24 Σεπτεμβρίου 2023

Φτάσαμε στο δια ταύτα

Πολλά γράφηκαν και ειπώθηκαν… Αλλού χαράχτηκαν στο υποσυνείδητο κι αλλού χλευάστηκαν ως συνωμοσιολογίες…
Ο λόγος περί των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων…
 
Δεκατρείς χρόνους τώρα ο Έλληνας, η πατρίδα μας, βάλλεται ασύμμετρα από Ευρωπαίους εταίρους και όχι μόνο. Έχει εμπλακεί σ’ ένα ατέρμονο κυνήγι φτωχοποίησης, μιζέριας κι απέλπιδος διαβίωσης.
 
Η κατ’ επίφαση Δημοκρατία που μας έμαθαν να πιστεύουμε και το εκλεγμένο Κοινοβούλιο, αποδείχτηκαν ορκισμένοι Δυνάστες και άσπλαχνοι δικτάτορες των άβουλων και άμοιρων ψηφοφόρων.
 
Το Σύνταγμα πριν ακόμη υποστεί τη διαβόητη αναθεώρηση χρησιμοποιείται ως παντιέρα νομιμοποίησης για κάθε παρανομία των Υπουργίσκων και Βουλευτάδων που καταχρώνται κάθε έννοια δικαίου.
 
Δεκατρείς χρόνους τώρα μια Σκιώδης Εξουσία κινεί τα νήματα του Καίσαρα τοποτηρητή, της υπό αμφισβήτησης Πατρίδας μας και ξεθεμελιώνει βασανιστικά κάθε αρχή και έννοια και παράδοση που μας ενώνει με: γονείς, παππούδες, πιστεύω, Χριστό και Πατρίδα.
 
Τίποτα δεν μοιάζει όπως παλιά…
 
Η Καθέδρα της Υγείας ήταν η πρώτη όπου σύσσωμο σχεδόν το ανθρώπινο δυναμικό της παρέδωσε τη σκυτάλη του λειτουργήματος στα ιδιοτελή συμφέροντα μιας ολιγαρχίας που μετέτρεψε την επιστημονική φροντίδα σε θανατηφόρα πρωτόκολλα. Οι λίγοι που αντιστάθηκαν πλήρωσαν βαρύ το τίμημα. Εξοβελίστηκαν ως μιάσματα από την ευρύτερη ιατρική κοινότητα, που λούφαζε άβουλη στα κελεύσματα της Νέας Τάξης. Δύο χρόνια ανεργίας και πείνας για τους ήρωες… Χιλιάδες οι νεκροί που πίστεψαν στ’ απίστευτα … Ξαφνικίτιδα η Πανδημία μετά την πάνδημη αλλοφροσύνη των απαγορεύσεων, καραντινών, μασκοφορίας και των υποχρεωτικών ενέσιμων Αγνώστου Ταυτότητας Σκευασμάτων.
 
Εντυπωσιακά υπέρμετρα και πέραν κάθε λογικής, τα εκατομμύρια που μοιράστηκαν στα ΜΜΕ για να ψευδολογούν και να τρομοκρατούν τον πειθήνιο λαό να προβεί σε μια άνευ προηγουμένου εκβιαστική συναίνεση και να εμβολιαστεί με το κίβδηλο ελιξίριο της ζωής που σε καμιά του επανάληψη δεν τηρήθηκε η υπόσχεσή της ανοσίας της αγέλης.
 
Παράδοξος ήταν και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να είναι, ο ρόλος της Επίσημης Εκκλησίας μας. Αρχιεπίσκοποι, επίσκοποι και μια πλειάδα ιερέων ως Νέοι Γραμματείς και Φαρισαίοι γύρισαν προκλητικά τις πλάτες στο ποίμνιο για να στηριχθεί η άνομη ολιγαρχία του Καίσαρα και να καμφθεί κάθε έννοια αντίστασης του τρομαγμένου ποιμνίου που παράπαιε ανάμεσα στην παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία.
 
…Και ύστερα κατέφθασε φουριόζα η Κλιματική Αλλαγή…
 
2023: Με τη χαραυγή της Νέας χρονιάς η καθέδρα της Υγείας εξασθενημένη παρέδωσε τη σκυτάλη της στην Περιβαλλοντική Απαλλοτρίωση. Κι ενώ η Ξαφνικίτιδα καλπάζει με αυξητικό θα μπορούσα να πω ρυθμό, χιλιάδες είναι οι εμπρησμοί που κατακαίγουν τη χώρα μας απ’ άκρη σ’ άκρη.
 
Εκατοντάδες χιλιάδες και οι εποικιστές που εισέρχονται χρηματοδοτούμενοι και ως 5η φάλαγγα αφήνονται ή και παροτρύνονται από εξωγενή και όχι μόνο κέντρα να δρουν ανενόχλητοι στην ξέφραγη χώρα μας. Η φαντασία μας οργιάζει, η πέτσα μας ανατριχιάζει, και τα χιλιάδες ερασιτεχνικά βίντεο λένε μόνο την αλήθεια. Τούτος ο πόλεμος που μαίνεται ως υβριδικός, κατακαίει τη χώρα μας… Καταστρέφεται η χλωρίδα και η πανίδα μας. Λιγοστεύουν οι καλλιέργειες. Αυξάνουν οι τιμές των προϊόντων. Αυξάνουν οι τιμές των καυσίμων. Αυξάνει η ανεργία. Αυξάνουν ρεύμα και νερό. Αυξάνουν καθημερινά και αλλόθρησκοι μέτοικοι και μαζί τους αυξάνουν και τα δικαιώματά τους. Σε μια χώρα όπου οι γηγενείς κοντεύουν να γίνουν μειονότητα οι προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών έρχονται να μας πείσουν πως χρειαζόμαστε εργατικά χέρια και μουσουλμάνους επιβήτορες για να μπολιάσουν τις κόρες μας και να γίνουμε πολυπολιτισμική χώρα …
 
Μια μαγιά 2 εκατομμυρίων περίπου χειραγωγήσιμων ψηφοφόρων που βαφτίστηκε ως 40% απόλυτη πλειοψηφία μαζί με τις ταχυδακτυλουργικές κινήσεις των ημετέρων λογισμικών εταιρειών δόθηκε το προβάδισμα στη χειρότερη Κυβέρνηση όλων των εποχών να σπείρει ανέμους και να θερίσει θύελλες!!!
 
Η Μακεδονία μας βρέθηκε να συνορεύει με συνονόματη χώρα με αλυτρωτικές βλέψεις. Ενώ, χερσαία και θαλάσσια σύνορα τίθενται διαρκώς υπό αμφισβήτηση από την γείτονα Τουρκία συνεπικουρούμενη και από τους δικούς μας εταίρους. 
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΗΣ!!!
Φτάσαμε στο δια ταύτα…!!!
 
Όπως με τα υποχρεωτικά εμβόλια οργανώθηκε αστραπιαία η καμπάνια σωτηρίας από τον αόρατο εχθρό έτσι και τώρα με ένα νόμο και εν μέσω χιλιάδων δεινών έρχονται να επιβάλλουν την νέα ψηφιακή ταυτότητα…
 
Ποιοι είναι αυτοί που μας την προτείνουν;
Ίδια πρόσωπα, ίδιοι μηχανισμοί, ίδια στοχοθεσία….
 
Ο Παντελάκης κι ο Παντελής έχουν το ίδιο επίθετο, κατάγονται από τα ίδια τζάκια, εκπαιδεύτηκαν στις ίδιες στοές και φόρεσαν τις ίδιες στολές της Υποκρισίας και της Διαπλοκής για να κρύψουν τις ίδιες πέτρινες καρδιές που μισούν τον άνθρωπο γενικώς, τον Έλληνα ειδικώς και τον Ορθόδοξο χριστιανό ιδιαίτερα.
 
Όλοι τούτοι που ψήφισαν τους πιο αντίχριστους νόμους, κατέστρεψαν Υγεία και Παιδεία, αύξησαν την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη… Έκλεψαν ιδιοκτησίες και καταχράστηκαν όλο το Δημόσιο χρήμα… Όλοι τούτοι που χτίζοντας τείχη κι ανοίγοντας Κερκόπορτες επιτρέπουν την εισροή χιλιάδων αλλοφρόνων αλλόθρησκων και αλλοεθνών ενώ φυγαδεύουν τα παιδιά μας, το αίμα μας στα ξένα παζάρια και τις αγορές. Αυτοί που καίνε τώρα την πατρίδα μας απ’ άκρη σ’ άκρη και προφητεύουν ακόμα χειρότερα δεινά για τα μελλούμενα…
 
Μαντέψτε και χαζέψτε!!!
Όλοι αυτοί επιθυμούν αρειμανίως να μας σώσουν από τους κακούς!!!
 
Ακούς; Υπάρχουν και πιο κακοί κλέφτες και λωποδύτες που θέλουν να μας κάνουν ακόμη περισσότερο κακό και αυτοί που είναι οι λιγότεροι κακοί θα μας σώσουν με τις ταυτότητες τις ηλεκτρονικές…
 
«Δεν είναι τίποτα σπουδαίο», μας λένε … Εμείς απλά θα βάλουμε την υπογραφή μας και όλη τη δουλειά θα την κάνει το κράτος ή το παρακράτος…
 
Συνυπογράφει δε την εγγύηση τούτη και η Διοίκηση της Εκκλησίας, που απέβαλε τον Εσταυρωμένο από το Ιερό Βήμα… (Τώρα που δε θα μας ελέγχει το βλέμμα του θα είναι όλα πιο ελεύθερα) 
 
Ο ψηφιακός σύντροφος κάθε σκλάβου που θα τον διατηρεί στη ζωή όσο τ’ αφεντικό τον χρειάζεται είναι εδώ… Τον κρατά ο Καίσαρας στα χέρια του και βιάζεται να μας τον παρουσιάσει, και να μας τον φορέσει κολάρο δια βίου. Τι βίο δηλαδή;
Αβίωτο γίγνεσθαι εις αντικατάσταση του Θείου κατ’ εικόνα…
Ευχαριστώ δε θα πάρω! Περάστε κάποια άλλη φορά…
Κρατείστε σεις την ταυτότητα και πάρτε την μαζί σας, στο δικό σας τάφο!
 
Εγώ κρατώ την θρησκεία της μάνας μου, όπως μου την παρέδωσε με το Ευαγγέλιο και το Προσευχητάρι που μου χάρισε, όταν αποχωρίστηκα το πατρικό μου σπίτι… 
 
Κρατώ επίσης τις φωνές των ηρώων που μου έμαθαν ν’ ανασαίνω Λεύτερα και να πολεμώ μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μου αντί να υποκύπτω σε ανθρωποειδή και τερατόμορφα στίφη εχθρών.
 
Κρατώ και τον πλούτο του οικογενειακού μου μικρόκοσμου όπου κατοικοεδρεύει ο Χριστός, και τον παρακαλώ να μη σας φοβάμαι και να μου δίνει την Δύναμη του Δαυίδ που ξάπλωσε τον γίγαντα Γολιάθ στο χώμα!
 
Βόλος 21. 9. 2023
Κορονέλλο
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.