2 Φεβρουαρίου 2021

Η ιστορία του Σπύρου [Για να μην λες μετά: δεν ήξερα...]

Έτσι έλεγαν και εκατομμύρια Γερμανοί, όταν οι σύμμαχοι έμπαιναν στα στρατόπεδα εξόντωσης των ναζήδων και άρχιζαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα οι φρικαλέες φωτογραφίες και οι ακόμα πιο φρικαλέες αφηγήσεις επιζώντων, για όλα αυτά που είχαν συμβεί στο Αουσβιτς, στο Νταχάου, στην Τρεμπλινκα...
- Δεν ήξερα!
 
Για ένα από τα μεγαλύτερα μαζικά εγκληματα κατά της ανθρωπότητας, μυριάδες ανθρώπων, που πολλοί ανάμεσα τους έμεναν στις ίδιες περιοχές, βρέθηκαν μετά να δικαιολογηθουν:
- Τι φταιω εγω; Δεν ηξερα...
 
Και τα ίδια φυσικα θα ειχαν να σου πουν αμετρητοι Ρωσοι, Ουκρανοί ή Καυκάσιοι, για τα γκουλαγκ και για τα υπογεια κολαστηρια της KGB. Να μην σου μιλησω για τους κοκκινους Χμερ ή για τα βιετναμεζικα στρατοπεδα αιχμαλωτων 
- Δεν ειχα ακουσει τιποτα. Δεν μας ειπαν τιποτα. Δεν ηξερα... 
 
Ε λοιπον σήμερα, εδω στην Ισλαμογρεκία, αδερφε μου Ελληνόπουλε, διεξάγονται λυσσαλέοι διωγμοι κατά Ελλήνων πατριωτών, κατω απο τη μύτη σου...
 
Οργανωμενα ταγματα εφόδου, με την ανοχη και τη συνενοχή θυλακων εξουσιας, καταστρεφουν περιουσιες, σπαζουν στο ξυλο ανθρωπους, διαλυουν μαγαζια, καταρρακωνουν την αξιοπρεπεια ανδρων και γυναικων, επιβαλλουν σε πατριωτες εναν πρωτοφανη κοινωνικο και επαγγελματικο αποκλεισμο, σπερνουν τρόμο και βία, παντού όπου μπορει να φτασει το μακρυ χερι της εξουσιας. 
 
Κι όμως, μυριάδες ανυποψίαστοι πολίτες σαν εσένα αδερφε μο Ελληνοπουλε, θα βρεθουν καποτε μια ημερα και θα πουν... 
- Δεν ηξερα! Δεν μου το ειχαν δειξει στην τηλεοραση. Δεν φταιω εγω... 
 
Ομως τοτε θα ειναι αργα. Γιατι αυτο το μακρυ χερι της εξουσιας, οι "απλυτοι" και οι κόκκινοι μπράβοι, που σημερα στρεφεται κατα των Ελληνων πατριωτων, θα ερθει η ωρα που θα στραφει και εναντιον σου, καλε μου φιλησυχε πολιτη. 
 
Και τοτε η αγνοια σου θα ισοδυναμει με εγκλημα! 
Εγκλημα κατα του ιδιου σου του εαυτου, της πατριδας σου και των παιδιων σου 
Για να μην μπορεις λοιπον να πεις αυριο: "δεν ηξερα", θα σου μιλησω σημερα για τον Σπυρο. 
Ναι, τον Σπύρο Χ. 
 
Έναν ανθρωπο, φιλησυχο σαν και σενα, που το μονο του εγκλημα ηταν οτι πιστευε στην Ελλαδα!  
 
Κι ας ξεκινησουμε απο το προσφατο αρθρο της καλης ιστοσελιδας MakPress. 
Όπως θα διαβασεις εδώ, ο φούρνος που είχε στήσει με το ιδρώτα του ο Σπυρος Χ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονικης και τωρα ανηκει στον γιο του, δεχθηκε επιθεση απο παρακρατικους μπραβους της αριστερας. 
 
Όχι δηλαδή τιποτα σπουδαίο [δεν ειναι και ικανοι για περισσότερα...] 
 
Μπήκαν για 5-10 δευτερόλεπτα στον φούρνο που ήταν ξεκλείδωτος, στις 5:15 το πρωί [είχε μέσα μόλις δύο υπαλλήλους αλλά ήταν μέσα στο εργαστηριο και όχι εκεί που δέχονται τους πελάτες] πέταξαν τους πυρσούς, έσπασαν με τη βαριοπούλα κάποιες τζαμαρίες και ράφια και πραγματικά σε 5-10 δευτερόλεπτα είχαν βγει ήδη έξω .Τα έβαλαν με έναν άδειο φούρνο .. όπως ο Δον Κιχώτης με τους ανεμόμυλους! 
 
Ο Σπύρος ευτυχώς δεν ήταν εκεί. Και λέω ευτυχώς γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε. Όταν εισβάλουν στο κατάστημα που έκανες με τόσο κόπο και αίμα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις σου. 
 
Ωστόσο αυτή η επιθεση ηταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Διότι εδώ και χρόνια, κράτος και παρακράτος της Ισλαμογρεκίας, δεν τον εχουν αφησει σε ησυχία. Αγριο κυνηγητο παντου! 
 
Απηύδησε λοιπον ο Σπύρος και βγηκε δημοσια να τα πει, στο MakPress... 
 
Από MakPress
 
Το ποιος είναι ο Σπύρος Χ... οι ντόπιοι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου το γνωρίζουν. 
 
Γνωρίζουν τον φούρναρη στο κέντρο του χωριού, με την αγνή ψυχή, την ανοιχτή καρδιά και... το χαμόγελο, με τις ποντιακές ρίζες (οι Πόντιοι παππούδες του ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο Ωραιόκαστρο και έχτισαν εδώ στην ελεύθερη Ελλάδα το νέο τους χωριό). 
 
Ο Σπύρος, περήφανος Έλληνας και πραγματικά αληθινός Ορθόδοξος πιστός, ήταν αυτός που πριν 3-4 χρόνια ίδρυσε την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου (απολύτως νόμιμο ως σωαμτείο) και αντέδρασε ειρηνικά στα σχέδια ισλαμοποίησης της γης του. Ούτε ««φασίστας»», ήταν, ούτε «ναζιστής».
 
Τόσο ο ίδιος όσο και το σωματείο δέχθηκαν αρκετές επιθέσεις από αναρχικούς (ποιος δεν θυμάται τα γκαζάκια την νύχτα πριν τα εγκαίνια των γραφείων παρόλο που ήταν δίπλα από τράπεζες στο πιο κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου, την βάρβαρη επίθεση σε νεαρό από αναρχικούς μέσα στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που επίσης καλύφθηκαν από κάμερες, ατελείωτες άλλες επιθέσεις, απειλές, αντισυγκεντρώσεις, προπηλακίσεις, φθορές). Ουδέποτε συνελήφθηκε έστω και ένας αναρχικός παρά το άφθονο οπτικό υλικό! 
 
Το Σωματείο δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον. 
 
Αντί για παράσημα και επαίνους προς τις υπηρεσίες τους για την πατρίδα, δέχθηκαν κλήσεις* σε απολογία από την ΕΛ.ΑΣ. και απόδοση σχετικών κατηγοριών από την δικαιοσύνη και έτσι οδηγήθηκαν και σε δικαστικές περιπέτειες...*Σ.τ.Δ. Διαβασε λιγο παρακατω την παραγραφο: "Κληση σε απολογια" 
 
Πριν λίγες μέρες ο φούρνος που κάποτε είχε -δεν ανήκει πλέον στον Σπύρο αλλά στον γιό του- δέχθηκε μία ακόμη επίθεση από αναρχικούς. Προηγήθηκε μία ακόμη στοχοποίηση του φούρνου και του ιδίου μέσα από το Indymedia. Τα ΜΜΕ έσπευσαν φυσικά να τα αναπαράγουν ...  
 
Και φυσικά ο Σπύρος ΔΕΝ ήταν μέλος του Ιερού Λόχου -όπως επικαλούνται οι αναρχικοί για να περηφανευθούν για το «κατόρθωμά» τους, αφού συνέστησε από το μηδέν δική του πατριωτική ομάδα και αφιερώθηκε ολόψυχα σε αυτην την προσπάθεια. 
 
Οι απειλές απο τα ταγματα εφόδου της αριστερας στο indymedia 
 
Το ΄'εγκλημα" των πατριωτών! 
 
Ο πρώην πρόεδρος λοιπόν της πατριωτικής ένωσης Ελλήνων πολιτών Ωραιοκαστρου, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο: 
 
"...Με Αφορμή το συμβάν στην δομή της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ στο Παλαιόκαστρο και την άνανδρη επίθεση στο ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ του πρωτότοκου γιου μου, οφείλω να αναφέρω κάποια πράγματα ως πρώην πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. 
 
Εως και σήμερα κάποιοι δείχνουν το μίσος τους. 
Τα μέλη της Πατριωτικής ένωσης, χλευάστηκαν, απειλήθηκαν και χτυπήθηκαν. 
Δώδεκα μέλη είμαστε και κατηγορούμενοι. 
 
Σαν νόμιμος σύλλογος που δεν υφίσταται πλέον, φρόντισε γιαυτο η άνανδρη επίθεση στα γραφεία μας με εμπρηστικό μηχανισμό... των ΔΗΘΕΝ αντιεξουσιαστών που οι θέσεις τους εξυπηρετούν τη νέα τάξη πραγμάτων. 
 
Δημοσιοποίησαν στη παράνομη σελίδα τους τα στοιχεία μας, τηλέφωνα, διευθύνσεις και ανέφεραν ψεύδη που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
 
Σαν πολίτες του τόπου αυτού πότε δεν χρησιμοποιήσαμε βία, ειρηνικά πάντοτε διατρανώσαμε την αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και τονίσαμε τα πρόβληματα που θα δημιουργούνταν με τις δομές φιλοξενίας περιμετρικά του Ωραιοκάστρου και σε όλη την επικράτεια γενικότερα. 
 
Δυστυχώς οι προβλέψεις μας βγαίνουν αληθινές. 
Όλοι μας θα δώσουμε λόγο ΕΝΩΠΙΟΝ των ευθυνών μας προπάντων ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ.
 
Λυπάμαι που τοπικά μπλοκ αναπαρήγαγαν ψευδείς ειδήσεις και προκάλεσαν την άνανδρη επίθεση των ΔΗΘΕΝ αντιεξουσιαστών που δυστυχώς εκτελούν έργο των δανειστών και κατοχικών δυνάμεων των μνημονίων. Κάποιοι ελληνόγλωσσοι υπέγραψαν τον αργό ΘΑΝΑΤΟ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας, σκότωσαν τα όνειρα των παιδιών, εγγονών μας. 
 
Όσον αφορά τους ΔΗΘΕΝ εύσπλαχνους προοδευτικούς κτλπ...ας ευσπλαχνισθούν τα νέα μας παιδιά που στην κυριολεξία εκδιώχθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ας λυπηθούν τους χιλιάδες αυτόχειρες και τους αδύναμους που δεν έχουν τα αναγκαία να ζήσουν αξιοπρεπώς. 
 
Σαν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ είχαμε θίξει όλα τα θέματα που αφορούν την ύπαρξη μας σε αυτό τον ιερό ΤΟΠΟ. 
Θα μπορούσα να πληκτρολογώ ημέρες δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον γιατί σε έναν πόλεμο που έχει θύματα δεν βοηθάμε με γραπτά, πράξεις χρειάζονται. 
 
Βέβαια η ΣΗΨΗ είναι τόσο μεγάλη, το κακό ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ παντού όπως πολύ σοφά λέει ένας συγγενής μου. 
 
Λυπάμαι πάρα πολύ για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των συνελλήνων μου, που θεωρούν ΣΥΝΟΡΑ την εξώπορτα του σπιτιού τους και δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται καταπάνω τους. 
 
Σήμερα εμείς αύριο εσείς... 
Ο ΘΕΟΣ να μας ΕΛΕΕΙΣΕΙ .... 
 
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας και για τα λόγια ηθικής συμπαράστασης . 
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ´ΗΜΩΝ ουδείς ΚΑΘ´ΗΜΩΝ 
 
Σπύρος Χ..." 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.