27 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της ανυπαρξίας της, επειδή εμείς οι Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, επιτρέψαμε σε πολιτικές φάρες να «κληρονομήσουν» στους γόνους τους (με αμφίβολη φιλοπατρία και ανύπαρκτες ικανότητες) διαδοχή στην Πολιτική. Κι ενώ εμείς με τους φόρους μας τους πληρώνουμε, αυτοί αυξάνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και δοξάζονται από τα οφέλη της Εξουσίας.
 
    Μάλιστα όσοι Σταυρώνουν την Ελλάδα με αντισυνταγματικές Νομοθετικές πράξεις, δεν είναι αληθινοί Έλληνες. Απλά έτυχε να γεννηθούν στα Ιερά Ελληνικά Χώματα και δεν τα τίμησαν. Ως εκ τούτου να κατέχουν Ελληνικό Διαβατήριο, που δεν είναι και αρκετό για τεκμήριο Ελληνικότητας. Γιατί δεν φτάνει να λέγεσαι Έλληνας στους Νόμους και στους Τύπους… για να έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις, πως είσαι και Αληθινός Έλληνας! Για να δικαιούσαι αυτό τον τιμημένο τίτλο, πρέπει να έχεις αποδείξει εμπράκτως, πως σέβεσαι και τηρείς τα Ελληνικά Ιδεώδη.  
 
    Ευτυχώς Έλληνες στην σκέψη κι όχι απλά στο διαβατήριο, έχουν υπάρξει διαχρονικά και υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια στον πλανήτη. Μάλιστα έχουν διαπρέψει ο καθένας στην Επιστήμη του, προσδίδοντας έτσι στην πατρίδα τους αρκετή από την σκόπιμα δυσφημισμένη Ιστορική Αίγλη της.  
 
    Οι επιβαλλόμενες στερήσεις στον Ελληνικό λαό από τα νεοταξικά πολιτικά αποβράσματα είναι προσωρινές σε ιστορικό χρόνο. Όταν σύντομα θα αποκατασταθεί το Ελληνικό Αξιακό πλαίσιο στον τόπο μας, εκείνο με επίκεντρο τον Άνθρωπο, θα γελάμε όλοι μας με αυτά τα «ψευτοπαλίκαρα», που παραλίγο να γίνουν οι Ιστορικοί νεκροθράφτες του Ελληνικού Έθνους.  
 
    Αυτοί οι κομματικοί απόγονοι δοσίλογων και σημερινοί Εφιάλτες θα μείνουν στην Ιστορία ως φρικτό παράδειγμα προς αποφυγή μελλοντικά. Γιατί το στείρο πέρασμά τους από τα Ελληνικά χώματα μόνο Εθνική συμφορά θα θυμίζει. Ενώ η παρουσία και η δήθεν προσφορά τους στην διακυβέρνηση του Κράτους… εννοείται πως ήταν ανύπαρκτη έως Μηδενική ή και Εθνομηδενιστική. Το όνομά τους θα γίνει πρότυπο προδοσίας και αλαζονείας, αφού θα ταιριάζει απόλυτα με του Εφιάλτη.  
 
ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ… ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.