22 Ιουλίου 2021

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Για άλλη μια φορά εμείς οι ίδιοι και οι ίδιοι «αμετανόητοι» πατριώτες βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την βαρβαρότητα άλλης μιας ανάλγητης κυβέρνησης, που ακόμα κυβερνάει –υποτίθεται- τον τόπο μας. Η παρουσία μας στον χώρο του Συντάγματος ήταν η αιτία να δεχτούμε αναίτια εχθρική επίθεση από τα πρόθυμα πιόνια του συστήματος, που για έναν μισθουλάκο υπακούουν στις διαταγές «ανωτέρων» και γίνονται η τροχοπέδη στον Αγώνα των αληθινών Ελλήνων για ειρηνική Επανάσταση.
 
    Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το πώς νιώθει ένας ανυπότακτος Έλληνας, που δέχεται ξαφνικά τόνους νερού πάνω του, από τα κυβερνητικά πολεμικά εργαλεία μιας ψυχρής κυβέρνησης. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την στέρηση της αναπνοής, την οποία μας επέβαλλαν με την ρίψη καπνογόνων, κατά την δεκαετή συνήθη τακτική όλων των υποτακτικών υπηρετών των επικυρίαρχων δικτατόρων. Μόνο εμείς που δεχόμαστε αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις νιώθουμε το τσούξιμο στα μάτια και το ενοχλητικό κάψιμο του λαιμού.
 
    Κι ενώ εμάς τους «ψεκασμένους» μας απωθούσαν τα ΜΑΤ από την πλατεία και μας έφτασαν μέχρι κάτω στο Μοναστηράκι συνοδεία καπνογόνων και μας «δρόσιζαν» με κρύο νεράκι… άδειασε η Αμαλίας και συνεχίστηκε η κίνηση των τροχοφόρων. Χιλιάδες οδηγοί της Αθήνας ευχαριστημένοι που απαλλάχτηκαν από «κάτι παλαβούς που έκλειναν τον δρόμο» συνέχιζαν το μακάβριο ταξίδι τους προς την υποδούλωσή τους σε μια διαλυμένη Ελλάδα. Για Αγώνα για την πατρίδα ούτε λόγος 
 
    Εμείς όμως ανακάμψαμε κι όταν καθάρισε λίγο ο αέρας επιστρέψαμε δριμύτεροι στην πλατεία και αντιδράσαμε στους υποτακτικούς ματατζήδες με γιουχάρισμα. Μάλιστα μια ομάδα αξιοθαύμαστης νεολαίας έκλεισε τον δρόμο λέγοντας στους οδηγούς: «σας ενοχλούμε; Σας εμποδίζουμε να πάτε την βόλτα σας ε; εμείς διακινδυνεύουμε την ζωή μας εδώ για την πατρίδα κι εσείς οι εξυπνάκηδες μας βρίζετε κιόλας; Μπράβο σας συμβιβασμένα ανθρωπάρια. Δεν είσαστε Έλληνες εσείς; Δεν νοιάζεστε για το ξεπούλημα της πατρίδας σας; Τι θα πείτε στα παιδιά σας αύριο… αν θα έχετε αύριο; Τι θα αφήσετε στα παιδιά σας; Ντροπή σας καλοπερασάκηδες ανθέλληνες!» 
 
    Στων κουφών τα… ακατοίκητα λέξη δεν χωράει… όπως και στην λίστα των πελατών των εξ επαγγέλματος πολιτικών, που τους ψήφισαν για προσωπικό όφελος. «Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν» χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλοι είναι πρόθυμοι ηλίθιοι. Στους σκεφτόμενους Έλληνες δεν επιτρέπει η Αξιοπρέπειά τους και στους αμετανόητους η Εθνική τους Συνείδηση να κυβερνώνται από διεθνιστικές μαριονέτες. Η Ελληνική ψυχή τους αντιδρά αυθόρμητα και αντιστέκεται και το αποδεικνύει με ειρηνικές διαδηλώσεις στις πλατείες.  
 
    Μετά από δέκα χρόνια όμως «ειρηνικής» αντίδρασης και μετά από την συνεχιζόμενη αδιαφορία βολεμένων πολιτών... πόσα αποθέματα υπομονής και ενέργειας διαθέτουν ακόμα, όσοι βλέπουν την πατρίδα τους να οδεύει προς την ανυπαρξία; Μάλιστα και μετά από τις τελευταίες υποχρεωτικές «δόσεις» θανάτου στον ταλαιπωρημένο ήδη πληθυσμό; Τι άλλο πρέπει να κάνει, για να πείσει τον υποτακτικό κοσμάκη, πως κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει ό,τι έχει δημιουργήσει μια ζωή… αλλά και την ίδια την ζωή του και των παιδιών του και της πατρίδας;  
 
    Ως πότε θα αγωνίζεται στους δρόμους ο ανυποχώρητος Έλληνας και ο παρτάκιας θα συνεχίζει την ζωούλα του; Ως πότε θα δέχεται τους εκβιασμούς για να μην χάσει την «δουλίτσα» του ο βαρεμένος, ενώ χάνει την πατρίδα του; Σε ποια πατρίδα θα δουλεύει, όταν η παγκοσμιοποίηση θα έχει εγκατασταθεί και θα διαλύει τα πάντα; Δεν βλέπουν την εξόντωσή τους να έρχεται; Δεν διαθέτουν ούτε μια στάλα μυαλό για να το καταλάβουν; Ή μήπως ο τρόμος που τους σπέρνει η προδοτική κυβέρνηση, τους έκανε να χάσουν και το λίγο που διέθεταν;  
 
Ανεξήγητο φαινόμενο αυτή η δουλικότητα της πλειοψηφίας του λαού, που οδηγείται με ακρίβεια στην… εξαφάνισή της. Κι εμείς που τα βλέπουμε αυτά, με θλίψη αναλογιζόμαστε: Καλά, ο φτωχός εργαζόμενος φοβάται μην χάσει την δουλειά του και δέχεται να τον μπολιάσουν με το δηλητήριο. Μα πού είναι οι «μορφωμένοι» πολίτες υποτίθεται, οι Άνθρωποι του Πνεύματος για να ηγηθούν και να εμψυχώσουν τους φοβισμένους; Που είναι οι διορισμένοι από τα Κόμματα; Που είναι οι καλλιτέχνες με τους ανοιχτούς ορίζοντες; Πού είναι τα γενναία παλικάρια της Αθάνατης Φυλής μας; Όλοι τρομοκρατήθηκαν και υποτάχτηκαν; Δεν συνάδει με τα Ελληνικά Ιδεώδη αυτή να παραίτηση 
 
    Όσο εμείς ο υποταγμένος λαός επιτρέπουμε στην ξενόδουλη Κυβέρνηση να μας κυβερνά με την βία και την απάτη, άλλο τόσο τα αφεντικά της απαιτούν την εντατικοποίηση των μέτρων του μαρτυρίου και την ολοκλήρωση της Γενοκτονίας μας.  
 
    Κάτω από τις σημερινές αφόρητες πιέσεις της προδοτικής Κυβέρνησης γεννιέται η επιτακτική ανάγκη προετοιμασίας για μια ειρηνική και αποτελεσματική εξέγερση, αν θέλουμε να επανακτήσουμε τα δικαιώματά μας ως λαός. Να οργανωθούμε ενωμένοι για να απαλλαγούμε από την στυγνή δικτατορία.  
 
    Μάθαμε όμως, με διαδηλώσεις οι Κυβερνήσεις ενοχλούνται λίγο, αλλά ποτέ δεν πέφτουν. Πόσο μάλλον σήμερα που η μητσοτακική είναι Υπερεθνική και οι καίριες αποφάσεις έρχονται έτοιμες από τα εκτός συνόρων Κέντρα Εξουσίας και εκτελούνται πάραυτα από το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό. Άρα για να πετύχει τον στόχο της μια ειρηνική εξέγερση, πρέπει να το θελήσει η πλειοψηφία του λαού και να αντιδράσει συνολικά.  
 
    Τώρα μάλιστα που βιώνουμε έναν κηρυγμένο ανελέητο πόλεμο, πρέπει να βρούμε νέους τρόπους αποτελεσματικής Αντίδρασης, για να αναγκάσουμε τους πολιτικάντηδες να παραιτηθούν. Και θα το καταφέρουμε αν συνειδητοποιήσουν και οι αναποφάσιστοι πως πρέπει να απαιτήσουν, να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους, για απελευθέρωση της πατρίδας.  
 
    Φυσικά έχουμε καταλάβει πως αυτή η προδοτική Κυβέρνηση δεν θα πέσει τόσο εύκολα, ούτε θα αλλάξει πολιτική, διότι είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει την Εθελόδουλη αποστολή της μέχρι το τέλος της θητείας της! Τα γραμμάτια της παραμονής της στην Εξουσία πρέπει να εξοφληθούν στο ακέραιο, ενώ την ευημερία του λαού την έχουν γραμμένη… Τουναντίον χαίρονται να μας πιέζουν και να μας εκβιάζουν να υποταχτούμε αμαχητί
 
    Συνεπώς βιώνουμε έναν αισχρό ΠΟΛΕΜΟ και οφείλουμε να αντισταθούμε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε και πρέπει να το κάνουμε τώρα! Γιατί κάθε μέρα που περνάει, η απειλή όχι απλώς θα συνεχίζεται, αλλά θα εντείνεται. Για πόσο θα την ανεχόμαστε ακόμα; Έλληνες! Δεν είμαστε ραγιάδες ούτε πιόνια του συστήματος! Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ! ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.