25 Ιουλίου 2021

Η θέση των Εκκλησιαστικών “ποιμένων” στο θέμα του Sars-Cov-2. Ο αληθινός στόχος των εμβολίων (Α’ μέρος)

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

 
Α. Η Μητσοτάκεια αντισυνταγματική -και όχι μόνον- εμμονή. 
 
Σαν συνέπεια του “δηλωμένου” και του κρυφού στόχου των εμβολίων, πρέπει να εμβαθύνουμε και στις δύο όψεις αυτής της πραγματικότητας. Ο Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι διά απάνθρωπου πολιτικού “πυρός και σιδήρου” επιβαλλόμενοι εμβολιασμοί, αντίκεινται:
 
α. Στο Σύνταγμα β. Στον κώδικα της Νυρεμβέργης γ. Στη Σύμβαση του Οβιέδο. δ. Στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση (Ρώμη, 4/11/1950) για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ε. Στον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας στ. Στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης περί μη υποχρεωτικότητας των εμβολίων, ελευθέρων μετακινήσεων άνευ πιστοποιητικού εμβολιασμού κ.α.
 
Υπάρχουν χώρες, όπως οι ΗΠΑ, που έστω και μια τέτοια παραβίαση ή απόκρυψη ή παραποίηση της αλήθειας σχετικά με τη νόσο Covid-19, επισείει την ύψιστη των ποινών, την “εις θάνατον”. Από τη “σταλτή” αυτή νόσο έχουν προκληθεί εκατομμύρια θάνατοι, μεγάλος ψυχικός πόνος και ανήκεστη (μη αναστρέψιμη) οικονομική εξαθλίωση σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.
 
Και όμως ο Μητσοτάκης, θέλοντας να παρουσιάσει τον εαυτό του στη νέα Τάξη ως το καλύτερο και πιο υπάκουο (εκ γενετής!) μέλος της, διακινδυνεύει τη ζωή του αν ο λαός που άρχισε να υπερασπίζεται το Σύνταγμα εξαγριωθεί πέραν των ορίων. Ή την ισόβια κάθειρξη, αν η κατάσταση εξελιχθεί λιγότερο σκληρά και απλώς συσταθεί ειδικό λαϊκό δικαστήριο. Σε κάθε όμως περίπτωση, στα σίγουρα διακινδυνεύει να εξαφανιστεί από το προσκήνιο της πολιτικής, μισούμενος και δακτυλοδεικτούμενος από την πλειονότητα των Ελλήνων, όπως ο ΓΑΠ, αλλά και οι επόμενοι αυτού, έχοντας ταυτόχρονα εξαϋλώσει τη Ν.Δ.
 
Γιατί λοιπόν πράττει ό,τι πράττει, διακινδυνεύοντας τόσα πολλά; Η απλή κοινή, Αριστοτέλεια λογική, αν την αφυπνίσουμε και δεν την αφήσουμε να υπνώττει, υπαγορεύει απαρέγκλιτα πως: πράττει ό,τι πράττει, διότι τα οφέλη γι’ αυτόν και την κλίκα στην οποία ανήκει είναι είναι πολλαπλάσια σε βάρος από τον όποιο κίνδυνο διατρέχει. Και αν ξεφύγει τους σοβαρούς δύο πρώτους κινδύνους και υποστεί μόνον τον τρίτο, ήτοι τον πολιτικό εκμηδενισμό του, τότε θα τοποθετηθεί σε άλλη επιτελική και καλά αμειβόμενη, κρυφά ή φανερά, θέση μέσα στο παγκόσμιο και θανάσιμο για την ανθρωπότητα πλέγμα της ΝΤΠ.  
 
Μου δίνει, ωστόσο, την εντύπωση ο Μητσοτάκης ότι δεν αναγνωρίζει σωστά, μπορεί και καθόλου, το βαθμό των κινδύνων που διατρέχει επειδή όντας, ως γνωστόν, χαμηλών “νοητικών πτήσεων”, έχει τυφλή εμπιστοσύνη στη Νέα Τάξη όπως ένα μικρό παιδί στους γονείς του. Πιστεύει, άνευ ορίων, στη δύναμη των εντολέων του που φυσικά είναι και οι προστάτες του.  
 
Πιστεύει τόσο στη ΝΤΠ ο Μητσοτάκης, όσο ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Χριστό και τηρεί τη διδασκαλία Του, πιστεύει ότι Εκείνος τον προστατεύει από κάθε ενάντια δύναμη. Και δυστυχώς η “Νέα Τάξη-θεός”, ή μάλλον η Νέα Τάξη και ο γνωστός “θεός” της είναι ο θεός αναρίθμητων ανθρώπων στον πλανήτη, πολλών ψευδο-Ελλήνων, ακόμη και ψευδο-λειτουργών της Εκκλησίας του Χριστού.  
 
Και το δείχνουν ολοφάνερα. Δεν κρύβονται πια. Τόσο βέβαιοι είναι για την οριστική και ολοκληρωτική επικράτηση στον πλανήτη μας της Νέας Τάξης και του “θεού” της!  
 
Σαν συνέπεια της “πίστης” του, οι αποφάσεις του Μητσοτάκη διενεργούνται σε έναν φαντασιακό νοητικό χώρο μηδενικού κινδύνου και ασύγκριτων (μη συγκρίσιμων -σταθμιζόμενων- με κάποιο κίνδυνο ) κερδών/στόχων.  
 
Αλλά πριν δούμε αυτά τα κέρδη/στόχους, ας εξετάσουμε γιατί τα πειραματικά, άνευ επαρκών δοκιμών και άνευ εγκρίσεων εμβόλια, που ο Μητσοτάκης επιδιώκει μετά πρωτοφανούς μανίας να τα επιβάλει σε όλους, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου από τη νόσο Covid-19.  
 
α. Διότι ο εμβολιασμένος όπως αποδείχτηκε σε Βρετανία και Ισραήλ, άνευ δυνατότητας αντιλόγου, δεν προστατεύεται από το να προσβληθεί από τον ιό. Τότε γιατί λαμβάνει τα εμβόλια των αναρίθμητων θανάτων και παρενεργειών; Και τι είδους εμβόλια είναι αυτά, αφού δεν τον προστατεύουν από τη νόσο; Η απάντηση είναι ένα νεφελώδες προπέτασμα καπνού, εξ ίσου ψεύτικο με όλα τα άλλα ψεύδη που αφορούν το στήσιμο της “παράγκας-κορωνοϊός/εμβόλια”. Για να νοσήσουν ελαφρότερα όσοι προσβληθούν από τον ιό, μας είπαν και… μας κούφαναν!  
 
β. Η απάντηση στο μεγάλο αυτό ψέμα έρχεται επίσης από Βρετανία και Ισραήλ, άνευ δυνατότητας διάψευσης ή αντιλόγου. Στο Ισραήλ 60% των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι. Και ακριβώς το ίδιο είναι το ποσοστό στη Βρετανία!  
 
γ. Ο εμβολιασμένος δεν προσβάλλεται μόνον από τον ιό, αλλά και τον μεταδίδει. Αυτό το παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι οι “κατασκευαστές της παράγκας”. Ένας θανάσιμος λοιπόν κίνδυνος για τους πολίτες είναι τα εμβόλια και όφελος το απολύτως τίποτα.  
 
Β. Η θέση των Εκκλησιαστικών “ποιμένων”.  
 
Δεν ξέρω σε ποιο “θεό” πιστεύουν όσοι επιβάλλουν ή προπαγανδίζουν εμβόλια και τα λοιπά παραφερνάλια, αλλά αυτός σίγουρα δεν είναι ο Χριστός.^ ο Κύριος της Αγάπης, της Αλήθειας, των αναρίθμητων θεραπειών, αλλά πάντα με τη συνέργεια της ελευθέρας βουλήσεως του θεραπευομένου!  
 
Πριν από κάθε θεραπεία ζητούσε τη διαβεβαίωση πίστεως ή της επιθυμίας για υγεία ο Κύριος (εκτός αν ήταν πρόδηλη), που σε τελευταία ανάλυση είναι ένα και το αυτό. Είναι σαν να έλεγε στον ασθενούντα: “αρρώστησες γιατί από ελεύθερη επιλογή κατέβασες την πίστη σου (την αφοσίωση σου και ό,τι αυτό συνεπάγεται) στα ορατά και φθαρτά, αντί να την τοποθετήσεις στα αόρατα και αιώνια”. Θέλεις, λοιπόν, υγεία, (ήτοι) θέλεις να στερεώσεις την πίστη σου στα αόρατα και αιώνια, που ΕΓΩ εκπροσωπώ;  
 
Όπερ έδει δείξαι: Το “πιστεύεις;” στα αόρατα και αιώνια και το “θέλεις υγιής γενέσθαι;” είναι ένα και το αυτό. Και ο Κύριος ρωτούσε πότε το ένα και πότε το άλλο. Άλλη μια ταυτότητα μας εμφανίζεται στις ερωτήσεις του Κυρίου προς τον ασθενή ή ανάπηρο πριν τη θεραπεία του. Τον ρωτούσε “πιστεύεις;” και συχνά δε διευκρίνιζε αν αυτή η πίστη αφορούσε το Πρόσωπο Του, ή αφορούσε τις αόρατες και άφθαρτες Θείες ενέργειες που ο ίδιος έφερε, (τις έδειξε κατά τη Μεταμόρφωση του στο Θαβώρ, όταν έλαμψε υπέρ τον ήλιον) έχοντας σαρκώσει “το πλήρωμα της Θεότητας”. Συνεπώς πίστη στον Χριστό και πίστη στο αόρατο και αιώνιο είναι ένα και το αυτό.  
 
Όμως, ας αναλογιστούμε, οποίοι “ποιμένες” αποτελούν το ιερατικό σώμα της Εκκλησίας Του στην Ελλάδα σήμερα! Αυτοί που έχουν τοποθετήσει την πίστη και συνεπώς την υγεία των ανθρώπων στα ορατά και φθαρτά, αντί στα αόρατα και αιώνια! Δηλώνουν απερίφραστα πίστη στην Pfizer και τη Moderna, αντί στις θείες ενέργειες του Χριστού!  
 
Ωστόσο, όπου η πίστη στον Χριστό, γιατί η αληθινή πίστη είναι ο έρωτας της ψυχής προς τον “αόρατο” Δημιουργό της, εκεί και η καθαρότητα, εκεί ο αγώνας προς τελείωση, εκεί η προσοχή και προσευχή προς Τον “εν Ουρανοίς” Δημιουργό, εκεί η χαρά και ειρήνη. Πώς να αρρωστήσει κάποιος, ζώντας μέσα σε τόσο Φως; Τόσο “Θαβώρειο” Φως; Η αρρώστια και ο επώδυνος από αυτήν θάνατος είναι τα “οψώνια” της ρυπαρής ζωής της επικεντρωμένης στα σκύβαλα και δη εφήμερα, του κόσμου τούτου.  
 
Ωθούν οι “ποιμένες” αυτοί τους υποτιθέμενους πιστούς Χριστιανούς στην διά των εμβολίων “σωτηρία” της υγείας τους, πηγαίνοντας απολύτως ενάντια προς τη σωτηρία της ψυχής τους. Όμως το μεγάλο μέρος του λαϊκού σώματος του Χριστού, αν ήσαν αληθινά πιστοί, θα είχαν σύσσωμα εγερθεί προς εξυγίανση της Ιεραρχίας από τον επάνω μέχρι εκείνους τους ιερείς που συμπλέουν φανερά και ολοκάθαρα με τη εωσφορική Νέα Τάξη.  
 
Ωθούν τους “πιστούς” οι τοιούτοι ποιμένες προς εμβολιασμό, ωσάν να ζουν σε άλλον πλανήτη και να μην άκουσαν το παραμικρό περί των άμεσων και κυρίως των μεσο-μακρο-πρόθεσμων θανατηφόρων, έως άκρως επικίνδυνων παρενεργειών, των εμβολίων.  
 
Το κύριο όμως για την Ορθόδοξη πίστη μας είναι ότι με αυτήν τη θέση και στάση τους προς το όλον θέμα του κορωνοϊού, καταργούν και τις δύο προϋποθέσεις της πραγματικής και οριστικής θεραπείας της κάθε αρρώστιας που ο Χριστός έθεσε: την ελεύθερη βούληση (διότι ασκούν πίεση στον Χριστιανό, λαϊκό ή και ιερέα) και την πίστη στο(ν) αιώνιο και άφθαρτο.  
 
Την πίστη όχι ως προϊόν φόβου και συνεπώς εξαναγκασμού, αλλά την πίστη/έρωτα ως αποτέλεσμα ελευθέρας βουλήσεως, από πηγαία αγάπη της ψυχής προς τον Δημιουργό της.  
 
“Οδηγοί τυφλοί”, αντί αληθινοί ποιμένες, οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους, επίσης τυφλωμένους από τις επίγειες “πυροτεχνημένες λάμψεις” (πέστε τες και Μάτριξ ή Σπήλαιο του Πλάτωνα) στην απώλεια της ψυχής τους.^ που εγκλωβίζεται στο “σπήλαιο”.  
 
Υπό την καθοδήγηση αυτών των τυφλών πνευματικά ποιμένων εγκλωβίζεται η ψυχή πολλών “πιστών” στο σπήλαιο των κατωτέρων διαστάσεων, αντί να βγει από αυτό, με πίστη σε Αυτό(ν) που υπάρχει “εκεί έξω”, το(ν) άχρονο και άφθορο.  
 
Ώστε να ατενίσει η ψυχή το Φως πασών των αοράτων μέσα στο σπήλαιο διαστάσεων, που υπερβαίνει όλους τους νόμους της τρισδιάστατης ανακυκλώσιμης φθοράς. Αλλά υπερβαίνει και τη δήθεν γνώση, κατ ουσίαν πλήρη άγνοια, που κυριαρχεί στη σπηλιά, τη ματριξιανή φυλακή των κατωτέρων τριών διαστάσεων. Σε δύο διαστάσεις εντός του σπηλαίου αναφέρθηκε ο Πλάτωνας, απλά προς κατανόηση από μας του σχετικού “μύθου”.  
 
Μέγιστε Πλάτωνα, υποκλινόμεθα οι γνήσιοι απόγονοι σου στη θεϊκή Γνώση και τη θεϊκή Σοφία σου!  
 
Ας μην παραπονεθούν αυτοί “ποιμένες”, όταν η Θεία Δικαιοσύνη θα τους αποδώσει τα ανάλογα της πνευματικής τους καρποφορίας κατά σαφή ρήση του ίδιου το Χριστού: “Πᾶν δένδρον μὴ ποιοῦν καρπὸν καλὸν ἐκκόπτεται καὶ εἰς πῦρ βάλλεται.” (Ματθ.7-19)  
 
Εκτός αν δεν φοβούνται κάτι τέτοιο, διότι δεν Τον πιστεύουν ουδόλως. Πράγμα και αυτό εξαιρετικά πιθανό. Διότι έχουν από καιρό πολύ, φθάσει στο τραγικό σημείο να κηρύττουν, “γυμνή τη κεφαλή” δηλαδή απροκάλυπτα, την παν-αίρεση μιας τεχνητής, άνωθεν επιβαλλόμενης πανθρησκείας, υπό τον αρχι-εωσφοριστή Πάπα.  
 
Το οποίο αυτό νοησιαρχικό και σατανικό κατασκεύασμα θεωρεί ισότιμη και ισόκυρη κάθε άλλη θρησκεία ή παραθρησκεία με την Αλήθεια, και όχι Θρησκεία, που ο Ιησούς Χριστός ενσάρκωσε και δίδαξε. Αυτός είναι ο λεγόμενος θρησκευτικός συγκρητισμός που τον υπηρετούν πιστά οι νέοι και “φιλόδοξοι” της εγκόσμιας δόξας επίσκοποι, αρχιμανδρίτες και ιερείς.  
 
Τουτέστιν έχουν εγκολπωθεί (την) και ευθυγραμμιστεί πλήρως (με) την ατζέντα της ΝΤΠ, κύριο στοιχείο της οποίας είναι η με ύπουλους και βάρβαρους και μιθριδατικούς τρόπους επιβολή της πανθρησκείας σε όλη την ανθρωπότητα.  
 
Δηλαδή επιδιώκουν αυτό που μόνον μέσω του Χριστού, της αληθινής Αγάπης (ο Θεός ΑΓΑΠΗ εστί), μπορεί να επιτευχθεί: η Μία, Αγία και Καθολική Εκκλησία Του, να το επιτύχουν με τη δύναμη της απάτης του εωσφόρου. Προς τιμήν και προσκύνησιν αυτού τούτου. Και του απολύτως ταυτισμένου με αυτόν υιού του, (του συλλογικού -που τον “ζούμε” τώρα- ή του εν ενί προσώπω, αν και όποτε ο “εν ενί προσώπω” έρθει), τού αντί-του-Χριστού.  
 
Και η εωσφορική απάτη στην οποία στηρίζουν το όλον αυτό εγχείρημα είναι ότι μας λένε πως επιδιώκουν την πανθρησκεία για να επικρατήσει η αγάπη και η ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων. Έχουν οι Δαίμονες της ΝΤΠ αγάπη και δεν τη βλέπουμε πουθενά; Βλέπουμε μόνο θάνατο, απάτη και μίσος. Τόσο πολύ τυφλωθήκαμε όλοι εμείς που αγαπάμε τον Κύριο της Αγάπης και της Αλήθειας;  
 
Επιτυγχάνεται, άραγε, η αγάπη και η ειρήνη με επιβολή και φασισμό εκ μέρους των κοσμικών αρχόντων (εκκλησιαστικών και πολιτικών), όταν η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων δεν έχει πηγαία ενστερνιστεί την εν Χριστώ Αγάπη και την εν Χριστώ εσωτερική ειρήνη, “ειρήνην την ΕΜΗΝ δίδωμι υμίν” (Ιωαν. 14-27);  
 
Ώστε, στη συνέχεια οι θείες αυτές ενέργειες και οντολογικές καταστάσεις να επικρατήσουν και εξωτερικά, στον κόσμο ολόκληρο, αυθορμήτως και χωρίς τις αφόρητες εωσφορικές πιέσεις της ΝΤΠ, που βέβαια αλλού στοχεύουν και όχι στην αληθινή Ειρήνη και Αγάπη! Στοχεύουν, όπως όλοι γνωρίζουμε, στην απόλυτη επί Γης εξουσία τού αντί-του-Χριστού.  
 
Καθόλου δεν κατάλαβαν οι “κύριοι” αυτοί, οι εκκλησιαστικοί ταγοί του σκότους και του συσκοτισμού, ότι ο Χριστός δεν είναι θρησκευτικός αρχηγός και δη διά της παρά τη θέληση τού ατόμου επιβολής, αλλά εμΠρόσωπη Θεία Ενέργεια; Είναι το τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που δύο από τις Ποιότητες Της είναι η Δικαιοσύνη και η Ελευθερία. Η πρώτη εύχομαι σύντομα να ασκηθεί επί των κεφαλών τους.  
 
Όχι βέβαια από μίσος ή εκδικητική διάθεση, αλλά για να σωθούν ψυχές ανθρώπων που “αυτοί” τις οδηγούν σε απώλεια. (Είναι γνωστό ότι Θεός δεν τιμωρεί, αλλά αποκαθιστά διά της Δικαιοσύνης Του τη διασαλευθείσα από το δαιμονικό κακό Κοσμική Τάξη, χωρίς την οποία η Δημιουργία Του θα κατέρρεε).  
 
Εκτός αν ειλικρινά και μετά δακρύων μετανοήσουν και προσπέσουν στα Άχραντα Πόδια του Κυρίου των Όλων. Εκείνου, που δέχεται και αμείβει τους εργάτες της 12ης ώρας εξ’ ίσου με αυτούς που προσήλθαν κοντά Του από της 1ης ώρας!*  
 
 
(συνεχίζεται στο Β’ μέρος)  
 
* Από το κείμενο του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, που “αυτοί” δεν επέτρεψαν να διαβαστεί, όπως και ολόκληρος ο Όρθρος της “διήμερου” Αναστάσεως του Χριστού, ως την απεφάσισε σύσσωμος η εν Ελλάδι Νέα Τάξις, θρησκευτική και πολιτική.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.