19 Ιουλίου 2021

Άρχισαν τα όργανα περί της μη αποτελεσματικότητας των εμβολίων!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης 
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού  
 
Σιγά σιγά φαίνεται να διαψεύδονται οι υποστηρικτές της πολιτικής των εμβολιασμών και αυτοί που έκαναν το εμβόλιο να νιώθουν ότι συμμετείχαν σε ένα παγκόσμιο πείραμα μαζικής κλίμακας, άνευ προηγούμενη στην ιστορία, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα! Η Βρετανία και το Ισραήλ δύο χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιαζόμενου πληθυσμού παγκοσμίως αντιμετωπίζουν τα πρώτα προβλήματα και τις πρώτες αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων!  
 
Χαρακτηριστικά, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Bennett δήλωσε ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι της μετάλλαξης Delta!  
 
Επιπρόσθετα, στο πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο το Ισραήλ το 60% των βαριά νοσούντων, δηλαδή οι 38, ήταν εμβολιασμένοι και οι 25 ανεμβολίαστοι! Και δυστυχώς, μακάρι να διαψευστούμε, τα χειρότερα έπονται από το φθινόπωρο και το χειμώνα που αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες! Όσο μεγαλώνει το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού, τόσο ο ιός θα μεταλλάσσεται και θα αυξάνουν τα κρούσματα! Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται ξεκάθαρα! Ο Θεός να μας ελεήσει και η Υπεραγία Θεοτόκος, καθώς και οι Άγιοι να πρεσβεύουν υπέρ ημών! Με νοερά προσευχή, υπομονή, αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, ειλικρινή μετάνοια, νηστεία, ταπεινότητα, φιλανθρωπίες, αποφυγή κατακρίσεων, Θεία εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία μελέτη της Αγίας Γραφής και του βίου των Αγίων, διάβασμα του Μικρού, Μεγάλου Παρακλητικού κανόνα προς την Παναγία και του Μικρού Αποδείπνου, καθώς και του Ψαλτηρίου του Δαυίδ τίποτα δεν έχουμε να φοβηθούμε και αυτό αφοράει όλους εμβολιαζόμενους και μη! Δεν χωριζόμαστε σε στρατόπεδα! Ο καθένας έχει τη γνώμη του! Πάνω από όλα απαιτείται η ενότητα των Ελλήνων, άλλοι μας θέλουν διαιρεμένους και βρίσκονται εντός των τειχών σκοπός των οποίων είναι η προώθηση των σχεδίων τους με κάθε τίμημα, οι οποίοι λειτουργούν ως εντολοδόχοι από κέντρα εξουσίας με αλλότρια συμφέροντα επιζήμια για τον Ελληνισμό και εν γένει για την ανθρωπότητα! Γι’ αυτό ο ελληνικός λαός ετοιμάζει δυναμική ειρηνική αντίδραση την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 18 το απόγευμα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας! Όλοι λοιπόν ας δώσουμε μαζικό παρόν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου και ας βροντοφωνάξουμε τέρμα ο εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί!  
 
Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στoν τριαδικό Θεό (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα), στη μνήμη της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, του Ιωάννη του Βαπτιστή, των Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, των δώδεκα Αποστόλων, των Εβδομήκοντα Αποστόλων, των Ευαγγελιστών, των Δικαίων Νώε και Έσδρα, των προφητών Ηλία, Ιωήλ, Μωυσή, Eνώχ, Ααρών, Σαμουήλ, Ησαΐα, Δαυίδ, Ζαχαρία και Αβραάμ, των Αγίων του Θεού Πάντων, Λαζάρου, Ιωσήφ του μνήστωρος, Σοφίας της Κλεισούρας, Ιούδα του Θαδαίου, Μαρίνας, Θέκλας, Ιακώβ του Νέου, Καλλινίκου, Νεκταρίου, Παϊσίου, Λουκιλιανού, Συμεών του Θεολόγου, Θεοδώρας εκ Θεσσαλονίκης, Νικηφόρου, Ιωσήφ εν Κρήτης, Θεοδώρας της Αυγούστας, Θεοδώρου του Σαββαΐτη επισκόπου Εδέσσης, Διοκλή, Δίου, Μακρίνας της αδερφής του Μεγάλου Βασιλείου και Παΐσίου της Λαύρας των Σπηλαίων! 
 
Επιπλέον, στη μνήμη του γερόντων Νεκταρίου Βιτάλη, Ισιδώρου του Αγιορείτη και Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη, καθώς και στη μνήμη του πατέρα μου Θωμά, των γιαγιάδων μου Φανής και Στυλιανής, των παππούδων μου Βασίλειο Γκατζή και Βασίλειο Μακρυγιάννη, του πνευματικού μου Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Παπαθανασίου, καθώς και τους προγόνους μου και τους κεκοιμημένους από αρχής κόσμου! Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες! Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ αυτούς που εκδήμησαν!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.