27 Ιουλίου 2021

«Γκρεμίστηκε το παραμύθι» με την ινδική μετάλλαξη: 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα και επισήμως - Τα νέα στοιχεία

Καλό το «παραμύθι» με την μετάλλαξη Δέλτα (ινδική) αλλά δεν έχει δράκο, καθώς τα νέα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης επιβεβαιώνουν πως η θνητότητα της είναι ελάχιστη.
 
Συγκεκριμένα η μετάλλαξη Δέλτα, η οποία αφορά πλέον το 99% των θετικών γονιδιακών διαγνώσεων των νέων περιστατικών στην Βρετανία, έχει θνητότητα περίπου 0,2%, δηλαδή... 10 φορές μικρότερη από της Βρετανικής που είναι 1,9%.
 
Πρόκειται για μια μετάλλαξη την οποία χρησιμοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες οι «ειδικοί» για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες πως... «θα πεθάνουν εάν δεν εμβολιαστούν», παρόλα αυτά τα στοιχεία τους εκθέτουν.  
 
Από την πρώτη ημέρα στο pronews.gr είχαμε αναφέρει τα στοιχεία που έδειχναν πως η μετάλλαξη Δέλτα είναι λιγότερο θανατηφόρα από τον αρχικό κορωνοϊό και πλέον επιβεβαιωνόμαστε καθώς στην Βρετανία έχει μολυνθεί ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού (περίπου 230.000 πολίτες) με την ινδική μετάλλαξη και άρα μπορούμε να βγάλουμε πιο σίγουρα συμπεράσματα.  
 
Όπως αναφέρει ο γιατρός Δημήτρης Γάκης σε ανάρτηση του «η θνητότητα στους κάτω των 50 ετών με Ινδική (0,02%) είναι 10 φορές μικρότερη από το σύνολο της Ινδικής μετάλλαξης (0,2%), και 5 φορές μικρότερη από την Βρετανική(0,1%)». 
 
«Η θνητότητα στους κάτω των 50 ετών με Ινδική (0,02%) είναι 10 φορές μικρότερη από το σύνολο της Ινδικής μετάλλαξης (0,2%), και 5 φορές μικρότερη από την Βρετανική(0,1%)». 
 
«Στους άνω των 50 ετών με Ινδική (1,8%) η θνητότητα είναι 9 φορές ψηλότερη από τους κάτω των 50 (0.02%) ενώ η θνητότητα στους >50 με Ινδική (1,8%) είναι 2,6 φορές μικρότερη από τους >50 με Βρετανική (4,8%)». 
 
Ο γιατρός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν λιγότερο από την ινδική μετάλλαξη σε σύγκριση με την βρετανική που κυριαρχούσε και στην Ελλάδα μέχρι πρότινος και αντικαθίσταται προοδευτικά από την ινδική».  
 
Επιπλέον «η θνητότητα αυξάνει στο σύνολο των εμβολιασμένων με δύο δόσεις, στο 0,77%, ενώ η θνητότητα των ανεμβολίαστων με την Δέλτα (ινδική) είναι μόλις 0,14% (δηλαδή 5 φορές μικρότερη)! Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο τεχνικό δελτίο της 25ης Ιουνίου, και 5 ης Ιουλίου», προσθέτει ο Δ.Γάκης.  
 
Ο γιατρός Δ.Γάκης τονίζει πως «οι ανεμβολίαστοι, όμως, άνω των 50 ετών με ινδική, έχουν υπερτριπλάσια θνητότητα από τους εμβολιασμένους (ισχυρή ένδειξη)».  
 
Και καταλήγει στο συμπέρασμα πως «το εύρημα αυτό, προς μεγάλη έκπληξη, δεν επιβεβαιώνει, το νεοφυές επιχείρημα, ότι το εμβόλιο ελαττώνει τον κίνδυνο θανάτου σε όλες τις ηλικίες. Από την βρετανική μελέτη φαίνεται όφελος μόνο στους άνω των 50 ετών. Επομένως επιβεβαιώνεται η άποψη μου (και πολλών άλλων) ότι πρώτιστος στόχος πρέπει να είναι οι ηλικιωμένοι και όχι τα παιδιά». 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.