27 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα όρια εθνομηδενισμού

Δελτίο Τύπου 
Νέα όρια εθνομηδενισμού
 
Νέο έσχατο όριο κατρακύλας χαράσσει η πολιτική ζωή στην πατρίδα μας. Ο ελληνικός λαός φαίνεται ξεπέρασε κάθε σημαντικό πρόβλημα της ζωής του, φωτιές, πλημμύρες, ακρίβεια, ανεργία, εγκληματικότητα, εθνικές απειλές, και είναι πλέον ελεύθερος να υφίσταται νυχθημερόν πλύση εγκεφάλου για την διάδοχη ηγεσία στην ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση. 
 
Η επόμενη μέρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβάλλει το πλέον απαξιωτικό πρόσωπο του εθνομηδενισμού. Προσβάλλει τα αιματοβαμμένα κατεχόμενα της Κύπρου, ονομάζοντάς τα ...κατά λάθος «κρατίδιο». Ξερριζώνει από την ψυχή του ελληνισμού το δικαίωμα στο ιερό όνομα της Μακεδονίας. Προτάσσει χωρίς κριτήρια έναν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, φανερώνοντας αγνωμοσύνη απέναντι στη Μητέρα και Τροφό του Έθνους μας Εκκλησία, αλλά και άγνοια για τα εθνικά και κοινωνικά επιτεύγματα αυτής της παραδοσιακής συναλληλίας. Εισηγείται ανεύθυνα την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, χωρίς στοιχειώδεις απαντήσεις για την εθνική μας άμυνα ή για την κοινωνική σκοπιμότητα της θητείας. 
 
Ακόμη χειρότερα όμως, η επικοινωνιακή μηχανή του κ.Κασσελάκη εστιάζει σε ένα παράνομο και αντεστραμμένο πρότυπο δήθεν «οικογένειας», που αποτελεί προσβολή για τον ηθικό και νομικό μας πολιτισμό και τις παραδόσεις μας και διχάζει τον ελληνικό λαό. Από τη νομοθεσία του αρχαίου Σόλωνα έως τον Ιερό Χρυσόστομο και ασφαλώς και έως τους ίδιους τους νόμους της βιολογικής τάξεως, είναι εντελώς απαράδεκτη και απορριπτέα η δήθεν «οικογένεια» ομοφυλοφίλων. 
 
Με θλίψη βλέπουμε το αδιανόητο να προβάλλεται στον δημόσιο διάλογο σχεδόν ως πρότυπο, και μάλιστα να διδάσκεται στα αντιεπιστημονικά προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που έχει δολίως εισάγει από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση η Νέα Δημοκρατία.
 
Η Νέα Δημοκρατία βεβαίως συμπλέει πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό, με αποκορύφωμα τον διευθυντή του κ. Μητσοτάκη να δηλώνει υπερήφανος για την έμπρακτη περιφρόνηση στις παραδόσεις και τους νόμους που διέπουν την Ελληνική Οικογένεια.
 
Είναι πασιφανές ότι ο σχεδιασμός του κ.Μητσοτάκη για «γάμους» και τεκνοθεσίες από ομοφυλοφίλους θα βρει γνήσιο σύμμαχο τον κ. Κασσελάκη, παρά την αντίθετη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Είναι όμως εξίσου ξεκάθαρο ότι και οι δύο θα βρουν τη ΝΙΚΗ απέναντί τους.
 
Θα προστατέψουμε το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών μας να μεγαλώνουν σε οικογένειες όπως τις γνωρίζουμε εδώ και χιλιετίες. Θα στηρίξουμε την Ελληνική Οικογένεια, που είναι το τελευταίο οχυρό απέναντι στην θανάσιμη δημογραφική απειλή του Γένους μας. Μέχρι τελικής ΝΙΚΗΣ.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.