28 Ιουλίου 2021

Τα εμβόλια στο πλευρό του Αττίλα

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης
 
Στις ημέρες μας ζούμε το δράμα και την εθνική ταπείνωση της νομιμοποίησης της παράνομης κατοχής της Βόρειας Κύπρου που πέτυχαν οι Τούρκοι χωρίς εμείς να προβάλουμε ουσιαστική αντίσταση με το πρόσχημα ότι η Κύπρος είναι μακράν και υπό το βάρος της ξένης εξάρτησης που υπαγόρευσε την προδοσία του Κυπριακού Ελληνισμού εκ μέρους των κυβερνήσεων Ελλάδος και Κύπρου.
 
Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι αυτό που χάνεται στο πεδίο της μάχης δύσκολα κερδίζεται στο διπλωματικό πεδίο και η μόνη λύση θα ήταν μια αποτρεπτική αντίσταση. Η ακολουθούμενη πολιτική κατευνασμού εκ μέρους του πολιτικού προσωπικού Ελλάδος και Κύπρου δημιουργεί κλίμα αδυναμίας αντιμετώπισης του εχθρού και αίσθημα ηττοπάθειας στον λαό.
 
Το πολιτικό προσωπικό για να καλύψει την εθνομηδενιστική πολιτική του ομιλεί για διπλωματικές συμμαχίες και ψηφίσματα του ΟΗΕ που, αν και παρόμοια είχαν εκδοθεί και το 1974 που έγινε η εισβολή του Ατίλλα στο νησί, όχι μόνο δεν είχαν αποτέλεσμα αλλά συγκάλυψαν και την υποκρισία των Ευρωπαίων “Συμμάχων”, κυρίως Αγγλίας και Γερμανίας, και των μεγάλων δυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας.  
 
Δυστυχώς οι λεγόμενες πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις αντί να διαμαρτύρονται για τον επιχειρούμενο νέο Αττίλα κατεβαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενες για τα εμβόλια όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι “συμπολίτες” μας που θέλουμε να μιμηθούμε για να φανούμε τάχα προοδευτικοί και πιθηκίζουμε τις αντιδράσεις τους όταν τα δικά μας προβλήματα είναι διαφορετικά και οι προτεραιότητες διαφέρουν.  
 
Το θέμα των εμβολίων διχάζει τον λαό με πρόσχημα τον φόβο του θανάτου διότι άλλοι φοβούνται τον ιό και άλλοι τις παρενέργειες των εμβολίων και κανείς δεν βλέπει τον επερχόμενο ιστορικό θάνατο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας που υφίστανται ανελέητο πόλεμο έξωθεν με την συνεργεία των ίδιων των θεσμών του κράτους σε οικονομικό, στρατιωτικό και ηθικό επίπεδο με ζητούμενο την στέρηση της ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας και την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.  
 
Το θέμα των εμβολίων λειτουργεί σαν παραπέτασμα καπνού που αποπροσανατολίζει τον Ελληνικό λαό και χρησιμοποιείται από το σύστημα για να παρουσιάσει σαν γραφικούς αυτούς που με την αντίδραση τους για τα εμβόλια κατά βάθος εκφράζουν και την αντίδραση τους για το ίδιο το σύστημα που τα χρησιμοποιεί για την χειραγώγηση των πολιτών και τον αποπροσανατολισμό τους από τα ουσιαστικά προβλήματα του έθνους.  
 
Ηλίας Σταμπολιάδης  
Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός  
Μέλος του ΙΗΑShare

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΝΑΡΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΡΡΙΞΑΝ .... ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Κ. ΜΟΝΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ .....

Σκέψου να μας γίνει βραχνάς η οροσειρά της Κερύνειας

σκέψου να την κοιτάμε με τρόμο,

σκέψου να την υποψιαζόμαστε,

σκέψου να τη μισάμε!

Ανασήκωσε την πλάτη

κι απόσεισέ τους Πενταδάκτυλέ μου,

ανασήκωσε την πλάτη κι απόσεισέ τους.»

ΜΟΝΟΣ Ο ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ .....

Καλοί οι λόγοι, αλλά οι πράξεις μετράνε... ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ .... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΧΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΔΙΑ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ....;;; ΦΕΥ!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.