13 Ιουλίου 2021

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΟΣΟ ΖΩ.

Γράφει ο Δαναός 
 
Και να θέλουμε να ηρεμήσουμε έστω και λίγο οι τσαμπατζήδες της ζωής μας, δεν μας αφήνουν.
Μιά στο καρφί μιά στο πέταλο μας κάνουν τα νεύρα κρόσια και το γλεντάνε κανονικότατα. 
Απο τώρα οι προφήτες "ειδικοί" προβλέπουν πολλές χιλιάδες κρουσμάτων από τις επόμενες φουρνιές ιων και γκέι ιων ...αλλά λένε μόνο για τους απείθαρχους... ΑΝ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ -- ΧΘΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ.... (Αυτήν την λέξη ΕΥΛΑΒΙΚΑ πολύ την πάω!!! Δίνει χρώμα, δίνει κατάνυξη για τα λεγόμενά τους)
 
Επειδή όμως έχει κουραστεί ο κόσμος από το τόσο δούλεμα και έχει πάρει χαμπάρι την αγωνία τους μην τους λήξουν τα μπόλια και δεν μετρήσουν και άλλα χαρτιά, τους γλεντάει όσο και όπου μπορεί. 
 
Αφού μάλιστα λόγω ότι είμαστε λαρζ οικονομημένοι σαν κράτος, δίνουμε και ξαναδίνουμε χιλιάδες πολλές μπόλια στα γειτόνια μας σαν δωρεές και καλοσύνες... πριν λήξουν και μείνουν αμανάτι να τα κοιτάνε με απόγνωση οι σωτήρες. 
 
Μου μοιάζει σαν μερικούς πολύ πλούσιους που κάνουν τους ευεργέτες και μετά γλυτώνουν φόρους και όνομα κτίζουν. 
ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ... ΝΥΣΤΑΖΕΙ. 
Επανέρχομαι στο θεματάκι μας... 
Εγώ λοιπόν εδώ και ΠΟΛΥ καιρό κάνω παρέες πολύ πολύ συχνά με όσους έχουν την ...ακίδα με πιστοποίηση!!! και τις δυό φορές. 
 
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΘ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 69.
 
Όμως το κουδούνι μου γράφει δεχόμεθα και ορθίους ατσίμπητους και τσιμπημένους και φυσικά και αλληλοτσιμπημενους (ερωτευμένους εννοώ για τυχόν πονηρά χαμογελάκια..)  
Όσο για μένα έχω κάνει ...περιοριστικά μέτρα γύρω από το μυαλό και την σκέψη μου σε κάθε μπαρόλα που αμολάνε για να τρομάξουν τον κόσμο. 
 
Συνεχίζω και ζώ μην λαμβάνοντας στα σοβαρά καμμία απειλή, καμμία δήλωση τιμωρίας από τα γαϊτανάκια της εποχής. 
Αν είναι να πεθάνω απο ψυχολογικά, κατάθλιψη και προχωρημένη τρέλα ... συγνώμην δεν θα πάρω. 
 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ .... ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. 
Όσο για την δυναστεία κόβιτ για μένα έκανε ένα μεγάλο καλό... 
 
ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΑΠΙΖΑΝ ΑΙΩΝΕΣ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ 
ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....!!



Share

9 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Το εθνος μας ηταν στα δυσκολα ενα αδιαπεραστο μπετον
Τωρα μεσα απο το σαρακι του φοβου για το αορατο κ το ...ισως...μπορει ...ερχεται ...ο μπαμπουλας !! προσπαθουν να κατακερματισουν την Ελληνικη κοινωνια για να την κανουν σαλτσα για τα σχεδια τους.
Κριμα μεγαλο για ολους μας τσιμπημενους κ μη τσιμπημενους.

Σταυρος Παγιδας είπε...

Σωστος,παλι, καλε μου φιλε,κανεις μας δεν πρεπει να επιτρεψει τον επιχειρουμενο διαχωρισμο των ανθρωπων !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Σταυρος Παγιδας
Μακαρι να παραμεινουμε σαν εθνος τσιμεντο κ να σπασουνε τα κεφαλια τους με τα φασιστικα κολπα τους .

TheEllinas1 είπε...

Νέοι καιροί νέα ήθη !!
Τάδε Έφη Σύψας: Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, είναι νέοι και παιδιά , φτωχή μου πατρίδα γεννήσεις ήρωες αλλά έβγαλες και πολλούς προδότες !!
Αδερφέ μου Γιώργη πολύ καλό !!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς TheEllinas1
ΣΑΠΙΟΣ ΕΙΠΕ ............Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, είναι νέοι και παιδιά
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΓΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΧΕΛΩΝΕΣ...
.........ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΕ.
Αδελφε μου αυτη ειναι λογικη σατανανθρωπου
ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ...ΟΠΩΣ Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΣΚΕΨΗΣ.

Αναστασία είπε...

"Ουδέν κακόν αμιγές καλού" λένε...
Μέσα απο από όλη αυτή τη παρωδία που ζούμε μάθαμε όπως ακριβώς γράφεις
τα σκοτεινά τους σχέδια για εμάς.
Αλλά κυρίως μάθαμε και κάτι άλλο πιο σημαντικό για μένα.
Μάθαμε ο ένας τον άλλο!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Προς Αναστασία
ΙΣΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ......ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΟ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.

Νέρια είπε...

Μπράβο Δαναέ, ταυτιζόμαστε στο ζήτημα αυτό. Μου έδωσες ωραία ιδέα να γράψω κι εγώ στο κουδούνι δεχόμεθα τσιμπημένους και ατσίμπητους.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
ΝΑΙ ...Δεχομεθα ,αλλα να ερχονται κ με ρεφενε να τα τσουζουμε γιατι οι ταβερνες κολλανε ιο ....μια ο ενας μια ο αλλος οπως τα ομορφα χρονια που μας εκλεψαν

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.