29 Μαρτίου 2021

ΑΙΣΧΟΣ ΓΕΕΘΑ: Σε κείμενο 100 λέξεων αναφώνησε «Βόρεια Μακεδονία» τρεις φορές όσα και τα F-16 που έστειλε στα Σκόπια!

Ασυγκράτητος ο άγνωστος συντάκτης ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ, αναφορικά με τα Σκόπια και τη «μεγάλη» σχεδόν «τεραστίων» διαστάσεων, επέτειο ενός χρόνου από την είσοδο της χώρας στο ΝΑΤΟ.
 
Μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του από την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, το ΓΕΕΘΑ αναφώνησε τρεις φορές τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία» σε ένα μικρό κείμενο όσα και τα F-16 που έστειλε στα Σκόπια για να το γιορτάσουν.
 
Ποιος θα περίμενε ότι από το «δεν πρόκειται να δεχτούμε κανένα όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του» του Ανδρέα Παπανδρέου ότι θα φτάναμε στο σημείο το ίδιο το ΓΕΕΘΑ να αναφωνεί σχεδόν με υπερηφάνεια το «Βόρεια Μακεδονία».
 
Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από σημάδια της εθνικής συρρίκνωσης και της πτώσης σε όλα τα επίπεδα της χώρας. 
 
Και από ποιο ΓΕΕΘΑ; Αυτό που ο πολιτικός του προϊστάμενος το κόμμα δηλαδή της ΝΔ ως κυβέρνηση τώρα, είχε επικρίνει εντονότατα την συμφωνία στις Πρέσπες όταν ήταν στην αντιπολίτευση. 
 
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: 
 
«Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην «Βόρεια Μακεδονία» (επεξήγηση συντάκτη δηλαδή στην Δημοκρατία των Σκοπίων) για την επέτειο ενός έτους από την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και κατόπιν αιτήματος της, τρία Ελληνικά Μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν άνωθεν των Σκοπίων. 
 
Το ΓΕΕΘΑ με την υπογραφή και υλοποίηση του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας της Ελλάδας με την «Βόρεια Μακεδονία», την ανάληψη της αποστολής Αστυνόμευσης (Air Policing) του εναέριου χώρου της γείτονος χώρας, αλλά και την πραγματοποίηση δράσεων όπως η εκπαίδευση Τυποποίησης ΝΑΤΟ, η υπογραφή Συμφωνίας Αμοιβαίας Προστασίας Ανταλλασσόμενων Διαβαθμισμένων Πληροφοριών και η εκτέλεση πλήθους εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλή και γρήγορη εξοικείωση της Δημοκρατίας της «Βόρειας Μακεδονίας» με τις διαδικασίες της Συμμαχίας. 
 
Επιπρόσθετα οι ανωτέρω δράσεις ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και συμβάλλουν στη προαγωγή του ρόλου της Ελλάδας και των Ενόπλων Δυνάμεών της ως παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων.» 
 
Για ποιο λόγο είχαν κατέβει τόσα εκατομμύρια Έλληνες σε διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας αυτής; Που πήγαν οι αγώνες των Ελλήνων κατά του σφετερισμού της ιστορίας της Μακεδονίας;  
 
Κατά της κλοπής από τους Σκοπιανούς της ελληνικής Μακεδονίας; 
Για το ΓΕΕΘΑ προφανώς αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο πια. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Φυσικά αυτό ήταν αναμενόμενο...
Εδώ δέχτηκαν να παρελάσει η προεδρική φρουρά με μάσκες...
Οι άλλοι πάνω στα άλογα με 10 μέτρα απόσταση φόραγαν φίμωτρα αντί να τα βάζουν στα ζώα...
Μιλάμε για ξεφτιλισμό χωρίς προηγούμενο...
Ο αρχηγός της παρέλασης πήγε να δηλώσει το πέρας της μπροστά στον πρώτο γκόμενο της χώρας που στεκόταν με καμάρι δίπλα στην άθεη νεοταξίτισσα ΠτΔ... 
Κανείς ΠτΔ μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να παραβεί το πρωτόκολλο και να φέρει την νόμιμη συζυγό του στην εξεδρα...
Και το έκανε η λεγάμενη με τον γκόμενό της....
Κι ο άλλος ο στρατιωτικός δεν είχε τα κότσια να χέσει κι αυτός το πρωτόκολλο και για πρώτη φορά να μην πάει να αναφέρει στην λεγάμενη... η οποία παρεπιμτώντος δεν του έδωσε καν το χέρι για χειραψία γιατί είναι μολυσμένος...
Αφού ρε αηδίες υποτίθεται ότι έχετε αντισηπτικά τι παριστάνετε;



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας μέρα! Η κατάσταση είναι ΠΟΛΥ χειρότερη απ' ότι φαντάζεσθε!!! Κάθε μέρα λέμε "και μή χειρότερα" και κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
Εκείνο που πρέπει να εμπεδώσουν όλοι, είναι ότι Η Ελλάς είναι υπό κατοχή! Το γενικό μου συμπέρασμα/εκτίμηση το έχω εκφράσει πολλάκις: ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦ' ΕΝΟΣ ΜΕΝ Ν' ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!
(Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση με την Τουρκοκρατία!!!)
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.