28 Ιουλίου 2021

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Μια παντελώς ανεύθυνη πολιτική ηγεσία συνεπικουρούμενη από ιδιοκτήτες μέσων μαζικής επιρροής, διακινητές πάσης φύσης εμπορευμάτων, χρησιμοποιεί τον εμβολιασμό έναντι του COVID-19 ως υβριδικό όπλο και με τα προϊόντα της εταιρείας του Τούρκου CEO της BIONTECH και λοιπών προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες.
 
Από τη μία, οι φοβισμένοι καθεστωτικοί εμβολιασμένοι και από την άλλη οι φοβισμένοι αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι οι κοινωνικές ταμπέλες του 21ου αιώνα, του great reset του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επιβάλλεται για να διχάσει και να ελέγξει. Η γνωστή μέθοδος "διαίρει και βασίλευε" σε παγκόσμια κλίμακα βρίσκει στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες την απόλυτη εφαρμογή. 
 
Το αποτέλεσμα είναι μια κατεστραμμένη οικονομία, υποβαθμισμένος τουρισμός, διχασμένη κοινωνία. Αυτή είναι η επιδίωξη της μεγάλης επιτυχίας Μητσοτάκη και λοιπών πρόθυμων υπό την αιγίδα της διορισμένης Σακελλαροπούλου που έχει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και ως άλλη Πυθία αναμένει πού θα γείρει η πλάστιγγα. 
 
Η Ελλάδα 200 χρόνια τώρα μία αποικία είναι ρημαγμένη μέσα από εμφυλίους, δικτατορίες, διώξεις και διχασμούς. Η επόμενη ημέρα της Ελλάδας πρέπει να μας βρει ενωμένους πάρα το μένος των Ούννων και των ντόπιων ελληνόφωνων αντιπροσώπων τους.  
 
Όσο και αν προσπαθούν να ελέγξουν και να διχάσουν τον πυρήνα μας, τους πολεμιστές μας, τον Ελληνικό Στρατό και τα στρατευμένα νιάτα μαζί με τη νέα γενιά μας επιβάλλοντας το διχασμό ακόμα και σήμερα τόσο θα αποτυγχάνουν. Ο Λεωνίδας ήταν ένας αλλά οι απόγονοί του που δεν παραδίδουν την Ελλάδα στα αρπακτικά είναι πολλοί. 
 
Ο Στρατός μας οφείλει να είναι ενωμένος για οποιαδήποτε απειλή εναντίον του εθνικού συμφέροντος μας και του Συντάγματος των Ελλήνων, από εχθρούς και συνεργάτες τους. 
 
Τη μοίρα του Ξέρξη θα έχει και ο Ερντογάν μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες του. 
 
Σταματήστε το σχέδιο μαζικής ενοχοποίησης εκατομμυρίων πολιτών, με την ψεύτικη ταμπέλα των αρνητών όσων υπερασπίζονται το Σύνταγμα της χώρας και τη Νομοθεσία της Ε.Ε. και το δικαίωμα επιλογής εμβολιασμού.  
 
Σταματήστε το διχασμό των Ελλήνων, για να διαλύσετε την Ελλάδα, να τη μετατρέψετε σε χώρο και όχι χώρα.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.