27 Μαρτίου 2021

Επείγον! Προς τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
(γράφτηκε προ της 25ης Μαρτίου)
 
κ. Πρωθυπουργέ!.  
Αύριο Πέμπτη (25/3/2021) ημέρα διπλής εορτής, συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Εθνοσωτήριας Επανάστασης του 1821!.  
Ο Ερντογάν, οραματιζόμενος μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία διεισδύει παντού (Συρία, Λιβύη, Ανατολική Μεσόγειο κ.λ.π) και εξοπλίζεται από παντού (Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π).  
Εσείς προχωρήσατε στην αγορά των 18 Γαλλικών αξιόμαχων πολεμικών αεροπλάνων τύπου Rafal και ενισχύσατε σημαντικά την Πολεμική μας Αεροπορία!. 
Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό!. 
 
Προχωρήστε, εδώ και τώρα και στην αγορά Γαλλικών φρεγατών (που οι Γάλλοι, σας δίνουν γη και ύδωρ) και κάντε την εξής κίνηση ματ (που έπρεπε να την είχατε κάνει πριν από μερικούς, όταν ο Μακρόν σας παρακαλούσε):  
Αγοράστε τις Γαλλικές φρεγάτες και υπογράψτε με την Γαλλία αμυντική συμφωνία, στην οποία θα αναφέρεται με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, ότι σε περίπτωση σύρραξης της Τουρκίας με την Ελλάδα, η Γαλλία θα είναι υποχρεωμένη να παράσχει αμυντική βοήθεια στην Ελλάδα!. 
 
Με άλλα λόγια, με την αγορά Γαλλικών φρεγατών από την Ελλάδα, να ακολουθήσει υπογραφή Ελληνο-Γαλλικού συμφώνου με ρήτρα αμυντικής συνδρομής, εκ μέρους της Γαλλίας!. 
Πρέπει, να γνωρίζετε κ. Πρωθυπουργέ, ότι η Γαλλία είναι ιστορικά η πλέον αξιόπιστη σύμμαχος, από όλα τα άλλα συμμαχικά κράτη, Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, κ.λ.π).  
Γνωρίζετε, κ. Πρωθυπουργέ, τη συμμετοχή των Γάλλων στην Ελληνική Επανάσταση του 1821. 
Τη Γερμανία δεν την συμπεριλαμβάνω στα συμμαχικά κράτη (τυπικά είναι σύμμαχος) με την Ελλάδα, γιατί όπως μας διδάσκει η Ιστορία, η Γερμανία μέσα στους αιώνες όχι μόνο δεν βοήθησε την Ελλάδα, αλλά αντιθέτως πρωτοστάτησε στο διαμελισμό του Ελληνισμού!.  
 
Γι' αυτό σας συμβουλεύω κ. Πρωθυπουργέ μην έχετε στραμμένο το βλέμμα σας συνεχώς προς το Βερολίνο, αλλά στρέψτε το βλέμμα σας και προς το Παρίσι!. 
Πρέπει εδώ να σας αναφέρω και το εξής σημαντικό:  
Η Ελλάδα δια τότε Υπουργού Ενέργειας κ. Μανιάτη (στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά) με επίσημο συμφωνητικό και με επίσημες υπογραφές παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα συνεκμετάλλευσης και εξόρυξης φυσικού αερίου από ένα τεράστιο θαλάσσιο οικόπεδο Νοτιοδυτικά της Κρήτης, στη Γαλλική Εταιρεία ΤOTAL και στην Αμερικάνικη MOBIL!. 
 
Με αυτό τον τρόπο τα οικονομικά συμφέροντα της Γαλλίας μέσα στην Ελλάδα θα είναι μεγάλα όχι μόνο από την πώληση των φρεγατών και από την αμυντική συνδρομή που θα μας προσφέρουν σε περίπτωση σύρραξης, αλλά και από την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου ΝΔ της Κρήτης επί πολλές πολλές δεκαετίες!. 
 
Εάν, κ. Πρωθυπουργέ, αγοραστούν οι φρεγάτες από την Γαλλία και συγχρόνως υπογραφεί το Ελληνο-Γαλλικό σύμφωνο με ρήτρα αμυντικής συνδρομής, όλοι οι Γάλλοι θα βλέπουν την Ελλάδα σαν δεύτερη Πατρίδα τους και δεν θα παράσχουν μόνο στρατιωτική συνδρομή σε εξοπλισμό σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, αλλά θα σπεύσουν και Γάλλοι στρατιώτες στο μέτωπο, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Γαλλίας, που θα έχει μέσα στην Ελλάδα!.  
 
Και σας προτρέπω κ. Πρωθυπουργέ, αύριο στο επίσημο και πανηγυρικό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα μας, το 1821, που θα παραβρίσκεται αντί του κ. Μακρόν, η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, να ανακοινώσετε και να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες, ότι θα αγοράσετε τις φρεγάτες από την Γαλλία και συγχρόνως θα υπογράψετε το Ελληνο-Γαλλικό σύμφωνο με ρήτρα αμυντικής συνδρομής! 
 
Με αυτή τη πατριωτική ενέργεια σας, ανήμερα του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, θα μας δείξετε ότι είστε ένας Φιλόπατρις Πρωθυπουργός και θα κάνετε τις ψυχές των Ηρωικών Προγόνων μας του 1821 να αγαλλιάσουν και θα προστατεύσετε την ακεραιότητα της σημερινής Ελλάδας μας, από τις επεκτατικές ορέξεις του γιαλατζή Σουλτάνου Ερντογάν!. 
 
Εάν όμως κ. Πρωθυπουργέ εσείς επιμένετε να έχετε το βλέμμα σας, στραμμένο προς το Βερολίνο και δεν υπογράψετε μια τέτοια σημαντική Ελληνο-Γαλλική αμυντική συμφωνία και δεν αγοράσετε και τις Γαλλικές φρεγάτες, μου δίνεται το δικαίωμα, ως Έλληνα, που υπεραγαπώ την Πατρίδα μου, να σας πω: 
Ότι πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας, βάζετε τα συμφέροντα της Γερμανίας!. 
 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.