28 Σεπτεμβρίου 2023

Όταν δεν υπάρχει αυτοκριτική η καταστροφή δεν είναι ατύχημα

Γράφει ο Νικόλαος Παναγιωτόπουλος Καρδιολόγος
 
 
Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα. Η τεχνολογία m-RNA και αποτροπή της νόσου στον εμβολιασμένο.
 
(Άρθρο-Εμβολιασμός για κορονοϊό και εγκλήματα-)
Συζητώντας πρόσφατα με ένα στέλεχος της Pfizer που ασχολήθηκε για χρόνια με τα εμβόλια, υπεραμυνόμενο των εμβολίων για τον κορονοϊό μου είπε κάποια πράγματα που τα γράψαμε πριν την ευρεία κυκλοφορία τους, αλλά δεχθήκαμε επιθέσεις και λοιδορηθήκαμε. Μου είπε δηλαδή ότι ήταν γνωστό στην εταιρεία από την αρχή ότι η τεχνολογία m-RNA δεν επιτρέπει αποτροπή της νόσου στον εμβολιασμένο, ούτε δημιουργεί τείχος ανοσίας για τους άλλους. Όταν ρώτησα γιατί όλη αυτή η παραπλάνηση του κόσμου μου είπε ότι αυτό ήταν ευθύνη των καθηγητών και της κυβέρνησης. 
 
Δεν ξέρω αν τα όσα ειπώθηκαν για την εταιρεία είναι ακριβή, είναι πάντως σίγουρο ότι αφού εμείς με τη φτωχή μας πληροφόρηση το γνωρίζαμε από την αρχή, σίγουρα πολύ περισσότερο το γνώριζαν οι κατασκευαστές και οι λοιποί παρατρεχάμενοι. Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν. Ποια είναι λοιπόν τα εκ προθέσεως εγκλήματα που έγιναν; 
 
Εμβολιάστηκαν ηλικίες που δεν είχαν τίποτε να ωφεληθούν. 
 
Πρώτο και σοβαρότερο ότι εμβολιάστηκαν ηλικίες που δεν είχαν τίποτε να ωφεληθούν. Αν πράγματι τα εμβόλια εμπόδιζαν τη διασωλήνωση και την βαριά νόσηση θα έπρεπε να εμβολιαστούν μόνο οι ηλικιωμένοι και οι πάσχοντες από σοβαρά νοσήματα. Ο εμβολιασμός παιδιών και νέων ήταν ένα απαράδεκτο γεγονός που ισοδυναμεί με έγκλημα. Γιατί δεν είχαν τίποτα να ωφεληθούν ενώ βέβαια έθεταν σε κίνδυνο την υγεία τους με σκευάσματα που μόλις κυκλοφόρησαν με όσα αυτό συνεπαγόταν.
 
Κάποιος μετά τον εμβολιασμό νόμιζε ότι δεν θα νοσήσει ή οτι δεν μεταδίδει. 
 
 
Υγειονομικοί σε διαθεσιμότητα. 
 
Τρίτο και εξ ίσου σημαντικό ότι με βάση αυτές τις αβάσιμες θεωρίες τέθηκαν υγειονομικοί σε διαθεσιμότητα για περισσότερο από ένα έτος οδηγούμενοι σε οικονομική και ηθική εξουθένωση. Άλλοι πάλι άνθρωποι υπέστησαν ρατσιστικές επιθέσεις, ονομάστηκαν «ψεκασμένοι» και οδηγήθηκαν σε κοινωνική και ηθική εξόντωση. Καταπατήθηκαν δικαιώματα, χάθηκαν θέσεις εργασίας, διαλύθηκαν οικογένειες και ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. 
 
Για αυτά τα εγκλήματα καμία αυτοκριτική. 
 
Και όλα αυτά για ένα ψέμα που εξ’ αρχής ήταν γνωστό στους επιστήμονες. Αλλά αν λέγαμε όλη την αλήθεια, όπως είπε ιατρός νυν βουλευτής, δε θα δεχόταν ο κόσμος να εμβολιαστεί και βέβαια άλλοι εκ των «επιστημόνων» θα έχαναν πακτωλό χρημάτων και άλλοι θέσεις και αξιώματα. Και βέβαια όλη αυτή η πρωτόγνωρη επιδρομή σε δικαιώματα και ο έλεγχος στις ζωές μας δε θα μπορούσε να σταθεί. 
 
Κι όμως γι’ αυτά τα εγκλήματα δεν έγινε καμία αυτοκριτική. Με μέτρα πρωτοφανή για την αυστηρότητά τους, από πρόστιμα σε ηλικιωμένους μέχρι τον εγκλεισμό που στοιχειώνει την ψυχή μικρών και μεγάλων και έχει εκτοξεύσει τις ψυχικές νόσους ξεπεράσαμε τις 37.500 απώλειες. Κι όμως δεν έγινε καμία αυτοκριτική. 
 
Μετά την πανδημία ζούμε συνεχόμενα κύματα καταστροφών 
 
Όλα καλώς καμωμένα. Και πάλι το επιτελικό κράτος πέτυχε περιφανείς νίκες. Όπως έγινε με τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν εκατομμύρια στρέμματα, με τις πλημμύρες που βούλιαξαν ολόκληρα χωριά, πήραν ζωές και ρήμαξαν περιουσίες. Ούτε ένας υπεύθυνος. Ούτε μία έμπρακτη συγγνώμη. Ούτε μια παραίτηση. 
 
Μετά την πανδημία ζούμε συνεχόμενα κύματα καταστροφών. Ζήσαμε τα Τέμπη, τις φωτιές, τις πλημμύρες και χωρίς αυτοκριτική και διόρθωση θα συνεχίσουμε να ζούμε απανωτά πλήγματα απέναντι στη σωματική και ψυχική υγεία μας, την περιουσία και τη ζωή μας. Όσο οι άνθρωποι δε συνειδητοποιούν το πρόβλημα και δεν απαιτούν από τους άρχοντες, αυτοί θα κωφεύουν και θα κοροϊδεύουν. Όσο θα τους επιβραβεύουμε με την ανοχή και την ψήφο μας, δε θα δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε για όσα θα μας βρουν. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 
 
Πηγή:Cardiodoctor



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΣΟ Ο ΣΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ 'Η ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΑ ΜΜΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΩΝ - ΓΝΩΣΤΩΝ - Κ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ....ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΛΟΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ .
ΟΣΟ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.