29 Μαρτίου 2021

Γνώριζαν ένα χρόνο πριν, πως θα κινηθεί μια «πανδημία» ενός άγνωστου ιού και είχαν νομοθετήσει πράγματα τα οποία εφαρμόζουν τώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τότε που κάποιοι μας θεωρούσατε ψεκασμένους... σας είχα προειδοποιήσει προσωπικά, επανειλλημένα και εγκαίρως...!
 
Καλά τα παχια λόγια, καλές οι δηθεν επαναστατικες κορωνες και οι ελληνικες σημαίες και τα ζήτω, αλλά όταν έρχεται η ώρα των πράξεων λίγοι/ες φωνάζουν παρων ή παρουσες. Με κάθε διαθέσιμο τρόπο.. .με πραξεις που κάποιοι γνωρίζουν ή που δε γνωρίζει κανένας...!
 
Γράφει ο Nikos Fonias  
 
Μόλις ενεργοποίησαν το νόμο 4682/2020 που είχαν ψηφίσει τον Μάρτιο του 2020. Σας είχα πει τότε ότι ψηφίζουν νόμους, τους οποίους δε σημαίνει ότι θα τους ενεργοποιήσουν άμεσα, αλλά τους έχουν καβάτζα για όταν τους χρειαστούν. Και όταν τους χρειαστούν, θα μπορούν με μία απλή ΚΥΑ να τους ενεργοποιήσουν. Ο συγκεκριμένος νόμος είτε με την ανοχή είτε με την συνενοχή όλων των κομμάτων, πέρασε από τη Βουλή!!! Και τον πήραμε μόνο λίγοι χαμπάρι. 
 
Και όταν άρχισε η φασαρία, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ. Γνώριζαν από της 25/2/2020 ή από τις 14/3/2020 πως θα κινηθεί μία '' πανδημία '' ενός ''άγνωστου'' ιού. Έγινε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στην ιστορία της Ελλάδας. ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ!!! Πότε, στην ιστορία του Έθνους, το έχει ξανακάνει ελληνική κυβέρνηση, για οποιοδήποτε θέμα αφορά την κοινωνία; 
 
ΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ. Τρανή απόδειξη γι' αυτά που λέω: αν τους ενδιέφερε η υγεία του πληθυσμού, θα έκαναν τεστ για τη γρίπη τα προηγούμενα χρόνια, για να μην πεθαίνει ο πληθυσμός, θα έπαιρναν μέτρα ουσίας στους χώρους εργασίας για να μην αρρωσταίνει ο πληθυσμός, θα έφτιαχναν σοβαρές υγειονομικές εγκαταστάσεις πλήρως στελεχωμένες κλπ. Τα έκαναν όλα αυτά; ΟΧΙ..... Τώρα τι άλλαξε; Δείτε με ποια εταιρεία θα υπογράψουν προμήθεια με τη μορφή του κατεπείγοντως για τα self test.....!!!  
 
Σας τα είπα. Σας τα είπαν και άλλοι. Τότε, το Σεπτέμβριο που μόνο εγώ δεν έστειλα τα παιδιά στο σχολείο του Περιστερίου επί 20-25 μέρες. 2 παιδιά στα 300+. Και κάνατε πως δεν ακούγατε, κυριευμένοι από φόβο ή αβεβαιότητα, χωρίς ίχνος ψυχραιμίας και νηφαλιότητας. Δε σας κατηγορώ, σας καταλαβαίνω. Σας φόβιζε το '' άγνωστο ''. Μόνο που έχει περάσει ένας χρόνος, σας δόθηκαν εκατομμύρια πληροφορίες. Μάθατε, είδατε, ακούσατε, διασταυρώσατε. Και; ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ.  
 
Όταν καταλάβετε πόσο οργανωμένα και μεθοδικά δουλεύουν, θα είναι αργά!!! Ίσως είναι ήδη αργά.  
Σε ότι με αφορά, εγώ και κάποιοι άλλοι θα συνεχίσουμε. Με κάθε κόστος. Όποιος θέλει στέκεται στο πλάι μας, όποιος δε θέλει τραβάει το δρόμο του και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του, όπως και εμείς.  
Δε θα συνεχίσω, γιατί είμαι πολύ φορτισμένος.  
 
Μία ευχή μόνο. Καλή τύχη σε όλους.  
 
Τι ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης... «Επιπλέον, για να σιγουρευτούμε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά με ασφάλεια, η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self test μία φορά την εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους λοιπούς εργαζόμενους στα σχολεία.»
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.