι ουσία, αλλά ύφος ίδιο με το Τραμπ, ότι δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, είμαστε εγώ και ο λαός… Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεχνάει να μιλήσει για την Αριστερά και όταν το κάνει, το κάνει με το ζόρι. Αν από ένα κόμμα μιας ευρύχωρης Αριστεράς όπως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, πάμε σε μια δημοκρατική παράταξη χωρίς όρια, αυτή είναι κακή πορεία για το κόμμα… Ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε για τρίτη φορά, γιατί απεμπολεί την ιστορία του και την δύναμή του»!
 
Βέβαια ο κ. Νίκος Φίλης δεν ξέχασε να υπενθυμίσει, πως υπήρχε η δέσμευση το κόμμα μετά τις εσωκομματικές εκλογές να πάει σε έκτακτο Συνέδριο και το οποίο είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Νοέμβριο, αλλά άλλες οι βουλές Κασσελάκη, ο οποίος εάν το κάνει, θα το πραγματοποιήσει κατά την Άνοιξη, όταν και θα έχει καθαρίσει το κόμμα από τα πολιτικά “απομεινάρια” της εποχής του 3+%!
 
Μέχρι τότε ο κ. Κασσελάκης δεν έχει κανένα λόγο για να μην παρακάμπτει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος και την Κεντρική του Επιτροπή! 
 
Τα “μποφόρ” Κασσελάκη διαλύουν το ΣΥΡΙΖΑ…
 
Έτσι εκτιμώ, πως ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του μορφή, που όλοι γνωρίζαμε έχει ημερομηνία λήξεως! 
 
Η εκτίμησή μου ενισχύεται από το γεγονός, πως η κύρια αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη, Έφη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές διαδικασίες, δήλωσε “κουρασμένη” ώστε να αναλάβει στην νέα εποχή ΣΥΡΙΖΑ, κορυφαίο πόστο του κόμματος!
 
Από την άλλη, μόνο απαρατήρητο δεν μπορούσε να περάσει το ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του, υπενθυμίζοντας δεικτικά, ότι:
«Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά»!
 
Στέλνοντας τα μηνύματά του στον Στέφανο Κασσελάκη! 
 
Αλλά και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιοκτήτης του ειδησεογραφικού διαδικτυακοί πόρταλ ΤVXS Στέλιος Κούλογλου, προδίκασε το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα, λέγοντας:
«Αυτό που έγινε πρέπει να διδάσκεται σε όλες τις σχολές Πολιτικής Επιστήμης στον κόσμο και δεν πιστεύω να ξαναγίνει και έγινε γιατί υπήρχε μια πολύ βαθιά κρίση μες στον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα μια εκφυλιστική κατάσταση στην ιδεολογία. Είχαν χαθεί όλες οι αναφορές στην Αριστερά και κάποιος που ήρθε και υποσχέθηκε πως θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που τον ξέραμε ως αριστερό κόμμα, τελείωσε. Στην πραγματικότητα είναι ένα καινούριο κόμμα που διατηρεί το brand name, τα γραφεία, τα ΜΜΕ, την κρατική επιδότηση, αλλά είναι ένα καινούριο κόμμα, το οποίο θα πρέπει να δούμε αν αυτό που κάνει είναι ένα άλμα προς τα εμπρός ή ένα άλμα στο κενό»!
 
Επίσης θεωρώ πολύ σημαντική και που δημιουργεί πολλές παρενέργειες στο ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτηση του Διευθυντή της εφημερίδας “Αυγή” Σπύρου Ραπανάκη, πολιτικού οργάνου του κόμματος, και ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου!
 
Θα σημειώσω επίσης την τοποθέτηση του κ. Χάρη Αθανασιάδη, καθηγητή Δημόσιας Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μέλος της Ανανεωτικής Αριστεράς, σε άρθρο του στο TVXS και στο οποίο αποκαλεί τον κ. Κασσελάκη, ως “κύμβαλο αλαλάζον” και πως είναι πλέον καιρός να φεύγουμε κι εμείς σιγά σιγά! 
 
Και να φανταστείτε, πως ακόμη δεν έχουν μιλήσει οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ!
 
H ΝΔ ξερνάει τη δεξιά της ολοσχερώς…
Κίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ…
 
Ενώ αυτά συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αυτές οι πολιτικές αναταράξεις δημιουργούν πολλά προβλήματα στη ΝΔ! 
 
Αφού θα αναγκαστεί – τελείως εξόφθαλμα – να υπερασπιστεί θέσεις του κ. Κασσελάκη και που εκ φύσεως έχει πλεονέκτημα (στον σεξουαλικό προσανατολισμό), της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ δηλαδή, για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία! 
 
Έτσι – είμαστε σίγουροι – το Μαξίμου “έδωσε εντολή” στον επικεφαλής οικονομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Άλεξ Πατέλη να μας ενημερώσει πως:
«Όπως ξέρετε είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου… μία σχέση που δεν αναγνωρίζεται από την ελληνική έννομη τάξη»! 
 
Όμως αυτές οι εξελίξεις δημιουργούν μεγάλο ρήγμα στα δεξιά της ΝΔ, όπου εκεί βρίσκονται οι ψηφοφόροι, υπερασπιστές της παραδοσιακής και φυσιολογικής ελληνικής οικογένειας! Και το ρήγμα στη ΝΔ θα είναι ομολογουμένως τεράστιο! 
 
Αλλά τα τέλια χτυπούν πολύ δυνατά στο Μαξίμου και προβληματίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι ΗΠΑ έστειλαν το μήνυμα του τέλους της ηγεμονίας του! Του προσδιόρισαν το Dead Line! Άγνωστη ακόμη η ακριβής ημερομηνία! 
 
Αφού μάλλον το αμερικανικό εγκληματικό σχέδιο στο Αιγαίο θα το ολοκληρώσει μια συμμαχική κυβέρνηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη! 
Και που δεν θα είναι πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
 
Μου είπαν, πως χαράματα ξύπνησαν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδειξαν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Τρίτης Financial Times, όπου τιτλοφορείται με θέμα τη νίκη Κασσελάκη:
«Από την Goldman στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»! 
 
Στην οποία ο περιχαρής ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ γιορτάζει τα επινίκια έξω από τα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου, μαζί με το “σύντροφό του” Τάιλερ!
 
Αλλά τα μαντάτα είναι άσχημα και στο ΠΑΣΟΚ, γιατί στην “Χαριλάου Τρικούπη” εκτιμούν πως θα πρέπει να ανησυχούν με την επικράτηση Κασσελάκη!
 
Με ενημερώνουν, πως επικρατεί η άποψη, ότι η πολιτική Κασσελάκη θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ και από τη στγμή του σύμμαχο θα έχει όλο το δημοσιογραφικό λόμπυ της επιχειρηματικής ιδιοκτησίας των Μέσων! 
 
Από τη στιγμή λοιπόν που εκτιμάται, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν υπερτερεί του Στέφανου Κασελάκη, οικονομικά, επικοινωνιακά και πολιτικά (λόγω συμφερόντων), κινδυνεύει να συνθλιβεί ο ίδιος και το νέο ΠΑΣΟΚ, αν δεν αλλάξει πολιτική αντζέντα! Και η οποία να γίνει εξόχως επιθετική, πατριωτική, εθνική, προσεγγίζοντας τα προβλήματα του μέσου πολίτη και τα οποία είναι πολλά!
 
Η χρυσή ευκαιρία των λεγόμενων πατριωτικών κομμάτων…
 
Στη Βουλή σήμερα υπάρχουν 3 κόμματα που λογίζονται ως πατριωτικά!
 
Είναι στο χέρι τους, υπό τις παρούσες πολιτικές εξελίξεις, δυσάρεστες για την Πατρίδα και το λαό, να συμφωνήσουν σε κοινή πολιτικοοικονομική αντζέντα, στην κοινή υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και στην στήριξη της Δημοκρατίας και του Συντάγματος! 
 
Μπορούν, με από κοινού ηχηρές παρεμβάσεις να καταστούν κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού και μέσω του οποίου Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης οδηγούν την Πατρίδα στα Τάρταρα!!Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατσε...Λακη. Ξερεις που.
Θα υπηρετησει 20 μερες στο Στρατο. Βαλτε τον να ξεβουλωνει αποχετευσεις. Ειναι ειδικος.
Ντ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ......ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ....
εΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 2.0 ΣΕ Ο.Ο Κ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ . !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.