19 Ιουλίου 2021

Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΩΘΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Τραγικές οι επιλογές της Κυβέρνησης και των διορισμένων εξουσιαστών της φέρνουν επικίνδυνες καταστάσεις για τη δημοκρατία μας και συνεχίζουν την καταστροφή της οικονομίας και του τουρισμού, της "βιομηχανίας" της Ελλάδας.
 
Το άκαιρο αλαλούμ με την εστίαση που βασάνισε την κοινωνία και την επιχειρηματικότητα επί εβδομάδες κατέληξε σε ένα ακόμα φιάσκο. 
 
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας τώρα θέλει να μονοπωλεί την επικαιρότητα με τον τρόμο του COVID-19 για να αποκρύπτει τα σκάνδαλά της, τις διεθνείς εξελίξεις και τις ήττες της, τις αρνητικές οικονομικές επιδόσεις της και να αστυνομοκρατεί την κοινωνία. 
 
Μετά το γύρισμα της πλάτης στον Μητσοτάκη από Ε.Ε. με την ανοησία του GreenPass, από Μέρκελ και Αναστασιάδη για υποχρεωτικό εμβολιασμό, μετά την ολοκληρωτική φυσική καταστροφή της Γερμανίας, μετά τα επιστημονικά ρήγματα των ανεύθυνων εταιρειών και Ειδικών ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να επιβάλλει το σκότος και πάλι με απαγορεύσεις κυκλοφορίας πολιτών. 
 
Η λαοθάλασσα Ελλήνων πολιτών κατά της αντισυνταγματικής και παράνομης απόφασης στην Ε.Ε. για υποχρεωτικό εμβολιασμό, η άρνηση των καταστηματαρχών της εστίασης να μετατραπούν σε αυταρχικά όργανα τάξης και το φιάσκο για ένα σουβλάκι ο Έλληνας πολίτης ή ο τουρίστας να πρέπει να δείχνει την ταυτότητά του ο Μητσοτάκης επιλέγει τα τοπικά lockdown για να κρύψει την πολιτική γύμνια του και να υπηρετήσει τους αποικιοκράτες που επιζητούν ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας. 
 
Η εμμονή Μητσοτάκη να παραμείνει στην εξουσία για να κλείσει τις μπίζνες σε δημόσια έργα και εξοπλισμούς τον οδηγεί σε πολιτικά εγκλήματα. Κάθε συμφωνία του από εδώ και πέρα οφείλει να διερευνηθεί ενδελεχώς για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, τι θα λαμβάνει το Δημόσιο καθώς και για τις προμήθειες των αποικιοκρατών και των ντόπιων ολιγαρχών. 
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να σταματήσει τη ροή της ιστορίας και την απελευθέρωση της Ελλάδας θα προσπαθήσει να επιβάλλει εν μέσω της τουριστικής σεζόν ακόμα πιο σκληρά μέτρα για να προστατεύσει την Αυλή του αδιαφορώντας για το δημόσιο συμφέρον, την τάξη και την ευημερία των Ελλήνων, όπως έκανε εξάλλου από την πρώτη νύχτα της διακυβέρνησής του εξαπατώντας με τον πιο αισχρό τρόπο εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν στις 7 Ιουλίου 2019. 
 
Ευχόμαστε ο Ελληνισμός να έχει γνώση και να προστατεύσει την πατρίδα από κάθε σφετερισμό εξουσίας και διχασμό πολιτών προς αποπροσανατολισμό από τα γεγονότα. 
 
Εκλογές εχθές, η μόνη υγιής λύση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και οι τύραννοι οφείλουν να παύονται από την αυταρχική εξουσία τους πριν να είναι αργά για την Ελλάδα.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.