22 Ιουλίου 2021

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Τον πυρήνα του έθνους, τον ένδοξο πάλαι ποτέ Ελληνικό Στρατό και τη Νέα Γενιά στοχεύει το παρακράτος, το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, που έχει βάλει σκοπό τη διάλυση της Ελλάδας και τη μετατροπή της σε Κράτος-παρία επίσημα.
 
Με καταπάτηση του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας εκμεταλλευόμενο τις παλινωδίες των ανεύθυνων Ειδικών και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αποψιλώνει τα Σώματα Ασφαλείας με προσχήματα και προχωράει στοχεύοντας στον Ελληνικό Στρατό, τους γενναίους του Έθνους μας, για πλήρη έλεγχό του και αντικατάσταση προσωπικού. 
 
Στη συνέχεια με τη μονομερή ώθηση στον εμβολιασμό παιδιών και ανήλικων εφήβων στοχεύει στον εθισμό τους στην καταπάτηση του Συντάγματος και στην παρανομία της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ως αυτονόητο δεδικασμένο και καθεστωτική επιλογή. Την αποδοχή της επόμενης ζωής τους έξω από το Σύνταγμα των Ελλήνων και τη νομοθεσία της Ε.Ε.  
 
Η παγκόσμια Μαφία που εδράζει στην Ελλάδα μέσα από τη διακίνηση ναρκωτικών, παιδιών, τσιγάρων και άλλων ελέγχει επίορκους πολιτικούς, δικαστές, στρατηγούς, έρμαιο των παθών τους και επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες μοναδικές αποφάσεις στον κόσμο για την αντιμετώπιση του COVID-19, παντελώς αστήρικτες επιστημονικά. 
 
Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσει το δικό της στρατό εμβολιασμένων, να εκμαυλίσει τη νέα γενιά στην παρανομία με τη συγκατάθεση των γονιών τους και να περάσει στην τελική φάση του ορισμού της νέας Ελλάδας ως Χώρο και όχι ως χώρα με Σύνταγμα. 
 
Είναι εμφανές ότι υπάρχει άγνοια διεξαγωγής του σύγχρονου πολέμου από τους ιθύνοντες και οι περισσότεροι ακόμα σκέφτονται με όρους Β'ΠΠ, 75 χρόνια πίσω, σκεπτόμενοι φρεγάτες, τάνκς και Rafale. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα χρειαστεί όπως δεν χρειάστηκαν στο Β'ΠΠ τα συρματοπλέγματα, τα ορύγματα και τα άλογα. Όταν ο τελικός στόχος επιτευχθεί η επικράτεια της Ελλάδας δεν θα έχει Σύνταγμα, με αλλοδαπούς κατοίκους, θα είναι ένας αστυνομοκρατούμενος αυταρχικός χώρος όπου κάθε καθεστωτική παρανομία θα είναι αποδεκτή. 
 
Ας ξυπνήσουν οι κρατικοί ιθύνοντες, όσοι δεν είναι προσκυνημένοι και ελεγχόμενοι από την παγκόσμια Μαφία πριν να είναι αργά. Η κακή αρχή ξεκίνησε με 54 απώλειες στην ΕΜΑΚ, ενός επίλεκτου κρατικού μηχανισμού, χωρίς καμία ιατρική μελέτη και αστεία επιχειρήματα περί ταξιδίων στο εξωτερικό εξαιτίας ενός ανούσιου διχασμού σε έναν τελειωμένο ήδη πόλεμο. 
 
Η Ελλάδα θα είναι στην πλευρά των νικητών, ελεύθερη με εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους ίσους, ενωμένους, πολίτες. Κάθε έκνομη παράταση θα χειροτερεύσει τη θέση των ηττημένων και θα αποτελέσει στοιχείο ενοχής τους. Η Ελλάδα δεν θα γίνει η βάση του Δ΄Ράϊχ, το οποίο πνίγηκε άδοξα. 
 
ΝΑΙ στον εμβολιασμό, ΝΑΙ και στο ανθρώπινο δικαίωμα επιλογής. 
ΟΧΙ στο φασισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού, εις βάρος του εθνικού συμφέροντος, με αποψίλωση κρατικών μηχανισμών, δημιουργία διχασμού και διάσπαση του πυρήνα της Ελλάδας μας. 
ΟΧΙ στην υπηρέτηση της παγκόσμιας Μαφίας για ιδιοτελείς σκοπούς. 
 
Είναι καιρός ως Έλληνες να σκεφτούμε για κάτι περισσότερο από τον εαυτό μας και το εφήμερο βόλεμα των παιδιών μας σε αυτή την αποικία χρέους...
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.