30 Σεπτεμβρίου 2023

…Κάθε θαύμα τρεις ημέρες …το μεγάλο τέσσερις!

 
Προς το παρόν το θαύμα που βλέπουμε είναι: …έναν «μπουκαδόρο», ο οποίος έκανε «πειρατεία» σε ένα «καράβι», το οποίο μέχρι τώρα παρίστανε το Αριστερό! …Έναν «μπουκαδόρο», ο οποίος πηδάει πάνω από κάγκελα και μας κουβαλήθηκε σαν δήθεν «πετυχημένος» εφοπλιστής για να μας «σώσει»!
 
Ως εφοπλιστής, όμως, δεν βλέπουμε να είχε εξασφαλίσει μέχρι τώρα τίποτε παραπάνω από μερικές κιλότες και φτερά …Έπρεπε να έρθει πρώτα στην «Ψωροκώσταινα» —για να τη «σώσει»—, για να δει πώς είναι το Range Rover από μέσα! Του παραχώρησαν το γραφείο τού Αρχηγού τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή και έκανε σαν ν’ αποκτούσε πρώτη φορά προσωπικό γραφείο στη ζωή του! Τώρα, που θ’ ανακαλύψει —με δημόσια χρήματα— και τη γεύση τού φιλέτου, μήπως θα εγκαταλείψει και τον «βεγκανισμό»;
 
Οι γονείς του γιατί δείχνουν τόση «ανακούφιση» με το βόλεμα ενός μεγιστάνα; Ο αδερφός του προς τι τόση «συγκίνηση»; …Κέρδισαν μήπως κάποιο «λαχείο» και σώθηκαν οικογενειακώς; Αλήθεια, τα καράβια του, τώρα που ασχολείται με τα «συντρόφια», τα έβαλε στον αυτόματο «πιλότο»; Το προσωπικό στις «επαύλεις» του στις ΗΠΑ τι θ’ απογίνει; Ποιος θα συνεχίσει εκεί το ξεσκόνισμα και την περιποίηση του γκαζόν;
 
Οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι άλλες περιπτώσεις γενικά τις ψάχνουν, όλα αυτά στη δική του περίπτωση δεν τα εξέτασαν; Πρόσφατα έναν ασήμαντο παπά ενός απλού ιδρύματος τον έκαναν «φύλλο και φτερό» …Τον «ξεψάχνισαν» σε βαθμό εξευτελισμού, ενώ αυτός δεν κατείχε κάποιο δημόσιο αξίωμα. Έναν περίεργο «αλεξιπτωτιστή», ο οποίος καταλαμβάνει το τέταρτο σε ισχύ Πολιτειακό Αξίωμα, δεν τον «ψάχνουν»; …Δεν έχουν την περιέργεια να δουν τι «αφήνει» πίσω του στις ΗΠΑ ο «σωτήρας»; …Τους είπε ότι έγινε εφοπλιστής με δάνειο, το οποίο εγγυήθηκε ο ίδιος προσωπικά —ενώ ήταν άφραγκος— και τον πίστεψαν; …Τα κανάλια τής τηλεόρασης γιατί δεν βρήκαν έναν ανταποκριτή στις ΗΠΑ να πάει έξω από την έπαυλή του και να δει πώς ζούσε ο «Έλον Μασκ» που ήρθε να μας «σώσει» …Γιατί δεν πηγαίνουν να πάρουν συνέντευξη από κάποιον από τους «πολλούς» —λέμε τώρα— υπαλλήλους του; …Γιατί δεν πηγαίνουν να ρωτήσουν τους ομογενείς για τις «αγαθοεργίες» του, όπως κάνουν τα πλούσια μέλη των κοινοτήτων τους; …Γιατί δεν πηγαίνουν τέλος πάντων σε ένα gay-bar να ρωτήσουν για το ποιόν του;
 
Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για θαύμα, το οποίο θα διαρκέσει λίγες ημέρες. Πιο πολύ για ξυπόλυτος πρίγκηπας μοιάζει —ο οποίος διψά για τον κρατικό μισθό τού βουλευτή— παρά για άνθρωπο ο οποίος έχει γευτεί στη ζωή του την οικονομική επιτυχία! …Να σώσει τον εαυτό του προσπαθεί ο φτωχοgay και κανέναν άλλο!
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ηθελα να ήξερα ποιος έσπρωξε τον Κασσελάκη να έρθει στην χώρα μας.... και τι σκοπό έχει...
Η φωτογραφία κάτω είναι τυχαία...
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΡΕΚΟΡ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ .
ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ, ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΙΔΩΜΕΝ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.