4 Μαρτίου 2021

ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΚΕΡΔΙΣΤΗ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Κι αφού οι ειδικοί μας διαβεβαίωσαν ότι κατόπιν του μπολιάσματος θα ισχύουν οι ίδιοι κανόνες χωρίς την παραμικρή διαφορά, συνεχίσαμε στην κανονικότητα μας όπου πριν από κάθε γιορτή και αργία αυτός ο ιός κορυφώνεται και απλώς καταλάβαμε ότι το μόνο που πρέπει να αλλάξουμε από την τωρινή μας κατάσταση είναι το να πάμε να τρυπηθούμε περιμένοντας παράλληλα να μας ενημερώσουν πόσο κρατάει η ανοσία για να ξέρουμε πότε θα είναι η ώρα να επανατρυπηθούμε επειδή ο ιός, λέει η επιστήμη ολάκερη, παραμονεύει!
 
Και όχι μόνο αυτό αλλά δείχνει τόσο φορμαρισμένος που αναμένεται να συνεχίσει το αήττητο σερί του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες προβλέψεις του μεγάλου αδελφού της φαρμακοβιομηχανίας ΠΟΥ. Aυτά όμως συμβαίνουν όταν η ομάδα έχει απεριόριστο μπάτζετ όσο τα εκτυπωτικά δουλεύουν στο φουλ και δανείζουν ούτως ώστε την ίδια ώρα να ζημιώνουν τις κερατωμένες χώρες. Με αποκορύφωμα αυτών την Ελλάδα που περισσότερο από κάθε άλλη έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα με τη λαθρομετανάστευση κάθε καρυδιάς καρυδιού ενώ παράλληλα η προδοτική ψευδοκυβέρνηση βιαιοπραγεί αδιακρίτως ενάντια στους διαφωνούντες.  
 
Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη καθώς κι αυτοί, όπως όλοι, είχαν περάσει να προσκυνήσουν και να πάρουν το χρίσμα από τους εκπροσώπους του γνωστού και μη εξαιρετέου. Γι’αυτό και προωθούν τη θρησκεία που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του για την οποία δείξαμε το έθιμο παιδοφιλίας που έχουν ενώ υπενθυμίσαμε πως όλες οι εξουσίες στην Ελλάδα έχουν αποδεχτεί χρόνια τώρα στο δίκαιο μας τους γάμους από 10 ετων! Και όλοι τους είναι συντονισμένοι στον ίδιο ρυθμό γιατί όλοι απλά έχουν το ρόλο πάντα να το παίζουν διαφορετικοί μεταξύ τους, να παίζουν σκάνδαλα πριν μια αλλαγή τους και να εκπαιδεύουν τους ανθρώπους να βασίζει σε στημένους σωτήρες την ελπίδα του άρα ποτέ να μην κερδίζει. Σε αυτό λοιπόν το μαζικό ξεμπρόστιασμα της ματαιότητας του συστήματος τους, είναι μια χρυσή ευκαιρία για τη συνείδηση μας να απεμπλακεί από όλες αυτές τις νοοτροπίες και κοιτώντας μέσα μας να αρχίσουμε εμείς να χαράσουμε το δρόμο μας..
 
Μπορείτε να δείτε την εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.