31 Ιουλίου 2021

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Πετυχημένα ήταν τα συλλαλητήρια με χιλιάδες λαό που βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί, για τον παραλογισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αυτόν που επιβάλλει πέρα από κάθε λογική και ανύπαρκτη ανθρωπιά ο «εκπρόσωπος» του λαού παρανοϊκός Κούλης. Αυτό το ανθελληνικό υποχείριο του Μεγάλου Αδελφού, που αποδεικνύει αναιδώς το απύθμενο μίσος του για την Ελλάδα. «Αγνωσται αι βουλαί του ζαβού»
 
    Πετυχημένα ήταν τα συνθήματα του αγανακτισμένου λαού, για τον βίο αβίωτο, που τους έκαναν οι διεθνείς εξουσιαστές. Τα «συνέλαβαν» όμως οι επαγγελματίες ψεύτες πολιτικάντηδες, που στους φανατισμένους υπηκόους τους χρωστάνε την καλοπέρασή τους; ΄Η «στου κουφού την πόρτα…»  
 
    Πετυχημένα τα μηνύματα εκτόνωσης των πολιτών, παρόλο που οι επιθέσεις με νερό και καπνογόνα από τον Στρατό Κατοχής, (κακώς τα λένε ΜΑΤ) τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή… αυτό που πετυχαίνουν πάντα οι αντιλαϊκές Κυβερνήσεις με την εμφάνιση των δικών τους «παιδιών», να προκαλούν τους οπλισμένους αντιπάλους τους… Ω! ποία κυνική υποκρισία!  
 
    Πετυχημένη θεατρική παρωδία στημένη από «ειδικούς» επιστήμονες του παρακράτους για διάλυση των διαδηλώσεων και για εκφοβισμό του οργισμένου λαού. Μόνος ανταγωνιστής τους ίσως, οι «διεθνείς» Μ.Κ.Ο. του «φιλάνθρωπου» μπάρμπα-Σόρος. Μόνο αυτές στήνουν τέτοιο παραπλανητικό σκηνικό και φυσικά προς όφελός τους. Κατά το Συμπόσιο του Πλάτωνος: Ο όμοιος τον όμοιο πλησιάζει… «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει».  
 
    Όμως αποδείχτηκε, πως το μόνο όφελος των διαδηλώσεων είναι η προσωρινή εκτόνωση του λαού. Δυστυχώς κρατάει χρόνια η Ελπίδα για ανατροπή της Κυβέρνησης, αφού καμία δεν έπεσε από λαϊκή διαδήλωση. Επομένως τι νόημα θα είχε η συνέχειά τους, αφού οι ανθέλληνες πολιτικοί ποτέ δεν έδειξαν -τυπικά έστω - πως διακατέχονται από το Ελληνικό Φιλότιμο;  
 
    Φως φανάρι πως και η λέξη Πατριωτισμός ανύπαρκτη ή χωρίς νόημα στο λεξιλόγιό τους. Τι είναι γι’ αυτούς η Πατρίδα; Ένας όμορφος τόπος, που τους χαρίστηκε, για να ικανοποιούν τις κούφιες φιλοδοξίες τους; Η Ελλάδα ανήκει στα νεοταξικά αρπακτικά χωρίς ημερομηνία λήξης; Είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.