28 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Γράφει η Μαίρη Καρά 
 
    Η Ελληνικότητά μας ήταν ο πολεμικός στόχος των επίδοξων επικυρίαρχων και το κατάφεραν με προσφορές τραπεζικών δανείων και νέα καταναλωτικές ανάγκες. Μας παραπλανούσαν με «γλυκούς» πειρασμούς, το εργαλείο τους δηλαδή για την επιδιωκόμενη αποβλάκωσή μας. Μεγάλος αριθμός πολιτών δυστυχώς παρασύρθηκε και ενέδωσε στην ηθική διαφθορά.
 
    Μας έκαναν θύματά τους μα δεν κατάφεραν να μας κάνουν όλους πειραματόζωα, ούτε με τον τρόμο της πανδημίας ούτε με τα φαρμακευτικά σκευάσματά τους. Εμάς που δεν μας πείθουν πως θέλουν το «καλό» μας οι εν δυνάμει δολοφόνοι μας, αντιδράσαμε και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε και με το παραπάνω το Χρέος μας στην πατρίδα. Αυτό σημαίνει πως, το ανθρωποκεντρικό Αξιακό Σύστημα της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της Διανόησης, της Λογικής, της Αρετής, της Φιλίας, της Οικογένειας και της Δημιουργίας πρέπει να επανέλθει στην θέση που κατείχε στην Ελληνική Κοινωνία.  
 
    Την Ελληνικότητά μας που ήταν Κοσμοθεωρία με ξεχωριστό τρόπο ζωής και παράδειγμα για όλους τους λαούς, μας την στέρησε ύπουλα η σατανική παγκοσμιοποίηση. Για αυτή την θέση πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να ανακτήσουμε, για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και για να ζήσουμε πάλι σαν δοξασμένος λαός, που αξίζει της Αναγνώρισης και της Τιμής της Ιστορίας!  
 
    Ως τότε παραμένουμε περήφανοι Αγωνιστές Έλληνες, μαζί με μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια άλλους ανθρώπους επάνω στον πλανήτη, που μοιράζονται τις ίδιες Ελληνικές Αξίες. Αυτοί που δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν να ενημερώνονται και να ενημερώνουν, για όσα γεγονότα συμβαίνουν στην πατρίδα μας και αποκρύπτονται σκόπιμα από τον απονήρευτο λαό. Με μηνύματα κρυφά και φανερά επιδιώκουν να τους αφυπνίσουν.
 
    Αυτά δηλαδή που σχεδιάζουν οι επικυρίαρχοι για μας και χωρίς εμάς… κι όπως αποδεικνύεται εκ των αποτελεσμάτων τους… μέχρι τώρα τα σχέδιά τους έχουν εκτελεστεί κατά γράμμα από τα συμμετέχοντα δουλικά… τους υποτακτικούς τους πολιτικούς… όμως ο γνήσιος Έλληνας επαγρυπνά και προετοιμάζει την ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.