11 Ιουλίου 2021

Ενώ σας αποσπούσε την προσοχή η εξωσυζυγική σχέση του Hancock, η PHE δημοσίευσε μια έκθεση που αποκαλύπτει ότι το 62% των φερόμενων ως θανάτων από Covid είναι άνθρωποι που είχαν ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ

28 Ιουνίου 2021 
Δείτε το άρθρο στο HumansAreFree εδώ: https://tinyurl.com/yukb3pdd 
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Η έκτακτη είδηση το πρωί της Παρασκευής 25 Ιουνίου αποκάλυψε ότι ο Matt Hancock (σημ.: ο μέχρι πρόσφατα Υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου) είχε μυστική σχέση με τη βοηθό του Gina Coladangelo. Φανταζόμαστε ότι είναι το μόνο που συζητάει το έθνος από τότε που δημοσιεύτηκαν οι εικόνες του Hancock να αγκαλιάζει την εκατομμυριούχο λομπίστρια, σίγουρα είναι σε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και αμφιβάλλουμε αν θα πάψει να είναι πρωτοσέλιδο σύντομα. 
 
Αλλά επειδή ήσασταν απασχολημένοι με την απόλαυση της αμηχανίας του Hancock, πιθανώς δεν γνωρίζετε ότι η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (ΡΗΕ) δημοσίευσε την ίδια ακριβώς ημέρα μια έκθεση που έδειξε ότι η πλειονότητα των φερόμενων ως θανάτων από τη Covid-19 είναι σημαντικά υψηλότερη σε άτομα που έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου Covid-19, με τον υψηλότερο αριθμό θανάτων να συμβαίνει σε άτομα που υποτίθεται ότι είναι πλήρως εμβολιασμένα. 
 
 
Η έκθεση με τίτλο "Ανησυχητικές μεταλλάξεις του SARS-CoV-2 και μεταλλάξεις υπό διερεύνηση στην Αγγλία",("SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England"), είναι η 17η τεχνική ενημέρωση σχετικά με τις υποτιθέμενες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί εξαιρετικά ενδιαφέρον ανάγνωσμα όταν συνειδητοποιήσει κανείς τι πραγματικά μας λένε τα στατιστικά στοιχεία. 
 
Η PHE έχει καταρτίσει έναν χρήσιμο πίνακα που δείχνει τον αριθμό των φερομένων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της παραλλαγής Delta στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον αριθμό των φερόμενων θανάτων λόγω της παραλλαγής. 
 
Ο πίνακας δείχνει ότι από την 1η Φεβρουαρίου 2021 έως την 21η Ιουνίου 2021 υπήρξαν 9.571 φερόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα της παραλλαγής Delta σε άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών. Από αυτά τα 8.025 είχαν επιβεβαιωθεί μόνο τις τελευταίες 28 ημέρες. 
 
Όμως, τα στοιχεία δείχνουν ότι τα άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών που είναι ανεμβολίαστα αντιστοιχούν μόλις στο 10% των φερόμενων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid, ενώ τα άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα αντιστοιχούν στο 37% των φερόμενων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
 
Ένα επιπλέον 40% των φερόμενων κρουσμάτων είναι άτομα που είχαν λάβει μία δόση εμβολίου Covid-19 τουλάχιστον 21 ημέρες πριν από την φερόμενη ως επιβεβαιωμένη μόλυνση Covid-19. 
 
Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, ο αριθμός των ατόμων άνω των 50 ετών που είναι πλήρως εμβολιασμένα με ένα φερόμενο επιβεβαιωμένο κρούσμα της μετάλλαξης Delta είναι κατά 3 προς 1 μεγαλύτερος από τους ανεμβολίαστους, ενώ ο αριθμός των ατόμων άνω των 50 ετών που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid και έχουν ένα φερόμενο επιβεβαιωμένο κρούσμα της παραλλαγής Delta είναι κατά σχεδόν 9 προς 1 μεγαλύτερος από τους ανεμβολίαστους. 
 
Όταν τα εμβόλια Covid-19 έλαβαν άδεια επείγουσας χρήσης, οι αρχές δεν είχαν ιδέα για το αν θα λειτουργούσαν. 
 
Οι περιορισμένες δοκιμές που διεξήχθησαν μέτρησαν μόνον εάν ένα άτομο που εμβολιάστηκε υπέστη σοβαρή ασθένεια εάν μολυνθεί με την Covid-19, δεν μέτρησαν εάν ένα άτομο που εμβολιάστηκε μπορούσε ακόμα να μολυνθεί με την Covid-19 και δεν μέτρησαν εάν ένα άτομο που εμβολιάστηκε μπορούσε ακόμα να εξαπλώσει τον ιό σύμφωνα με την επικρατούσα αποδεκτή Θεωρία των Μικροβίων (Germ Theory). 
 
Υποστηρίζεται ότι τα εμβόλια μειώνουν σημαντικά τις πιθανότητες να υποστεί κανείς σοβαρή ασθένεια σε περίπτωση μόλυνσης από τον ιό Covid-19, οπότε παρόλο που ένας σημαντικά υψηλότερος αριθμός εμβολιασμένων άνω των 50 ετών έχει επιβεβαιωμένο κρούσμα της παραλλαγής Delta σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους, θα υποθέτατε ότι το αντίθετο θα συνέβαινε στον αριθμό των ατόμων που φέρεται να έχουν πεθάνει από την παραλλαγή Delta; 
 
Επειδή ο κ. Hancock μας έχει πει ξανά και ξανά ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι η μόνη μας οδός επιστροφής στην κανονικότητα και ότι πρέπει να βγούμε μπροστά, να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε το εμβόλιο όταν μας ζητηθεί. 
 
Επομένως, τα εμβόλια πρέπει σίγουρα να κάνουν αυτό που λένε στην συσκευασία τους; Δεν είναι ότι ο κ. Hancock θα μας έλεγε ψέματα, έτσι δεν είναι; 
 
Μπορεί να έχει πει ψέματα στη σύζυγό του επί δεκαπέντε χρόνια και να έχει συνάψει δεσμό με μια βοηθό του, την οποία διόρισε να ελέγχει το Υπουργείο Υγείας, καθώς και να της απονέμει χρήματα των φορολογουμένων για να το κάνει, αλλά δεν θα έλεγε ψέματα στον βρετανικό λαό, έτσι δεν είναι; 
 
Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο κ. Hancock είπε πάλι ψέματα και αντί τα εμβόλια Covid-19 να είναι η επιστροφή μας στο φυσιολογικό, είναι το αντίθετο. 
 
Διότι τα στοιχεία που δημοσίευσε η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (ΡΗΕ) μας δείχνουν ότι ο αριθμός των υποτιθέμενων θανάτων λόγω της παραλλαγής Delta είναι υψηλότερος μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου. 
 
Από τους 117 φερόμενους θανάτους από το Covid που συνέβησαν από την 1η Φεβρουαρίου, το τεράστιο 60% αυτών ήταν άνθρωποι που είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου Covid-19, το οποίο υποτίθεται ότι τους προστατεύει από σοβαρές ασθένειες. 
 
Αλλά η πλειοψηφία δεν ήταν άνθρωποι που είχαν λάβει μόνο μία δόση, το 70% αυτών που πέθαναν ακόμη και μετά από τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου Covid-19 ήταν στην πραγματικότητα πλήρως εμβολιασμένοι, και ένα επιπλέον 27% αυτών που είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση είχαν λάβει την πρώτη τους δόση τουλάχιστον 21 ημέρες πριν από το θάνατό τους. 
 
Ο αριθμός των ανεμβολίαστων ατόμων που φέρονται να πέθαναν από την παραλλαγή Delta αντιστοιχούσε μόλις στο 37% όλων των φερόμενων θανάτων από το Covid σύμφωνα με τα στοιχεία του PHE. 
 
Η PHE αποκάλυψε επίσης πόσο τρομακτικά επικίνδυνη είναι η παραλλαγή Delta μέσα στην έκθεσή της. Ο Πίνακας 2 μας δείχνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας για την παραλλαγή Delta είναι το αστρονομικό 0,1%. 
 
Αναρωτιόμαστε αν εκπλαγήκατε, όπως και εμείς, που είδατε ένα ποσοστό θνησιμότητας τόσο χαμηλό όσο το 0,1%; 
 
Ίσως είναι λάθος, γιατί οι άνθρωποι που παρακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια τις ειδήσεις του BBC, εμπιστεύονται την κυβέρνηση και τον ΠΟΥ, φορούν θρησκευτικά μάσκα, κηρύττουν στους άλλους ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όταν πρόκειται να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο επειδή "η επιστήμη είναι απλώς πιο γρήγορη τώρα", και προσπαθούν να εξαναγκάσουν τους άλλους να κάνουν το εμβόλιο επειδή "η παραλλαγή δέλτα είναι πραγματικά επικίνδυνη", δεν μπορεί να κάνουν όλοι λάθος, έτσι δεν είναι ;;; 
 
Πηγή: Αναφορά: DailyExpose.co.uk / Αναφορά: DailyExpose.co.uk: Assets.publishing.service.gov.uk [pdf] 
 
Δικτυογραφία: 
Whilst You’ve Been Distracted by Hancock’s Affair, PHE Released a Report Revealing 62% of Alleged Covid Deaths Are People Who’ve Been Vaccinated 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.