30 Μαρτίου 2021

Η GAVI Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) Είναι η πηγή του τρόμου πίσω από τα παγκόσμια απαγορευτικά (Lockdowns) και τον εξαναγκασμό στα εμβόλια

23 Μαρτίου 2021 
Δείτε το άρθρο του Lance D Johnson στο Ηumans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3o7B [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διευκολύνει μια παγκόσμια υγειονομική δικτατορία, διατάζοντας όλα τα κράτη μέλη να επιβάλουν απολυταρχικά Απαγορευτικά (lockdowns) και σαρωτικά ιατρικά διατάγματα που ενδυναμώνουν τις κυβερνητικές αρχές και τη βιομηχανία των εμβολίων – και όχι την ανθρώπινη υγεία. 
 
Οι αυταρχικές συστάσεις του ΠΟΥ υιοθετήθηκαν με ταχύ ρυθμό από σχεδόν κάθε κυβέρνηση στη Γη. 
 
Οι έλεγχοι συμπεριφοράς και οι περιορισμοί επιβίωσης που επιβάλλονται από τον ΠΟΥ δεν έχουν καμία βάση στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ψυχική υγεία ή στη γενική ευημερία. 
 
Ο ΠΟΥ λειτουργεί σαν μια παγκόσμια ολιγαρχία, αναγκάζοντας όλα τα κράτη μέλη να εκτελέσουν τις εντολές του. Από το 2020 και μετά, ο ΠΟΥ έχει διατάξει τους πληθυσμούς να εισέλθουν στην απομόνωση, αποφυγή οποιασδήποτε ανθρώπινης δραστηριότητας και κοινωνικοποίησης, και παράνομες καραντίνες και Απαγορευτικά. 
 
Ο ΠΟΥ έχει επιβάλει μόνιμους περιορισμούς λήξης οξυγόνου, καταναγκαστική συλλογή DNA και πειραματικά εμβόλια mRNA , ενώ δίνει εντολή σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να καταργήσουν τις πολιτικές ελευθερίες και να προωθήσουν και επιβάλλουν τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο. 
 
Αυτή η δικτατορία δημιουργεί ένα ιατρικό απαρτχάιντ- ένα σύστημα διαχωρισμού που τιμωρεί τους υγιείς ανθρώπους για μη συμμόρφωση. 
 
H Vaccine Alliance του Bill Gates είναι η πηγή του τρόμου πίσω από τα απαγορευτικά του ΠΟΥ και τα καταναγκαστικά διαβατήρια εμβολίων 
 
Από που και έως που έρχεται ο ΠΟΥ με αυτά τα περιοριστικά ιατρικά διατάγματα και τις πολιτικές καταναγκαστικών εμβολιασμών..;;; Σύμφωνα με την κάτοχο εσωτερικής πληροφόρησης του ΠΟΥ Astrid Stuckelberger, Ph.D., ο ΠΟΥ εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα της GAVI, της Συμμαχίας Εμβολίων που διευθύνεται από τον Bill Gates. 
 
Η GAVI ιδρύθηκε το 2000 και στήθηκε ως διεθνές ίδρυμα στην Ελβετία. Η GAVI λειτουργεί αφορολόγητα και απολαμβάνει γενική ασυλία έναντι των ποινικών κυρώσεων. 
 
Ο Bill Gates αξιοποίησε την GAVI και εξαγόρασε την επιρροή του στον ΠΟΥ. Ζήτησε ακόμη και να γίνει κράτος μέλος(!!!) το 2017, με το προνόμιο να είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΟΥ. 
 
Ο Bill Gates ελέγχει τώρα την Swissmedic, την FDA της Ελβετίας, λόγω μιας σύμβασης τριμερούς διανομής εμβολίων που επιτεύχθηκε από τον Gates, τον ΠΟΥ και την ελβετική ρυθμιστική υπηρεσία. 
 
Έχοντας τον έλεγχο του ΠΟΥ, ο Γκέιτς διοχετεύει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια μέσω της GAVI Vaccine Alliance, με την απόλυτη δύναμη να ελέγχει τα κράτη μέλη. 
 
Ως ελεγκτής πληροφοριών και κριτής της επιστήμης, ο Gates και η βιομηχανία εμβολίων του έχει τη δύναμη να καταστέλλει προληπτικά μέτρα υγείας, θεραπείες, φυτοθρεπτικά συστατικά, προσαρμογόνα (adaptogens) και αντιϊκά. 
 
Ο Bill Gates και η GAVI είναι η πηγή του τρόμου πίσω από τον ΠΟΥ, τα Απαγορευτικά, τους περιορισμούς και τα αυταρχικά ιατρικά διατάγματα που είναι καταναγκαστικά πειράματα εμβολιασμού. 
 
 
Η Stuckelberger είναι διεθνής εμπειρογνώμονας που αξιολογεί την επιστημονική έρευνα και συμβουλεύει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής. 
 
Έχει γράψει περισσότερα από 180 επιστημονικά άρθρα, έγγραφα πολιτικής και κυβερνητικές εκθέσεις. Παραδέχεται ότι αυτή η έρευνα διεξάγεται για να υποστηρίξει πολιτικές ατζέντες και να δικαιολογήσει την κυβερνητική πολιτική. 
 
Από το 2009, διαχειρίστηκε τους διεθνείς κανονισμούς υγείας του ΠΟΥ, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για να προετοιμάσουν τα κράτη μέλη να ενεργούν από κοινού κατά τη διάρκεια μιας μελλοντικής πανδημίας. Στο επίκεντρο αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης, η Πανδημία είναι ο Bill Gates και η GAVI Vaccine Alliance 
 
Η GAVI Και ο ΠΟΥ ελέγχουν τις Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο - τώρα, απειλούν τους πληθυσμούς 
 
Ο Bill Gates έχει περισσότερη δύναμη και επιρροή στον ΠΟΥ από ό,τι ολόκληρα έθνη. Τα Ηνωμένα Έθνη ίδρυσαν αρχικά τον ΠΟΥ, αλλά αρνήθηκαν επανειλημμένα να περιορίσουν τις δικτατορικές του εξουσίες, τις παράνομες διαδικασίες καραντίνας και Απαγορευτικών, τα διαβατήρια εξαναγκαστικών εμβολίων και τις αντιδημοκρατικές αρπαγές εξουσίας. 
 
Ο Justus Hoffmann, Ph.D., ένα από τα μέλη της Γερμανικής επιτροπής εξωκοινοβουλευτικής έρευνας για τον κορονοϊό, επεσήμανε ότι η GAVI δεν έχει πολιτική εξουσία, αλλά διαθέτει «ειδική διπλωματική ασυλία». 
 
Η GAVI είναι επίσης απαλλαγμένη από όλους τους νόμους για τις εγκληματικές συναλλαγές, είτε οι ενδεχόμενες εγκληματικές του ενέργειες είναι εκ προθέσεως είτε ακούσια. 
 
«Μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν», επιβεβαίωσε η Stuckelberger και δεν λογπδοτούν σε καμία αρχή. Καμία αστυνομική ή δικαστική αρχή δεν επιτρέπεται να ερευνά τη GAVI, ακόμα κι αν η Συμμαχία Εμβολίων εμπλέκεται σε εγκληματική συνωμοσία για εξαπάτηση ή εξαναγκασμό ανθρώπων. 
 
«Η Stuckelberger, η οποία εργάστηκε τέσσερα χρόνια στην επιτροπή δεοντολογίας του ΠΟΥ, είπε ότι είναι «ενοχλητικό» ότι η GAVI απολαμβάνει απόλυτη ασυλία ειδικά όταν η GAVI «διευθύνει, ως εταιρική οντότητα, τον ΠΟΥ». 
 
Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ αναγκάζει όλα τα κράτη μέλη να ακολουθήσουν τις εντολές της GAVI, από τον τύπο των διαγνωστικών εξετάσεων, έως τον τύπο των επιτρεπόμενων θεραπειών, έως τους ελέγχους πληθυσμών από πάνω προς τα κάτω, τα μηνύματα πανδημίας και, το σημαντικότερο, τον πειραματισμό με τα εμβόλια. 
 
Ο ΠΟΥ ιδρύθηκε με την πάροδο των ετών για να αναλάβει δικτατορική εξουσία έναντι των παγκόσμιων κυβερνήσεων και η GAVI είναι η πηγή της αυταρχικής, τρομοκρατίας και της καταναγκαστικής ώθησης σε εμβολιασμούς. 
 
Μετά από μήνες χρήσης των τεστ PCR σε υψηλούς κύκλους για τη διάγνωση του covid-19, ο ΠΟΥ προειδοποίησε τελικά τον κόσμο τον Ιανουάριο του 2021 ότι αυτές οι δοκιμές παρήγαγαν ως επί το πλείστον ψευδώς θετικά. 
 
Καθώς τα εργαστήρια μειώνουν το κατώφλι του αριθμού των κύκλων στα τεστ PCR, ο επίσημος αριθμός «κρουσμάτων» και θανάτων θα εξαφανιστεί αργά. 
 
(Σημ.: Αλήθεια, οι ελληνικές αρχές και τα εργαστήρια έχουν συμμορφωθεί με την νέα οδηγία του ΠΟΥ..;;; ) 
Αυτή η ιατρική απάτη δεν θα σταματήσει το κύμα της εξάρτησης από τα νοσοκομεία, τις διασωληνώσεις που σχετίζονται με τη πνευμονία και τις πνευμονικές λοιμώξεις, των καρδιακών παθήσεων που προκαλούνται από το στρες, των υπερβολικών δόσεων ναρκωτικών, των σοβαρών ψυχικών ασθενειών και των τραυματισμών μετά τους εμβολιασμούς που πλέον έχουν κυριεύσει τον κόσμο. 
 
 
Δικτυογραφία: 
1.-- GAVI Vaccine Alliance is the Source of Terror Behind Global Lockdowns and Vaccine Coercion Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.