25 Ιουλίου 2021

Η θέση των Εκκλησιαστικών “ποιμένων” στο θέμα του Sars-Cov-2. Ο αληθινός στόχος των εμβολίων (Β’ μέρος)

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
 
Συνέχεια από το Α μέρος
 
Γ. Αντί προλόγου.
 
Αντί πρόλογου, στο δεύτερου μέρος επανέρχομαι στην “ποιμαντορική” ιεραρχία της Εκκλησίας (ποίου άραγε; πάντως όχι του Χριστού!). Και μία μόνον λέξη μπορώ να τους απευθύνω: “Ντροπή!”  
 
Αλλά ίσως έχουν χάσει και αυτό τούτο το συναίσθημα της ντροπής που αποτελεί ένα φρένο της ψυχής του ανθρώπου προς την απόλυτη κατηφόρα. Είδα τις ερωτο-απαντήσεις στο φυλλάδιο προπαγάνδας υπέρ τού εμβολιασμού, που θα μοιραστεί την ερχομένη Κυριακή στους Ναούς. Ούτε μία απάντηση σε εύλογες ερωτήσεις πολιτών δεν είναι αληθής. Ούτε ΜΙΑ . Είναι όλες ένα τεράστιο, απόλυτο ψέμα.  
 
Ταυτίστηκαν έτσι πλήρως με αυτούς για τους οποίους ο Χριστός είπε: “ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ’ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ. Αυτοί οι “ποιμένες” ουδεμία σχέση έχουν με τον Κύριο της Αλήθειας και της Αγάπης, τον Κύριο μας Ιησού Χριστό.  
 
Ανήκουν όλοι αυτοί, όπως και όσοι ιερείς και αρχιμανδρίτες αποτολμήσουν να διαβάσουν και να μεταδώσουν γραπτά τα ασύστολα ψεύδη των “αφεντικών” τους (γιατί εκεί τους κατάντησαν, να τους λογαριάζουν ως “αφεντικά” τους), που ωθούν τους ανθρώπους να γίνουν ΘΥΜΑΤΑ της πιο ισχυρής επίθεσης που εξαπέλυσε ως τώρα η Νέα Τάξη στην ανθρωπότητα.  
 
Όλο αυτό όμως που συντελείται είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο του Χριστού και των επουρανίων δυνάμεων Του. Ώστε να δούμε και να πάρουμε ίσως την πιο σοβαρή απόφαση της επίγειας ζωής μας. Θα ακολουθήσουμε τους “ποιμένες” που ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με Αυτόν, αλλά ανήκουν ψυχή τε και νου και σώματι (η πολυτελής ζωή τους και άλλα πολλά το δείχνουν) στην εωσφορική Νέα Τάξη και στον “θεό” της; Ή θα ακολουθήσουμε τον ίδιο τον Κύριο και όσους ποιμένες μείνουν αληθινά πιστοί (και όχι μόνον στα λόγια) σε Αυτόν;  
 
Ευρύχωρος και “άνετη και πλουσιοπάροχος” η οδός η άγουσα εις απώλεια , στενή και τεθλιμμένη η άγουσα εις την ΖΩΗ”. Ώρα να επιλέξουμε. Το θείο σχέδιο εκτυλίσσεται έτσι, ώστε να πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξουμε! Και ας θυμόμαστε ότι ο θεός είπε για τους χλιαρούς (τους “άσε… θα δούμε… ας λουφάξω μήπως περάσει η μπόρα… ε τώρα, όχι και να τα βάλω με τον ιερέα/αρχιμανδρίτη /επίσκοπο που έχω τόσο καλές κοινωνικές σχέσεις μαζί του…) πως “μέλλω σε εμέσαι εκ του στόματος μου” (Αποκ3,15). Και φοβερόν το “εκπεσείν” εκ στόματος Θεού Ζώντος!  
 
Δ. Ο αληθινός στόχος των “εμβολίων”, δηλαδή τα τεράστια οφέλη που αναμένει η Νέα τάξη -και οι υποτακτικοί της- να απομυζήσει από αυτά.  
 
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν τεράστια οικονομικά οφέλη για τους υποτακτικούς της Νέας Τάξης Η κορυφή της δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη από χρήματα. Αυτή αποτελεί το 1% του πληθυσμού πλανήτη που τους ανήκει το 90% του συνολικού πλούτου της γης. Ωστόσο τους υποτακτικούς τους αμείβει καλά, αλλά και τους επιτρέπει να έχουν πηγές κέρδους μέσα από την εκτέλεση των εντολών της και των σχεδίων της (βλέπε χρυσοφόρες ΜΚΟ, πωλήσεις κερδοφόρων ΔΕΚΟ ή γαιών-φιλέτων και πολλά άλλα).  
 
Έτσι και στην περίπτωση των εμβολιασμών. Εκτελούν εντολές και ταυτόχρονα κερδίζουν τεράστια ποσά. Όλο το υπηρετικό της προσωπικό, μηδενός εξαιρουμένου, από τον “πρώτο” ως τους “ειδήμονες” γιατρούς και ως τα έσχατα, ανεγκέφαλα φερεφωνάκια της κατάμαυρης προπαγάνδας στα μμε. Και όσο πιο πολλοί οι εμβολιασμοί δηλαδή όσο πιο αποδοτικές οι απειλητικές πιέσεις και η νυχθημερόν νοο-πλύση στα μ.μ.προπαγάνδας, τόσο τα κερδη ανεβαίνουν.  
 
Αντιθέτως, αν λήξουν εμβόλια, που έχουν παραληφθεί από καιρό και φυσικά είναι πληρωτέα, γιατί ο Έλληνας πολίτης κατανόησε τον μέγα κίνδυνο που διατρέχει και δε δέχεται να εμβολιαστεί, ο εξεγερμένος λαός πιθανότατα θα στείλει το λογαριασμό της ζημιάς προσωπικά σε όποιον συμμετείχε στις αποφάσεις των αγορών αυτών, που ο προγραμματισμός τους ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία. 30.000.000 εμβόλια είχε προγραμματίσει να αγοράσει με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ο Μητσοτάκης, ώστε να μη μείνει κανένας ‘Έλληνας “όρθιος”!  
 
Και επί πλέον θα τους τραβήξουν τ’ αυτιά οι “επάνω”, γιατί δεν έκαναν επιτυχή προπαγάνδα, ούτε εξεσφενδόνισαν επαρκείς απειλές στους Έλληνες πολίτες. Καταλαβαίνει κανείς ότι προ όλων αυτών, ο Μητσοτάκης μπορεί να απειλήσει ακόμα και τη μάνα του κι ας μη ζει! Και όσοι τσίμπησαν, τσίμπησαν! Και ποιο Σύνταγμα, ποιες διεθνείς Συμβάσεις και ποιοι Κώδικες; Οι παρακρατικοί ας είναι καλά, που τους έχουν φορέσει την προβιά του αναρχικού! Και στην έσχατη ανάγκη, η Seabrig -η διεθνής άριστα εκπαιδευμένη ταξιαρχία προς καταστολή εξεγέρσεων στη ΝΑ Ευρώπη.  
 
Εν όψει των “προγραμματισμένων” ανήκουστων υποχωρήσεων στα Εθνικά μας θέματα (Σκόπια, Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος) είναι ύψιστος στόχος για τη ΝΤ οι Έλληνες να βρεθούν σε σύγχυση, σε διχόνοια, σε κλονισμένη Πίστη, σε κλονισμένη υγεία, σε κατάθλιψη, σε ανεργία, σε κατάρρευση της μικρομεσαίας τάξης , σε άνοδο του κόστους ζωής, σε επίθεση από τις Τράπεζεςκαι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί νους ανθρώπου που τους αποδυναμώνει.  
 
Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί σε αποτελεσματικότητα με τον εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός είναι ο κύριος συμπαραγωγός σε όλα αυτά. Ιδιαίτερα αν τολμήσουν να απολύσουν εργαζόμενους με αιτιολογία τον μη εμβολιασμό τους οι οποίοι, μέχρι να επιτύχουν τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να τους δικαιώνει, θα ταλαιπωρηθούν πολύ οικονομικά. Και συνεπώς η κοινωνία ολόκληρη. Αν υπάρξουν δε και εγκλεισμοί από το φθινόπωρο τοποθετήστε ένα εκθετικό ν (νιοστή δύναμη) σε όλους τους ανωτέρω παράγοντες.
 
Εκτελεστής της καταστροφής ο Μητσοτάκης, “υποβασταζόμενος”, καμουφλαρισμένα ή ακαμουφλάριστα, από όλη την αντιπολίτευση, μέρος της οποίας ελπίζει να συγκυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τον Μητσοτάκη. Προς τι να παίζουν τη θεατρική παράσταση “κυβέρνηση-αντιπολίτευση”, που καταντάει και κουραστικό;  
 
Όλοι μαζί! Ώστε και οι “οπαδοί” αυτών των ποδοσφαιρικών ομάδων της πολιτικής, που όμως η Ελλάδα τις πληρώνει με το αίμα της, το φυσικό, το ψυχικό, το πνευματικό, να μπορούν να πουν όλοι μαζί : “Κάτω η Ελλάδα”, “Ζήτω η ομάδα μας”! Ή… “πέθανε Έλληνα να ζήσουμε εμείς!”, όπως διέταξαν τους αγαπημένους τους ΛΟΑΤΚΙ να ουρλιαζο-φωνασκούν μήπως και “σπάσουν” τελείως το ηθικό των Ελλήνων.  
 
“Κάτω η Ελλάδα”, “Ζήτω η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ (αυτό μετέχει στο παιχνίδι ξεπουλήματος της Ελλάδας με πιο ύπουλους και ενίοτε πιο αδιάντροπους τρόπους) το ΜΕΡΑ25 και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Κανένας τους δεν είπε “ΟΧΙ” στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, οι κατάπτυστοι! Όπως και κανένας δε θα πει αύριο “ΟΧΙ” στο διαμελισμό της Ελλάδος. Με πρώτο και καλύτερο το ανυπόφορο ανθελληνικό σούργελο του προεδρικού. Αν οι εμείς που πονάμε τούτη την Πατρίδα, τους το επιτρέψουμε.  
 
Γίνεται απλή και εύκολη υπόθεση η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, υπό αυτών των καταταλαιπωρημένων και κατατρεγμένων “προσφύγων”. Αυτών που βιάζουν, ενίοτε και σκοτώνουν,αποδεκατίζουν καλλιέργειες, κόβουν ελιές, σφάζουν ζώα ντόπιων για να τα φάνε! Και επί πλέον απομυζούν, ελέω κυβέρνησης, τα πενιχρό εισόδημα του Έλληνα, για να βρίσκουν το “τσεκάκι” τους κάθε μήνα στα ΑΤΜ, ώστε αυτό να αποτελεί και ηχηρό μήνυμα και τεράστιο πόλο έλξης προς την Ελλάδα των απανταχού της Γης “προσφύγων”.  
 
Τα πειραματικά αυτά σκευάσματα, τα λεγόμενα με γλωσσικά απάτη “εμβόλια”, τα έχουν εγχύσει στο σώμα περίπου του μισού πληθυσμού των Ελλήνων. Οι μεγάλοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι γιατροί κάνουν οδυνηρές και τραγικές προβλέψεις για την εξέλιξη της υγείας όσων, ως γνήσια θύματα μιας ανελέητης προπαγάνδας, αφελώς και αστοχάστως έβαλαν στο σώμα τους το άθλιο αυτό (κατα)σκεύασμα των καμπαλιστών.  
 
Εκτός αν βρεθεί αντίδοτο που να εξουδετερώνει τις υπερτοξικές “βελονίτσες” του ιού, που τα “εμβόλια” mRNA έχoυν γίνει το αίτιο να παραχθούν κατά δισεκατομμύρια στο σώμα αυτού που εμβολιάστηκε. Και αρχίζουν να σιγοτρώνε τα ενδοθήλια, αρχίζοντας από αυτά των τριχοειδών αγγείων. Αλλά το αντίδοτο στις “βελονίτσες”, προς το παρόν, είναι εντελώς αβέβαιο.  
 
Και αν επαληθευτούν οι δυσοίωνες, πλην όμως μελετημένες επιστημονικά προβλέψεις, μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού θα έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, ή και θάνατο, μέσα στην επόμενη τριετία.  
 
Τους πρόσφυγες δεν τους εμβολιάζουν! Δεν έχουν κίνδυνο από τον ιό μας λένε γιατί είναι νέοι. Βρε Έλληνες, ρίξτε λίγο κρύο νερό στο μέτωπο σας , μηπως και συνέλθετε. Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, συνεχώς και για όλα. Πότε θα το καταλάβετε; Πότε θα κατανοήσετε τους τεράστιους κινδύνους με τους οποίους μας έχουν “τυλίξει” από παντού: Βόρεια, Νότια, Ανατολικά, Δυτικά (και η Ιταλία ακόμα με την Τουρκία θα συμμαχήσει σε περίπτωση σύρραξης, το καθιστά φανερό ήδη) και κυρίως εντός;  
 
Αν λοιπόν απομειωθεί κατά μεγάλο αριθμό ο ελληνικός πληθυσμός ή έστω μέρος αυτού καταστεί ανίκανο προς εργασία, τότε τάχιστα η επόμενη κυβέρνηση, αν επιτρέψουμε να είναι μια συνέχεια της τωρινής, θα αντικαταστήσει αυτούς τους Έλληνες με “πρόσφυγες”. Με αποτέλεσμα αυτοί σύντομα να πάρουν το πάνω χέρι αριθμητικά και θεσμικά έναντι ημών των Ελλήνων μέσα στην ίδια τη χώρα μας. Και με τις ελληνοποιήσεις, θα βλέπουμε το Σομαλό να φέρει αστυνομική ταυτότητα Έλληνα.  
 
Τότε εσύ ‘Έλληνα θα είσαι μειονότητα στην Πατρίδα σου και μειονότητα οι “Έλληνες” βουλευτές στη βουλή των “Σομαλών”! Σταθερός στόχος της Νέας Τάξης αυτός. Και το “εμβόλιο” είναι το πιο δυνατό όπλο της για να το πετύχει, αν δεν τιναχτούμε επάνω, τώρα. Αύριο θα είναι αργά. Οι επόμενοι μήνες θα είναι οι πιο κρίσιμοι ίσως σε όλη τη νεότερη ιστορία μας. Αν διατηρήσουν την εξουσία οι ανθέλληνες, οι ενταγμένοι έως μυελού οστών στη Νέα Τάξη, δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ας το δούμε επιτέλους κατάματα. Ο στρουθοκαμηλισμός βολεύει του ανθέλληνες, ΟΧΙ τους Έλληνες!  
 
Ας προσέξουμε τώρα πάρα πολύ τον τελευταίο αυτό στόχο των καμπαλιστών, που αφορά τον εμβολιασμό όσο το δυνατόν πιο μεγάλου πλήθους ανθρώπων με πρωτοφανή μέτρα ψυχολογικής, οικονομικής και εξοστρακισμού από τον κοινωνικό βίο, βίας.  
 
Όλοι βλέπουμε ενεοί με πόσο φρενήρεις ρυθμούς προωθείται η ατζέντα της Νέας Τάξης. Βρίσκεται πλέον στην “τελική ευθεία” προς απομείωση του γήινου πληθυσμού και δουλο-ποίηση των εναπομεινάντων “μεταανθρώπων” υπό την απόλυτη ηγεσία της.
 
Ωστόσο, όταν το τελικό στάδιο του σχεδίου εμφανιστεί σε πλήρη ανάπτυξη πάρα πολλοί άνθρωποι θα αντιδράσουν μέχρις εσχάτων. Αυτό ίσως έχει ήδη αρχίσει. Οι κορυφαίοι εξ αυτών θα είναι οι γνήσιοι Έλληνες που, όσοι προδότες και αν ζουν ανάμεσα τους, πάντα ήσαν και θα είναι προμαχούντες της ελευθερίας εαυτών και ΟΛΩΝ.  
 
“Καίγονται”, λοιπόν, να εμβολιαστούν πολλά άτομα, κυρίως Έλληνες αλλά και παγκόσμιοι πολίτες, ώστε ένα μεγάλο ποσοστό να καταστεί ανίκανο προς αντίσταση. Και ένα άλλο , εξ ίσου μεγάλο ποσοστό, αν τολμήσει να αντιδράσει να μπορεί να κατακεραυνώνεται με υψηλές συχνότητες του δικτύου 5G. Και να πέφτει κάτω άμεσα από καρδιακό προσβολή ή δεν ξέρω τι άλλο.  
 
Το ποσοστό που θα τους βόλευε να εξουδετερωθεί για να προληφθεί κάθε πιθανή αντίδραση είναι το 75-80 % του πληθυσμού της Ελλάδος. Το εναπομένον 25-20% που σίγουρα περιλαμβάνει και γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους το θεωρούν -και πράγματι είναι- ανίκανο να αντιδράσει.  
 
Για να πετύχουν τον έλεγχο της ζωής του εμβολιασθέντος έχουν τοποθετήσει στο έγχυμα του σκευάσματος mRNA κάτι που τον μεταβάλλει σε δέκτη και πομπό ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών. Ειδική δε είμαι, αλλά διαβάζω ότι αυτό το κάτι είναι νανοσωματίδια οξειδίου του σιδήρου, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μαγνητίζονται. Αυτά κυκλοφορούν σε όλο το σώμα και το μεταβάλουν σε μαγνητικό πεδίο.  
 
Μεταλλικά αντικείμενα κολλάνε στο χέρι τις πρώτες μέρες (ώρες;) μετά τον εμβολιασμό, όταν το μαγνητικό υλικό δεν έχει ακόμα διαχυθεί σε όλο το σώμα, οπότε χάνεται το σημείο του έντονου μαγνητισμού. Ίσως πει κάποιος ότι αυτά είναι ακραίες θεωρίες συνωμοσίας, εκτός πραγματικότητας. Ωστόσο, αν πριν δύο χρόνια κάποιος μιλούσε για τα επερχόμενα δεινά της διετίας, σίγουρα οι “αντι-συνωμοσιολόγοι” θα τον έκλειναν στο Δρομοκαΐτειο!  
 
Και προσέξτε, όχι μόνο μας υποβάλλουν σε ένα δυνητικά θανατηφόρο πείραμα, αλλά κανείς δεν μας ανακοινώνει τι πραγματικά περιέχουν αυτά τα πειραματικά “εμβόλια”. Θα πρέπει να έχει καταπιεί κάποιος όλο το κουτόχορτο που εξ’ αρχής τον τάισαν τα χρυσοπληρωμένα μ.μ.προπαγάνδας για να δεχτεί να βάλει στο σώμα του αυτό το “μυστικοπαθές έγχυμα” και να παραδώσει τη ζωή του στους δαίμονες της Νέας Τάξης.  
 
Ε. Επίλογος.  
 
Για να τους αφαιρέσουμε το επιχείρημα ότι εμείς οι “αντιεμβολιαστές” είμαστε εχθροί του κoινωνικού συνόλου (ένα απόλυτο ψέμα και αυτό) θα πρέπει άμεσα να απαιτήσουμε να εισαχθούν στην Ελλάδα τα παραδοσιακά εμβόλια, που έχουν παρασκευαστεί από μικρές φαρμακευτικές εταιρείες σε Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Κούβα, όπως διαβάζω. Αυτά δεν εισάγουν το mRNA του ιού στο αίμα μας. Εισάγουν τον ίδιο τον ιό αδρανοποιημένο, όπως όλα τα ως τώρα παραδοσιακά εμβόλια, τα πραγματικά εμβόλια, σύμφωνα με την καθιερωμένη έννοια της λέξης αυτής.  
 
Ελεύθερη οικονομία δεν έχουμε; Γιατί ντε και καλά “δωρεάν” τα σκευάσματα τεσσάρων εταιριών και όχι όλα όλων; Αν κάποιος θέλει και είμαι βέβαιη ότι όλοι εμείς οι “αντιεμβολιαστές” ασφαλώς θέλουμε να πληρώσουμε οι ίδιοι το κόστος και να εμβολιαστούμε με ένα τέτοιο πραγματικό και εντελώς ακίνδυνο εμβόλιο, γιατί de facto μας το αποκλείουν; Παρά είναι πολλές οι “συμπτώσεις” των ύποπτων αποφάσεων και ενεργειών για να μπορέσουμε να πιστέψουμε ότι νοιάζονται για την υγεία μας. Νοιάζονται για την επικράτηση του Εωσφόρου και υιού. Τόσο απλά!  
 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.