27 Ιουλίου 2021

«ΒΟΜΒΑ»: ΗΠΑ - Το CDC Ανακαλεί την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) για το τεστ RT-PCR για την COVID-19

25 Ιουλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Humans Are Free εδώ: https://tinyurl.com/3favn6d6 
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Το CDC ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης που δόθηκε στην RT-PCR για τo test COVID-19.
 
Στις 21 Ιουλίου 2021, το CDC εξέδωσε εργαστηριακό δελτίο προειδοποίησης με το οποίο ανακαλεί την άδεια χρήσης ΕΕ για τις δοκιμές RT-PCR για την ανίχνευση του SARS-COV-2
 
"Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει το αίτημα προς τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για έγκριση επείγουσας χρήσης (EUA) του CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, της δοκιμασίας που εισήχθη για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 για την ανίχνευση μόνο του SARS-CoV-2. Το CDC παρέχει αυτή την εκ των προτέρων ειδοποίηση ώστε τα κλινικά εργαστήρια να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από τον FDA".  
 
Το CDC συνέστησε επίσης στα κλινικά εργαστήρια και στους χώρους δοκιμών που χρησιμοποιούν RT-PCR να μεταβούν σε άλλο εγκεκριμένο από τον FDA τεστ COVID-19. 
 
"Για την προετοιμασία αυτής της αλλαγής, το CDC συνιστά στα κλινικά εργαστήρια και στους τόπους εξέτασης που χρησιμοποιούν τη δοκιμασία CDC 2019-nCoV RT-PCR να επιλέξουν και να αρχίσουν τη μετάβασή τους σε άλλη εγκεκριμένη από τον FDA δοκιμασία COVID-19. Το CDC ενθαρρύνει τα εργαστήρια να εξετάσουν το ενδεχόμενο υιοθέτησης μιας πολυπλεγμένης μεθόδου που μπορεί να διευκολύνει την ανίχνευση και τη διαφοροποίηση των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης". 
 
Το CDC λύνει το επιτέλους το «Μυστήριο της Εξαφάνισης της Γρίπης» – Με άλλα λόγια όλες οι γρίπες (ή οτιδήποτε άλλο υπαρκτό ή ανύπαρκτο) Καταγραφόταν ως Ψ.ΕΠ.(PSYOP)-19 ή COVID-19 
 
Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σφυροκοπήματος του αμερικανικού κοινού αλλά και του υπόλοιπου πλανήτη με "θετικά κρούσματα, με "αύξηση των κρουσμάτων COVID" κλπ. που οδήγησαν στα καταστροφικά lockdown, εντολές για μάσκες, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, κατάρρευση της Οικονομίας και φτωχοποίηση και δυστυχία σε ολόκληρο τον πλανήτη , το CDC παραδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι το ΑΠΑΤΗΛΟ τεστ PCR που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση αυτών των "θετικών κρουσμάτων" είναι ΑΧΡΗΣΤΟ στο να ξεχωρίζει τη διαφορά μεταξύ της εποχικής γρίπης και της COVID-19 ή άλλων παραλλαγών του SARS. 
 
Σημειώνεται ότι την ίδια χρονική στιγμή ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζορτζ Σόρος θα αγοράσουν μια βρετανική εταιρεία που κατασκευάζει τεστ για τον κορονοϊό για λόγους…. Αλληλεγγύης !!! 
 
Πολυάριθμα δικαστήρια σε όλο τον κόσμο έχουν κρίνει τη χρήση της RT-PCR για την ανίχνευση του SARS-COV-2 ως αναξιόπιστη και ευθέως δόλια. 
 
Ένα πορτογαλικό εφετείο έκρινε ότι τα τεστ PCR είναι αναξιόπιστα και ότι είναι παράνομο να τίθενται σε καραντίνα άτομα με βάση μόνο ένα τεστ PCR. 
 
Το δικαστήριο δήλωσε, ότι η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιούνται και το ιϊκό φορτίο που υπάρχει. Επικαλούμενο τους Jaafar et al. 2020, το δικαστήριο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: 
 
"εάν κάποιος εξεταστεί με PCR ως θετικός όταν χρησιμοποιείται κατώτατο όριο 35 κύκλων ή υψηλότερο (όπως είναι ο κανόνας στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ), η πιθανότητα το εν λόγω άτομο να έχει μολυνθεί είναι μικρότερη από 3% και η πιθανότητα το εν λόγω αποτέλεσμα να είναι ψευδώς θετικό είναι 97%". 
 
Παρομοίως, το αυστριακό δικαστήριο έκρινε ότι τα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλα για τη διάγνωση της COVID-19 και ότι το lockdown δεν έχει καμία νομική ή επιστημονική βάση. 
 
Το δικαστήριο επεσήμανε ότι : "ένα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο για διάγνωση και επομένως δεν λέει από μόνο του τίποτα για την ασθένεια ή τη μόλυνση ενός ατόμου".
 
"Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί έναν εντελώς διαφορετικό, πολύ ευρύτερο ορισμό κρούσματος για τη διάγνωση του Covid-19, ο οποίος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει την απαγόρευση μιας κοινωνικής συνάντησης". 
 
Στη συνέχεια, ένας Αυστριακός βουλευτής εξέθεσε την ελαττωματικότητα των δοκιμών COVID-19 της κυβέρνησης, επιδεικνύοντας στο κοινοβούλιο πώς ένα ποτήρι Coca-Cola βρέθηκε θετικό σε COVID-19. 
 
Ακόμα και ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έκανε στροφή και άλλαξε τα κριτήρια του τεστ PCR προειδοποιώντας τους ειδικούς να μην βασίζονται αποκλειστικά στα αποτελέσματα ενός τεστ PCR για την ανίχνευση του κορονοϊού. 
 
Όπως ανέφερε νωρίτερα το GreatGameIndia, τα τυπικά τεστ για τον κοροναϊό έβγαζαν καθημερινά έναν τεράστιο αριθμό θετικών «κρουσμάτων». Τα τεστ αυτά γίνονται με βάση ελαττωματικά πρωτόκολλα του ΠΟΥ, τα οποία σχεδιάστηκαν για να περιλαμβάνουν και ψευδώς θετικές περιπτώσεις. 
 
Αυτό το γεγονός σχετικά με τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα των τεστ PCR επισημάνθηκε για πρώτη φορά δημόσια από τον Dr. Beda M. Stadler, Ελβετό βιολόγο, ομότιμο καθηγητή και πρώην διευθυντή του Ινστιτούτου Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Βέρνης. 
 
Έτσι, αν κάνουμε ένα PCR τεστ κορόνας σε ένα άτομο με ανοσία, δεν ανιχνεύεται ο ιός, αλλά ένα μικρό θρυμματισμένο τμήμα του ιικού γονιδιώματος. Το τεστ βγαίνει θετικό για όσο χρονικό διάστημα έχουν απομείνει μικροσκοπικά θρυμματισμένα τμήματα του ιού. 
 
Σωστό: Ακόμα και αν οι μολυσματικοί ιοί έχουν πεθάνει προ πολλού, ένα τεστ κορώνα μπορεί να βγει θετικό, επειδή η μέθοδος PCR πολλαπλασιάζει ακόμα και ένα μικροσκοπικό τμήμα του γενετικού υλικού του ιού αρκετά [ώστε να ανιχνευθεί]. 
 
Νωρίτερα, το πρωτόκολλο δοκιμών του ΠΟΥ αμφισβητήθηκε ακόμη και από την εθνική υγειονομική αρχή της Φινλανδίας. Ο ΠΟΥ είχε καλέσει τις χώρες να εξετάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς για τον κορονοϊό. 
 
Η Φινλανδία ξέμεινε από τεστ και άρχισε να περιορίζει τις εξετάσεις για τον κορονοϊό μόνο στις πιο ευάλωτες ομάδες και στο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης. Η εθνική υγειονομική αρχή της Φινλανδίας δήλωσε ότι η εξέταση ατόμων με ήπια συμπτώματα θα αποτελούσε σπατάλη πόρων υγειονομικής περίθαλψης. 
 
Σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη, ο επικεφαλής της υγειονομικής ασφάλειας της Φινλανδίας, Mika Salminen απέρριψε τη σύσταση του ΠΟΥ λέγοντας ότι ο ΠΟΥ δεν καταλαβαίνει από πανδημίες και ότι το πρωτόκολλο δοκιμών για τον κορονοϊό είναι παράλογο και δεν λειτουργεί. 
 
Πηγή: GreatGameIndia.com 
_________________________
 
Δικτυογραφία: 
CDC Revokes Emergency Use Authorisation to RT-PCR for COVID-19 Testing Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Τι βλακειες ειναι αυτες ;;; μια χαρα ηταν τα τεστ ...γιατι τωρα τους χαλανε την σουπα κ θα θυμωσουν πιο πολυ ;;; Ειδικα οι δικοι μας σωτηρες πως θα πιουν αυτο το πικρο ποτηρι ;;; πως θα αντεξουν τα λιγοτερα κρουσματα ;;; περνανε ενα δραμα !! γεγονος .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.