5 Ιουλίου 2021

Το σκληρό Μάρκετινγκ των εμβολίων Covid και των «Διαβατηρίων Εμβολιασμού» φέρνει στο προσκήνιο το "Η Ελευθερία είναι σκλαβιά" του George Orwell

1 Ιουλίου 2021 
 
Δείτε το άρθρο του Children’s Health Defense Team στο Off-Guardian εδώ: https://tinyl.io/4O9O
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Τα "διαβατήρια" εμβολίων που θέτουν σε εφαρμογή η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Αυστραλία, καθώς και ορισμένες πολιτείες και επιχειρήσεις των ΗΠΑ, είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά μέσα που προωθούν την "καρδιά και την ψυχή της εχνοκρατίας και της επιστημονικής δικτατορίας". 
 
Όπως πρέπει να γίνεται ολοένα και πιο εμφανές σε οποιονδήποτε είναι ικανός να διακρίνει κάτω από τον καθημερινό βομβαρδισμό οργουελικής προπαγάνδας από τα μέσα ενημέρωσης, οι αλλαγές σε ολόκληρο τον πλανήτη που δρομολογούνται από την βολικά χρονισμένη κρίση COVID έχουν εκπληκτικά λίγη σχέση με την υγεία. Με τη βοήθεια της Μεγάλης Τεχνολογίας, του Μεγάλου Στρατού, των ενέσιμων λειτουργικών συστημάτων της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας (Big Pharma) και άλλων εργαλείων του "βιοφασισμού", το Πραξικόπημα που σχεδιάζεται από τους ιδιώτες κεντρικούς τραπεζίτες και τους τεχνοκράτες εταίρους τους δεν αντιπροσωπεύει τίποτα λιγότερο από μια πλήρη παράκαμψη της ανθρώπινης ελευθερίας. 
 
Τα "διαβατήρια" ή "πιστοποιητικά" εμβολιασμού, που τίθενται σε εφαρμογή από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αυστραλία, καθώς και από ορισμένες πολιτείες και επιχειρήσεις των ΗΠΑ, είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά εργαλεία που προωθούν αυτή την τυραννική ατζέντα συγκεντρωτισμού και ελέγχου. Η συγγραφέας Naomi Wolf, που δεν μασάει τα λόγια της, υποστηρίζει ότι τα "διαβατήρια", αν επιτραπεί να γίνουν ο κανόνας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν "το τέλος της κοινωνίας των πολιτών" και "κυριολεκτικά το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στη Δύση". 
 
Γιατί υπάρχει τόσο έντονη πίεση για να εξαρτηθούν τα ταξίδια και το εμπόριο από τα διαβατήρια εμβολίων; Μια σημαντική απάντηση, την οποία κατανοεί καλά η Wolf ως διευθύνουσα σύμβουλος μιας εταιρείας τεχνολογίας, είναι η "νοημοσύνη εντοπισμού θέσης" - αυτό που ο ειδικός της τεχνοκρατίας Patrick Wood αποκαλεί "καρδιά και ψυχή της τεχνοκρατίας και της επιστημονικής δικτατορίας". Χωρίς ειρωνεία, οι υπέρμαχοι των δεδομένων τοποθεσίας εκθειάζουν ότι τα δεδομένα αυτά είναι "ένας ισχυρός τρόπος να συνδεθούν οι άνθρωποι με τον τόπο, οι συναλλαγές με τις ενέργειες, οι αντιδράσεις με τις τάσεις και οι πελάτες με το πού δραστηριοποιούνται και με το είδος της επιχείρησης που δραστηριοποιούνται" - διευκολύνοντας τελικά τον "ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας στο σύνολό της". 
 
Λιγότερο χαρούμενα, οι τεχνοκράτες καταλαβαίνουν, ακόμη και αν το ευρύ κοινό δεν το καταλαβαίνει, ότι τα δεδομένα θέσης επιτρέπουν τον έλεγχο στα πιο λεπτομερή επίπεδα και παρέχουν "μια πλατφόρμα για την κατανόηση του τι συμβαίνει σε όλες τις κλίμακες". Αυτό το σημείο απεικονίστηκε ανησυχητικά σε μια μελέτη της 21ης Ιουνίου στο JAMA Internal Medicine, η οποία ουσιαστικά καταγγέλλει τις "μικρές και ανεπίσημες κοινωνικές συγκεντρώσεις", υποστηρίζοντας ότι τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών είναι πιθανές εστίες μετάδοσης του SARS-CoV-2. 
 
Αυτή η προθυμία των πεζικάριων στρατιωτών της τεχνοκρατίας να γίνουν «κράχτες του πάρτυ» (party poopers) - κυριολεκτικά - θα ήταν ανόητη, αν δεν υπήρχε το ολέθριο μήνυμα της μελέτης, το οποίο επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της Wolf ότι δεν βρισκόμαστε μόνο σε μια μάχη για την ελευθερία, αλλά σε "έναν πόλεμο εναντίον των ανθρώπων και των ιδιοτήτων που μας κάνουν ανθρώπους". 
 
Δεν επιτρέπεται η διασκέδαση 
 
Στην ιστοσελίδα του που είναι αφιερωμένη στις "μικρές συγκεντρώσεις", η οποία ενημερώθηκε στις 6 Μαΐου, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ασχολείται με το θέμα των κοινωνικών συγκεντρώσεων με την οικογένεια και τους φίλους, "όπως τα μικρά γιορτινά πάρτι, τα οικογενειακά δείπνα και οι μικρές ειδικές γιορτές". Για να γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις "ασφαλέστερες", το CDC συμβουλεύει τους οικοδεσπότες και τους παρευρισκόμενους να περιορίσουν τον αριθμό των καλεσμένων, να φορούν μάσκα "με δύο ή περισσότερες στρώσεις... σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εκτός όταν τρώνε ή πίνουν", να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις, να αποφεύγουν τις χειραψίες και τις αγκαλιές, να προμηθεύονται οι ίδιοι το φαγητό και τα πιάτα τους - και (αποκλείοντας τα τραγούδια "Happy Birthday") να αποφεύγουν τις δυνατές ζητωκραυγές ή το τραγούδι. Ακόμα καλύτερα, λέει το CDC, απλά κάντε μια εικονική συγκέντρωση! 
 
Η μελέτη του JAMA για τα πάρτι γενεθλίων ενισχύει με χρήσιμο τρόπο τις δυσοίωνες συμβουλές του CDC. Η μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές του ιδιωτικού τομέα από την RAND Corporation, το Χάρβαρντ και την εταιρεία "πλοήγησης στην υγειονομική περίθαλψη" Castlight Health, εξέτασε τα ιδιωτικά ασφαλισμένα νοικοκυριά των οποίων τα μέλη είχαν ή δεν είχαν γενέθλια τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και τα δεδομένα επιπολασμού COVID-19 σε επίπεδο νομού - αλλά δεν περιλάμβανε δεδομένα από πραγματικές κοινωνικές συγκεντρώσεις. 
 
Εκ πρώτης όψεως, μπορεί κανείς να καταλάβει πώς το μήνυμα της μελέτης - ότι τα νοικοκυριά σε ορισμένους νομούς ήταν ενδεχομένως λίγο πιο πιθανό να λάβουν διάγνωση COVID μετά από γενέθλια ενηλίκων ή παιδιών - θα μπορούσε να κατευθύνει τους ανησυχούντες προς τη λύση "εικονικής συγκέντρωσης" του CDC. Ωστόσο, πρέπει να αναλύσει κανείς τον ορισμό του κινδύνου της μελέτης. Όπως έχει καταστεί συνηθισμένο στις δηλώσεις κινδύνου που έχουν σχεδιαστεί για να κατευθύνουν τη συμπεριφορά που σχετίζεται με την COVID προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, οι ερευνητές δεν είπαν τίποτα για τον απόλυτο κίνδυνο, παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι τα στατιστικά στοιχεία για τον απόλυτο κίνδυνο είναι "ο πιο χρήσιμος τρόπος παρουσίασης των ερευνητικών αποτελεσμάτων για να βοηθήσουν ... στη λήψη αποφάσεων". 
 
Έτσι, ενώ η μελέτη ανέφερε μια "σχετική αύξηση" 31% στις διαγνώσεις COVID που "συνδέονται με τα γενέθλια" - ένα εύρημα, εξάλλου, που αφορούσε μόνο τα νοικοκυριά στο 10% των νομών με τον υψηλότερο επιπολασμό του COVID στο υπόβαθρο - ο αυξημένος απόλυτος κίνδυνος (και πάλι μόνο στο 10% των νομών με υψηλό επιπολασμό στο υπόβαθρο) ανήλθε σε μια ισχνή αύξηση 0,086 σε σχέση με το "ποσοστό υποβάθρου" του COVID 0,278/100. Παρ' όλα αυτά, οι ερευνητές επαύξησαν το αντικοινωνικό τους μήνυμα με το συμπέρασμα ότι "οι παρεμβάσεις πολιτικής που αποσκοπούν στον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου θα πρέπει επίσης να επικεντρωθούν στις άτυπες συγκεντρώσεις". 
 
Υπερασπίζοντας την Ελευθερία 
 
Η σκληρή εμπορική προώθηση των ενέσεων COVID και των διαβατηρίων εμβολίων COVID ως εισιτηρίων για την "ελευθερία" έφερε πλήρως στο προσκήνιο τη λογική του George Orwell "η ελευθερία είναι δουλεία". Το "παράρτημα" του 1984 εξηγεί ότι ενώ το φανταστικό ολοκληρωτικό καθεστώς της Ωκεανίας μπορούσε εύκολα να συγχωρήσει τη χρήση της λέξης "ελεύθερος" σε δηλώσεις όπως "Αυτός ο σκύλος είναι ελεύθερος από ψείρες" ή "Αυτό το χωράφι είναι ελεύθερο από ζιζάνια", χρήσεις όπως "πολιτικά ελεύθερος" ή "διανοητικά ελεύθερος" είχαν εξαφανιστεί εντελώς και σκόπιμα, επειδή οι ίδιες οι έννοιες είχαν διαγραφεί. 
 
Η ανησυχητική ταχύτητα με την οποία οι ΗΠΑ και οι άλλοτε "εύρωστες" δυτικές δημοκρατίες μπόρεσαν να εφαρμόσουν "στοιχεία ενός κλειστού ολοκληρωτισμού 360 μοιρών" διευκολύνθηκε όχι μόνο από ένα μέχρι τότε αδιανόητο επίπεδο παγκόσμιου πολιτικού συντονισμού, αλλά και από τον εφησυχασμό του κοινού. Το πιεστικό ερώτημα της ημέρας, επομένως, είναι αν οι πολίτες θα συνεχίσουν να ανέχονται τις κραυγαλέες προσπάθειες για την απομνημόνευση της ελευθερίας. 
 
Υποστηρίζοντας τις εντολές για τα εμβόλια COVID και τα διαβατήρια στις ΗΠΑ, ένας από τους τελευταίους αγαπημένους του εμβολιαστικού καταναγκασμού υποστήριξε πρόσφατα ότι η κυβέρνηση Biden "δεν θα πρέπει να είναι τόσο ευαίσθητη στην επαλήθευση των εμβολίων", αποκαλώντας ανοιχτά τις εντολές και την "επαλήθευση" επιθυμητά εργαλεία για να "σπρώξει [τους ανεμβολίαστους] προς τη σωστή κατεύθυνση". 
 
Και αν πρέπει να πιστέψουμε την προπαγάνδα των δημοσκοπήσεων Gallup, περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς έχουν ήδη συμφωνήσει, υποστηρίζοντας πολιτικές όπως η υποχρέωση επίδειξης αποδείξεων εμβολιασμού για να πετάξουν ή να παρακολουθήσουν αθλητικές εκδηλώσεις ή συναυλίες. Από την άλλη πλευρά, σε μια "αντιεπιστημονική" δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα της ανεξάρτητης δημοσιογράφου Sharyl Attkisson, το 97% των ερωτηθέντων απάντησαν "απολύτως όχι!" στην ερώτηση "Υποστηρίζετε την απαίτηση "διαβατηρίων εμβολιασμού";". 
 
Η σποκαρδιωτική ψυχρολουσία που ρίχνεται τώρα στα πάρτι γενεθλίων των παιδιών είναι αναπόσπαστο μέρος μιας σειράς πολιτικών που έχουν εγκαινιαστεί από την COVID και οι οποίες, σύμφωνα με τα λόγια της Naomi Wolf, "φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι δεν θα έχουν πλέον "αναλογικό" χώρο ή "αναλογική" κουλτούρα - κανέναν τρόπο να αισθάνονται άνετα απλά να συγκεντρώνονται σε ένα δωμάτιο, να αγγίζουν ο ένας τον άλλον ως φίλοι ή σύμμαχοι ή να ενώνονται". 
 
Ευτυχώς, όπως έχει σημειώσει ο συγγραφέας Allan Stevo, οι Αμερικανοί "γίνονται όλο και πιο σταθεροί και αποφασιστικοί" όσον αφορά την ελευθερία, "λέγοντας "Ναι!" στα καλά πράγματα" και "λέγοντας "Όχι!" στα κακά πράγματα" - και αυτό, λέει ο Stevo, "είναι ακριβώς το πώς οι κακοί καιροί μετατρέπονται σε καλούς". 
 
Δικτυογραφία: 
Heavy-Handed Marketing of COVID Vaccines, Passports Brings George Orwell’s ‘Freedom Is Slavery’ to the Fore • Children's Health Defense 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.