21 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Tης Λέττας Καλαμαρά
 
Το μένος διαχωρισμού των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και η καταπάτηση του Συντάγματος και της Νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ανθρώπων παρά τη θέλησή τους και την κοινωνική δίωξη όσων δεν επιλέγουν τον εμβολιασμό τους με τα υπάρχοντα προϊόντα για τον COVID-19 κρύβει ένα γνώριμο στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους σκοπό.
 
Όχι τυχαία μετά την άναδρη δολοφονία του Κυβερνήτη Καποδίστρια το 1831 και την επέλαση των Βαυαρών με την έλευση του Όθωνα και την Αντιβασιλεία το 1833 η Ελλάδα κατέληξε στη Συνταγματική Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 απαιτώντας ένα Σύνταγμα για τους Έλληνες. Η σκανδαλώδης διαχείριση των οικονομικών της Ελλάδας από τους Βαυαρούς και η κυριολεκτική ζητιανιά των Ελλήνων αγωνιστών του ΄21 ήταν οι κύριες αιτίες της επανάστασης των Ελλήνων.  
 
Οι Βαυαροί της Μέρκελ και ο γερμανόδουλος Μητσοτάκης επαναφέρουν την ακύρωση του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας με την υποστήριξη των ντόπιων κοτζαμπάσηδων και των μισθοφόρων τους και διαιρούν τους Έλληνες στους καταπατητές του Συντάγματος, τους Αντισυνταγματικούς που υποστηρίζουν ενθέρμως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των ανεμβολίαστων και τους απέναντι Συνταγματικούς που υπερασπίζονται το δικαίωμα επιλογής αν θα είναι πελάτες της Pfizer-Biontech και λοιπών. 
 
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη από το τέλος του Ναζισμού το 1945 και διαπράττεται υπό την ανοχή της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε., είναι ένα πολιτειακό έγκλημα. Η αιτία είναι η εξυπηρέτηση της γερμανικής εθνικής στρατηγικής των Βαυαρών με την υποθήκη και διάλυση της αποικίας της Ελλάδας. 
 
Τα δρακόντεια μέτρα Μητσοτάκη είναι εγκληματικά και στην πράξη καταστρέφουν την εθνική οικονομία και τη συνοχή των Ελλήνων. Όσοι κραυγάζουν για διώξεις απέναντι στους ανεμβολίαστους δυναμώνουν την εμφύλια διαμάχη και το γνωρίζουν. Κάθε αντισυνταγματικό και αντιευρωπαϊκό μέτρο της Κυβέρνησης που διαλαλείται σε μέσα μαζικής επιρροής που ελέγχονται από αλλοδαπούς θα καταπέσει ως αντισυνταγματικό και ως παρανομία της Νομοθεσίας της Ε.Ε. στα αρμόδια δικαστήρια. 
 
Το επιδιωκόμενο είναι μέχρι τότε να έχει επέλθει ο διχασμός με βαθιές πληγές ανάλογες του Εμφυλίου '46-'49 και να διαμελισθεί η Ελλάδα σε έδαφος, αέρα και δικαιώματα εξόρυξης θαλάσσιου πλούτου. Η Κύπρος του Αναστασιάδη που παρέμεινε στη λάθος πλευρά της ιστορίας χέρι-χέρι με τον Μητσοτάκη υπηρετώντας το ίδιο σχέδιο μέχρι χθες, που αποποιήθηκε την υποχρεωτικότητα, είναι μόνο η αρχή.  
 
Στη μανία διώξεων εκατομμυρίων Ελλήνων και τον τερματισμό του βίου τους διά κοινωνικής ασφυξίας κρύβονται οι λεπτομέρειες του σκότους Μητσοτάκη. Η κατάλυση του Συντάγματος που έχει ήδη συμβεί με τη σιωπή και τα πάρτι της ΠτΔ και η συγγραφή ενός νέου που θα στηρίζει το καθεστώς ανισότητας των Ελλήνων. 
 
Η ιδιωτική πράξη εμβολιασμού μετατρέπεται σε πιστοποιητικό στήριξης ενός αντισυνταγματικού καθεστώτος και για αυτό τόσο μένος από τη μία πλευρά και τόση αντίσταση από την άλλη. Υπόλογος στην ιστορία ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία και όσοι τον στηρίζουν ακόμα. 
 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με την ευκαιρία των 200 ετών αποικίας και η Μεταπολίτευση εορτάζει στο Μέγαρο με τις τουαλέτες και τους αρεστούς την ανακήρυξή της σε Αυταρχικό Καθεστώς στην υπερχρεωμένη χώρα στον Πλανήτη.  
 
Ντροπή για τους Αυλικούς καταπατητές του Συντάγματος των Ελλήνων που κερδήθηκε με αίμα και αγώνες.
 Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Ο μητσοταλης θελει κ επιδιωκει εμφυλιο υγειας !!!
μεσα απο αυτον σαν δικαιολογια θα κανει με ολα τα αλλα συνυπαρχοντα πουλημενα κομματα ιοκουμενικη κ αλλαγη ή κ καταργηση ολων των ελευθεριων ...
Εδω ειμαστε κ να το θυμομαστε !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.