27 Σεπτεμβρίου 2023

338 οι παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια. Επιστολή της Επιτροπής Ελληνισμού προς τον πρωθυπουργό

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 
Θεσσαλονίκη: 25-9-2023
Αριθμ. πρωτ.: 26
 
Προς: κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό της Ελλάδος
 
Κοινοποίηση:
 
- κ. Μαυρουδή Βορίδη, υπουργό Επικρατείας
- κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη, υπουργό Εξωτερικών
- κ. Στέφανο Κασσελάκη, πρόεδρο του ΣY.ΡIZ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία
- κ. Νικόλαο Ανδρουλάκη, πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής
- κ. Δημήτριο Κουτσούμπα, γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε.
- κ. Βασίλειο Στίγκα, πρόεδρο των Σπαρτιατών
- κ. Κυριάκο Βελόπουλο, πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης
- κ. Δημήτριο Νατσιό, πρόεδρο του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος - ΝΙΚΗ
- κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
- Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
 
Θέμα: «Συνεχείς οι παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια - Καμία αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση»
 
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Τον Σεπτέμβριο του 2021 σας είχαμε στείλει τις εκατόν εξήντα δύο (162) παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια που είχαμε εντοπίσει. Έναν χρόνο μετά, τον Σεπτέμβριο του 2022, σας ενημερώσαμε ότι οι παραβιάσεις έφτασαν τις διακόσιες εξήντα τρεις (263).
 
Με την παρούσα επιστολή σάς ενημερώνουμε ότι οι παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια έφτασαν τις τριακόσιες τριάντα οκτώ (338).
 
Σας επαναλαμβάνουμε ότι οι παραβιάσεις του γειτονικού μας κράτους είναι καθημερινές και κυριολεκτικά αμέτρητες, απλά εμείς καταγράφουμε όσες από αυτές υποπίπτουν στην αντίληψή μας.
 
Τις παραβιάσεις αυτές με όλα τα αναλυτικά στοιχεία που τις συνοδεύουν (λινκ, φωτογραφίες κ.λπ.) μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ελληνισμού και συγκεκριμένα στους πιο κάτω συνδέσμους:
 
 
Συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι η συμφωνία αυτή είναι επαίσχυντη, αφού παραδίδει την μακεδονικότητα στους μη Έλληνες γείτονές μας, μαζί με το όνομα «Μακεδονία» και τη «μακεδονική γλώσσα» και σας καλούμε, αντί να την σέβεστε και να επιθυμείτε να κυρώσετε τα τρία μνημόνια συνεργασίας Ελλάδος-Σκοπίων που απορρέουν από αυτήν, να ξεκινήσετε ενέργειες, οι οποίες θα αποβλέπουν στην ακύρωσή της.
 
Μετά τιμής
 
Ο Πρόεδρος 
Ιωάννης Αμπατζόγλου 
 
Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Φαραντάτος
 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.