26 Ιουλίου 2021

Γερμανία πλημμύρες: Δεκάδες γέφυρες και σιδηροδρομικοί σταθμοί καταστράφηκαν ολοσχερώς! Η φύση εκδικείται τα τομάρια της υφηλίου...

Καταστροφή ιστορικής κλίμακας χαρακτήρισαν οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (DB) τη ζημιά που προκάλεσαν οι φονικές πλημμύρες στη Γερμανία.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία καταστράφηκαν γραμμές μήκους 600 χιλιομέτρων, 50 γέφυρες, 180 διαβάσεις, αγωγούς και την σηματοδότηση. Προκλήθηκαν ζημίες ύψους περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 
Στον πρώτο ενδιάμεσο απολογισμό που δημοσίευσε η εταιρεία κάνει λόγο για «γιγαντιαία προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών». Ιδιαίτερα σοβαρές είναι οι ζημιές σε περισσότερες από 50 γέφυρες. Επίσης, 180 διαβάσεις, σχεδόν 40 συστήματα σηματοδότησης και πάνω από 1.000 εναέριες γραμμές επαφής και σηματοδότες υπέστησαν ζημιές. 
 
Πολλοί σιδηροδρομικοί σταθμοί επλήγησαν επίσης από την καταιγίδα, ανέφεραν οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (DB), συμπεριλαμβανομένων των ανελκυστήρων και των συστημάτων φωτισμού. 
 
«Η υποδομή μας δεν καταστράφηκε ποτέ σε μια τέτοια κλίμακα», δήλωσε ο Φόλκερ Χέντσελ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής DB Netz AG των Γερμανικών Σιδηροδρόμων, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση εγκαταστάσεων και συντήρησης. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, ο όγκος του νερού προκάλεσε ζημίες ύψους περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. 
 
Ήταν ήδη γνωστό ότι οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι θα πρέπει να κατασκευάσουν πλήρως ή να ανακαινίσουν επτά γραμμές στις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τις πλημμύρες. Σύμφωνα με τους DB, καταστράφηκαν συνολικά σιδηροδρομικές γραμμές μήκους 600 χιλιομέτρων.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Τον κόσμο αυτόν και το Σύμπαν τα έπλασε ο δίκαιος Θεός....
Και όρισε εκτός από τους φυσικούς νόμους και τους πνευματικούς νόμους...
Ενας εξ αυτών είναι και η Θεία Δίκη....
Και όταν ένα κράτος που κατέστρεψε την πατρίδα μας στον Β Παγκ. Πόλεμο, αρνείται στην δύσκολη ώρα μας (την οποία πάλι αυτή δημιούργησε), να μας αποζημιώσει, και όταν αντ' αυτού θέλει με ξεπουλημένους προδότες πολιτικούς, να μας χρεώσει κι εμάς και τα δισέγγονά μας με εκατομμύρια χρωστούμενα ευρώ, μέσω μνημονίων ξεπουλήματος της δημόσιας και ιδιωτικής μας περιουσίας....
Και όταν θέλει να μας έχει προτεκτοράτο της....
Και όταν με δικές της ενέργειες και της μασωνικής νεοταξικής ΕΕ, που πλήρως ελέγχει, θέλει να μας αφελληνίσει, να μας αποχριστιανίσει και να μας γεμίσει με εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες...
Κι όταν σε όλα τα μεγάλα εθνικά μας ζητήματα παίρνει φιλοτουρκικές και ανθελληνικές θέσεις....

Τότε κάποια στιγμή έρχεται η Θεια Δίκη και πληρώνει....
Και που είσαι ακόμα....Share

2 σχόλια:

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ είπε...

Μπράβο Θάνο καλά τους τα λες και λίγα είναι. Καλά να πάθουν οι βρωμογερμαναράδες και ακόμα χειρότερα, να εξαφανιστούν όλοι από το πρόσωπο της γης αλλά να πάρουν μαζί τους και τα φιλαράκια τους τα βάρβαρα τουρκάλια. Για να δουν και οι άλλο λαοί ότι ο θεός προστατεύει τα γνήσια παιδιά του και εκδικείται όταν τα πολεμούν. Αναμένουμε και τα χειρότερα...

δον κιx ο τις είπε...

Αμαν βρέ...

καλά τούς τά'πε ο Θάνος...

μην το χοντραίνουμε...

...

Βλαχαδερά, παραμυθιασμένα με
παρανοϊκές ιδέες...

αλλά και... αστοί καλλιεργημένοι
με τον... "ανθό τού διαφωτισμού"
του οποίου η "Θεωρία της εξελίξεως"
αποτελούσε...

ε κ λ ε κ τ ό...πυλώνα...

και με ένα...
προτεσταντικό μπαγκράουντ...

(να δούμε δηλαδή... και...
τι πα' να πεί αίρεση...! )

κατήντησαν να νομίζουν οτι
θα φτιαξουν τον κόσμο

με το...ιδιότυπο..."τζιχαντ"
που τούς ειχε εμφσύσει ο ...
π α ρ α ν ο ϊ κ ό ς...

..."προφήτης" τους...!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.