30 Μαρτίου 2021

Γινόμαστε άθελα μας τρόφιμοι σε ένα παγκόσμιο τρελοκομείο ; Θα μας δώσουν και "πτυχίο";

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
 
Πως θα τα κατανοήσει αυτά ο απλούς άνθρωπος, όταν η μια πληροφορία καταρρίπτει την άλλη;
Πριν καιρό μας έλεγαν, ότι αυτοί που νόσησαν από COVID -19 δεν χρειάζονται να εμβολιαστούν γιατί έχουν ανοσοαπόκριση που τους καλύπτει. 
Μόλις χθες μας είπαν, ότι και αυτοί που ήδη νόσησαν πρέπει να εμβολιαστούν για να αποκτήσουν καλύτερη ανοσοαπόκριση. 
Τώρα τελευταία γίνεται λόγος και για τα παιδιά. Μάλιστα το Χάρβαντ αφήνει να νοηθεί ότι το κλειδί για την ανοσία αγέλης είναι ο εμβολιασμός των παιδιών. 
Για ποια όμως ανοσία αγέλης σε συγκεκριμένο στέλεχος αυτού του ιού συζητάμε τώρα , όταν το υπάρχων στέλεχος συνέχεια μεταλλάσσεται ως γνήσιος ιός που είναι; 
 
Εδώ και πολλούς μήνες επισημαίνουμε για το πρόβλημα των μεταλλάξεων και την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων εμβολίων που κυκλοφορούν απέναντι σε αυτές τις νέες παραλλαγές και μάλιστα όλα αυτά τα αρθρογραφούμε πριν εμφανιστούν οι νέες μεταλλάξεις (που ήδη σήμερα έγιναν το υπόβαθρο για τα τελευταία lockdown)  
ΕΙΣΕΡΧΌΜΑΣΤΕ άθελα μας σε ένα παγκόσμιο υγειονομικό τρελοκομείου και για ποιο σκοπό; 
 
Τα παρακάτω θέτουν τον δάκτυλο επί των τύπων των ήλων: 
"Παρόλο που αναμένεται ήσυχο, όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας, καλοκαίρι, ωστόσο, εάν επικρατήσουν παραλλαγές του κορωνοϊού, στις οποίες οι μεμονωμένοι εμβολιασμοί δεν επιδρούν, θα μπορούσε να υπάρξει ένα περαιτέρω κύμα το ερχόμενο φθινόπωρο, προειδοποιεί η γνωστή καθηγήτρια της έδρας Ιολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ, Ντοροτέ φον Λάερ. 
 
Ως εκ τούτου πρέπει κανείς να προετοιμαστεί για αυτό και, για παράδειγμα, να σχεδιάσει μετα-εμβολιασμούςμε πιο αποτελεσματικά εμβόλια, ανέφερε σε συζήτηση στη δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι μία ειδική παραλλαγή της μετάλλαξης του ιού B.1.1.7., η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία, εξαπλώνεται επί του παρόντος στην Αυστρία. 
 
Με αυτήν την παραλλαγή B.1.1.7-E484K, υπάρχει φόβος ότι οι εμβολιασμοί θα είναι λιγότερο αποτελεσματικοί, καθώς πρόκειται για ένα «ανοσολογικό μετάλλαγμα διαφυγής», σημείωσε η Ντοροτέ φον Λάερ, διευκρινίζοντας ότι αυτός ο ιός δεν αναγνωρίζεται πλέον εύκολα από τα αντισώματα που σχηματίζονται μετά τον εμβολιασμό."  
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ εμβόλια επί εμβολίων είναι το ορατό μέλλον μας μέχρι να εμβολιαστεί ότι ¨αναπνέει" πάνω στον πλανήτη γη; 
Και φυσικά αυτό που θα κινείται και θα αναπνέει θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με το διαφημιζόμενο πιστοποιητικό ασφάλειας υγείας. 
 
Από τα παραπάνω συνάγεται, ότι αυτό το χαρτί θα πρέπει συνέχεια να επικαιροποείται με τα νέα εμβόλια που θα κάνουν οι ήδη εμβολιασμένοι για να αποκτήσουν την νέα ανοσοαπόκριση στις νέες παραλλαγές του COVID -19, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα 
 
Και επειδή όπως διαφαίνεται ο αριθμός των μεταλλάξεων κατά τους επιστήμονες είναι άγνωστος θα πρέπει τα "πτυχία" πιστοποιητικά αυτά ασφάλειας υγείας να είναι ψηφιακά για να " φορτώνουν" με περισσότερα δεδομένα. 
Και άμα το χάσεις τι θα γίνεται; 
 
Για αυτόν το λόγο σήμερα ξεκίνησαν μεγάλες εταιρίες να εργάζονται πάνω σε τέτοιες εφαρμογές που μπορεί να είναι " σίγουρα εμφυτεύσιμες" και να σχετίζονται με την τεχνική νοημοσύνη. 
 
Και αν τους πεις ότι ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ αναφέρει στην Αποκάλυψη για όλα αυτά τα αδιέξοδα , θα σου πουν " τι λες τώρα, εμείς ενδιαφερόμαστε πρωτίστως για την υγεία της ανθρωπότητας"  
 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι γινόμαστε άθελα μας τρόφιμοι σε ένα παγκόσμιο τρελοκομείο;  
και μάλιστα με " πτυχίο"; 
 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
 
Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.