5 Μαρτίου 2019

Ο Νίκος Λυγερός για την Μακεδονία, την ΑΟΖ και την κυβέρνηση.

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Μακεδονικός Λόγος 

Είμαστε εδώ για ν’ αποδείξουμε ότι ο αγώνας δεν τελείωσε ό,τι και να λέει η προπαγάνδα της κυβέρνησης.
Είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε παράδειγμα αντίστασης σε όλους όσους σκέφτονται τι πρέπει να κάνουν.
Είμαστε εδώ διότι είναι το πρέπον για την Μακεδονία.
Δεν πρόκειται να αφήσουμε την κυβέρνηση να πληγώσει τον Ελληνισμό.
Ο σταλινισμός δεν είναι της Ελλάδας και δεν τον έχουμε ανάγκη.
Η Μακεδονία είναι του Ελληνισμού και δεν έχει καμία σχέση με τα τούρκικα Βαλκάνια.
Η Μακεδονία είναι η ασπίδα του Βορρά.

Έτσι δεν έχουμε την πολυτέλεια να τη θυσιάσουμε μόνο και μόνο για να το χαρεί η κυβέρνηση.
Εδώ είμαστε με τον ελληνικό λαό κι όχι με κόμματα που κοιτάζουν μόνο τα συμφέροντά τους δίχως να έχουν εθνική προσέγγιση διότι δεν σέβονται την ιστορία μας.
Εδώ είμαστε επειδή το απαιτούν οι πρόγονοί μας και οι απόγονοί μας.
Το να παραχωρείς τη Μακεδονία δεν είναι έντιμος συμβιβασμός αλλά πράξη προδοσίας που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα ειρήνης θα πρέπει όχι μόνο να ντρέπονται αλλά να καταδικαστούν από την Ιστορία του Ελληνισμού.
Βέβαια δεν πιστεύουν καν στην έννοια του έθνους και γι’ αυτό είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να παραδώσουν τα πάντα για ν’ ακολουθήσουν τις γραμμές της βάρβαρης ιδεολογίας τους.
Είχαν το όνειρο να αλλάξουν την πατρίδα κι υπέγραψαν το Προσύμφωνο των Πρεσπών όμως εμείς θα το ακυρώσουμε πριν ολοκληρωθεί η νατοϊκή διαδικασία για να μην υπάρχει
κανένα τετελεσμένο επειδή δεν πρέπει να μείνει τίποτα από το πέρασμά τους. 


πηγή 

Λανθασμένες κομματικές προσεγγίσεις

Η κυβέρνηση συνεχίζει την προπαγάνδα της και προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει ότι το Προσύμφωνο των Πρεσπών έχει θετικό πρόσημο για την Ελλάδα, ενώ βέβαια το μόνο θετικό που έχει είναι αποκλειστικά για το κόμμα και τίποτα άλλο. Από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί σωστά ότι το Προσύμφωνο των Πρεσπών είναι απαράδεκτο αλλά δεν εξηγεί ότι μπορούμε να το ακυρώσουμε. Με αλλά λόγια οι δύο κομματικές προσεγγίσεις θεωρούν ότι πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη κίνηση. Η κυβέρνηση για να φανεί ότι πέτυχε κάτι, δηλώνει ότι έχει τελειώσει το θέμα ενώ είναι δομικό ψέμα από τη στιγμή που για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να περάσει το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων από τα 29 κοινοβούλια που αποτελούν τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ. 

Η αντιπολίτευση για να φανεί ότι δεν φταίει κι ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, λέει και αυτή ότι έχει τελειώσει το θέμα κι είναι καταστροφή για τον Ελληνισμό και την ιστορία μας. Όμως η πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι κομματικές προσεγγίσεις είναι λανθασμένες σε εθνικό επίπεδο. Κοιτάζουν μόνο να κερδίσουν τις εκλογές, ο καθένας με τον δικό του τρόπο αλλά η ανείπωτη αλήθεια είναι ότι όντως μπορούμε ν’ ακυρώσουμε το Προσύμφωνο των Πρεσπών και είναι θέμα πολιτικής βούλησης δίχως να έχουμε τετελεσμένα με τον ίδιο τρόπο που ακυρώσαμε και το Σχέδιο Ανάν. 

πηγή 

Ιστορική απόφαση για την Αξιωματική Αντιπολίτευση 

Η κυβέρνηση προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει το μέγεθος του κόστους της ήττας. Η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την αναμενόμενη νίκη της. Πρέπει όμως να εξετάσουμε σε αυτό το παίγνιο αν θα χάσει η κυβέρνηση και κατά συνέπεια θα κερδίσει η αξιωματική αντιπολίτευση ή αν θα κερδίσει η αξιωματική αντιπολίτευση και κατά συνέπεια θα χάσει η κυβέρνηση. Παρόλο που αυτές οι επιλογές φαίνονται ίδιες δεν είναι και μάλιστα προς το παρόν το ισχυρό σενάριο είναι το πρώτο. Διότι ο ελληνικός λαός έχει σιχαθεί αυτήν την κυβέρνηση. Όμως προς το παρόν, αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θέλει την αξιωματική αντιπολίτευση. Βέβαια αν αυτή θέλει απλώς να κοιτάξει το όλο θέμα μόνο κομματικά μπορεί να νικήσει αλλά χωρίς βαθύ μέλλον, διότι δεν προτείνει τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από το να αντικαταστήσει μια απαράδεκτη κυβέρνηση. 

Όμως ο ελληνικός λαός θα κρίνει αυτές τις εκλογές μέσω του νέου Μακεδονικού Αγώνα και θα επιλέξει τα κόμματα που θα πουν με ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλουν να ακυρώσουν το Προσύμφωνο των Πρεσπών και όχι απλώς ότι το θεωρούν κατάπτυστο. Έτσι η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να πάρει μία ιστορική απόφαση: είτε θα είναι η θέληση του Έθνους είτε θα είναι απλώς ένα άλλο κόμμα στην εξουσία. 

πηγή 

Βαθμοί ελευθερίας και ΑΟΖ 

Στο Go θα βλέπαμε αμέσως ότι η Ελλάδα έχει 3 βαθμούς ελευθερίας και η Κύπρος 4 πάνω σε ένα θαλάσσιο goban, αλλά θα ήταν κάπως αφαιρετικό ακόμα κι αν έχει ήδη νόημα τοποστρατηγικά. Όμως μέσω της έννοιας της ΑΟΖ και της ενεργειακής σκακιέρας, η πρώτη παρατήρηση αποκτά ένα βαθύτερο νόημα. Διότι οι βαθμοί ελευθερίας ενεργοποιούνται διαφορετικά και τώρα μπορούμε να δούμε μέσω Χρονοστρατηγικής τη δημιουργία ενός moyo πέρα από το fuseki των θαλάσσιων οικοπέδων. Ενώ στην αρχή θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι η Κύπρος δεν είχε χώρο να αναπτυχθεί λόγω της κοντινής απόστασης ενός εχθρού. Αλλά τώρα που οι αποστάσεις δεν έχουν νόημα και κυριαρχούν οι σχέσεις και οι δεσμοί, ο Ελληνισμός μπορεί να κάνει δύο μάτια και να ζήσει αφού οι μεγάλοι δράκοι δεν πεθαίνουν. Μπορεί το νόημα να μην είναι τόσο ξεκάθαρο σε κάποιον που δεν ξέρει σκάκι και go, αλλά οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Ιταλία ξέρουν σκάκι και η Κορέα go. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι παίχτες και ας ξεχάσουμε το τάβλι.  

πηγή 

Η προστασία της Μακεδονίας

Η Μακεδονία είναι θέμα προστασίας για την Ελλάδα. Η Μακεδονία είναι ασπίδα του Ελληνισμού στα Βαλκάνια και ουσιαστικά είναι αυτή που υποστηρίζει την Ήπειρο και τη Θράκη, διότι από μόνες τους δεν είναι τόσο ισχυρές. Έτσι το χτύπημα που δέχεται η Μακεδονία με το θέμα του ονόματος είναι χτύπημα ενάντια στον Ελληνισμό. Όσοι λοιπόν μπερδεύονται και εξετάζουν τα πράγματα μόνο πολιτικά, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που ζούμε στη Μακεδονία δεν είναι μία πολιτική αντιπαράθεση, αλλά ένας πόλεμος μεταξύ ιδεολογίας και έθνους. 

Οι πιέσεις που δεχόμαστε στον Βορρά έχουν ένα ιδεολογικό υπόβαθρο που ποτέ δεν κατάφερε να εγκατασταθεί στην πατρίδα μας. Όμως είναι άτομα της ίδιας ιδεολογίας που προσπαθούν τώρα να παραχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας. Διότι κατά βάθος ήταν πάντα εχθροί του Ελληνισμού, διότι πιστεύουν μόνο στο κόμμα τους λόγω ιδεολογίας και σε τίποτα άλλο. Έτσι έχουν μάθει τη σταλινική προσέγγιση των πραγμάτων και με την πρώτη ευκαιρία μετά το τέχνασμα της ελπίδας, προσπάθησαν να μας επιβάλλουν τη βάρβαρη ιδεολογία τους.

πηγή 

Ο έντεχνος διχασμός

Αυτοί που λένε επίσημα ότι προσπαθούν να αποφύγουν ένα νέο διχασμό, στην πραγματικότητα λειτουργούν στο πλαίσιο ενός έντεχνου διχασμού. Με το πρόσχημα των προοδευτικών ιδεών που δεν έχουν λόγω ιδεολογίας, μάς εξηγούν ότι δεν πρέπει να εναντιωθούμε στους παρτιζάνους του Προσυμφώνου των Πρεσπών και βέβαια να αποδεχθούμε την εφαρμογή του πριν καν τεθεί σε ισχύ. Θέλουν να αδρανοποιήσουν την αντίδραση του ελληνικού λαού, για να μην μετατραπεί σε οργανωμένη αντίσταση σ' ένα απαράδεκτο καθεστώς. Με άλλα λόγια θέλουν να επιβάλουν με άκρως δημοκρατικές διαδικασίες την άποψή τους πάνω στον Ελληνισμό. Και το ερώτημα είναι με ποιο σκεπτικό;

Στην πραγματικότητα το βαθύτερο τους λάθος είναι ετυμολογικό, διότι χρησιμοποιούν την έννοια της δημοκρατίας με άλλον τρόπο. Για αυτούς η Σοβιετική Ένωση ήταν δημοκρατική και το ίδιο έβλεπαν και στην Ανατολική Γερμανία, άλλωστε το ίδιο πιστεύουν για τη Βόρεια Κορέα. Με άλλα λόγια έχουν εκφυλίσει την έννοια της δημοκρατίας, για να μην αναφέρονται πια σε ελληνικά στοιχεία. Αυτός είναι ο έντεχνος διχασμός που θέλουν.  

πηγή 

Προοδευτικές κλούβες

Με την τωρινή κυβέρνηση το λεξιλόγιο αλλάζει τόσο πολύ και κατά βούλησή της που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τις παράλογες επινοήσεις της. Τώρα το πιο πιθανό είναι να μας εξηγήσει ότι οι κλούβες των ΜΑΤ αποτελούν προοδευτικές δυνάμεις που εξηγούν στον ελληνικό λαό μια σταλινική μεταμοντέρνα μεθοδολογία. Η κυβέρνηση ακολουθεί τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της Σοβιετικής Ένωσης. 

Έτσι θεωρούν ότι το πιο σημαντικό δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η δική της ερμηνεία της πραγματικότητας. Μπορεί το Προσύμφωνο των Πρεσπών να είναι απαράδεκτο, σημασία έχει η ερμηνεία της. Μπορεί το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων να είναι απαράδεκτο, σημασία έχει η ερμηνεία της. Μπορεί να αναγκάζεται να πηγαίνει στη Μακεδονία με κλούβες, για να μην έχει προβλήματα με τον ελληνικό λαό αλλά παραμένει προοδευτική. Άλλωστε οι συλλήψεις που κάνει πριν ακόμα εκδηλωθεί κάποιος εναντίον της, είναι μια νέα διδασκαλία, που δεν έχει σχέση με τη μαιευτική του Σωκράτη γι’ αυτό δεν περιμένει τίποτα από τους μαθητές και δεν υπάρχουν δάσκαλοι. Μαθαίνει στους ανθρώπους τι σημαίνει σταλινισμός με ένα πρακτικό παράδειγμα, αφού τους βάζει φυλακή χωρίς να κάνουν τίποτα. Διότι στη Σοβιετική Ένωση όταν δεν έκανες τίποτα ήσουν ήδη ενάντια στην εξουσία, αφού θα έπρεπε να συμμετέχεις στα εγκλήματα της βαρβαρότητας.

πηγή 

Επεξήγηση της έννοιας προοδευτική κυβέρνηση

Μία προοδευτική κυβέρνηση θέλει την πρόοδο του λαού με οποιοδήποτε κόστος. Κι αν δεν μπορεί να παρακολουθήσει την απαιτούμενη πρόοδο, καλύτερα να πεθάνει. Χειροπιαστό παράδειγμα προοδευτικών κυβερνήσεων είναι οι κυβερνήσεις της Σοβιετικής Ένωσης, της Γιουγκοσλαβικής Ένωσης, της Λαϊκής Κίνας, της Κούβας, της Βόρεια Κορέας, της Βενεζουέλας και όλες αυτές αποτελούν μοντέλο για την κυβέρνηση στην Ελλάδα, η οποία έχει μείνει πίσω λόγω της διάσημης αντιδραστικότητας του ελληνικού λαού. Αν πεθάνουν περισσότεροι από τους δικούς μας, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για την κυβέρνηση, αφού θα ήταν πιο εύκολα. Αν μπορούσε να έχει μόνο νήπια για να χειραγωγήσει άμεσα και εξ αρχής, θα είχε βέβαια καλύτερα αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Αλλά φαίνεται ότι οι Έλληνες παραμένουν κακοί μαθητές στο μάθημα της βαρβαρότητας και πολλοί από αυτούς μένουν στην ίδια τάξη. Βέβαια η κυβέρνηση θα επιβάλει προοδευτικά βιβλία από τα οποία θα έχει αφαιρέσει τα θρησκευτικά, τα ιστορικά, αλλά και τα μαθηματικά για να είναι σίγουρη ότι τα παιδιά της δεν θα πιστεύουν σε τίποτα, δεν θα θυμούνται τίποτα και δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προοδεύσει επιτέλους η Ελλάδα, κατά την κυβέρνηση. 

πηγή 

Ελευθερία ή βαρβαρότητα

Για την κυβέρνηση δεν πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε αντίσταση, διότι θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο ό,τι και να κάνει, διότι αυτό λέει ο σταλινισμός. Έτσι δεν καταλαβαίνει γιατί οι Έλληνες είναι τόσο αντιδραστικοί με την πρόοδο που τους προτείνει. Δεν μπορεί να ερμηνεύσει αυτήν την αντιπάθεια που έχουν ενάντια στη βαρβαρότητά της. Συνεχίζουν να προτιμούν την ελευθερία, ενώ δεν τους παρέχει απολύτως τίποτα από τη βαρβαρότητα που τους παρέχει την αναγκαστική πρόοδο. Δυσκολεύεται επειδή δεν έχει γκουλάγκ και αναγκάζεται να πάρει πιο χαλαρά μέτρα και να βάζει φυλακή αθώους, πριν καταλάβουν ότι είναι ένοχοι εκ φύσης. 

Με τόσα μέτρα που έχει πάρει για το καλό των Ελλήνων, αδυνατεί να καταλάβει γιατί είναι τόσο αχάριστοι μαζί της. Αν πίστευε θα έλεγε ότι προσφέρει στους Έλληνες έναν παράδεισο, αλλά τι να πει; Ότι δημιούργησε έναν κόκκινο παράδεισο δεν πάει. Φοβάται τις μαρξιστικές κριτικές. Έτσι κουτσά στραβά προσπαθεί με το κοντό της και το μακρύ της να πει ότι όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει, για να έχει την αίσθηση ότι προοδεύει στον τομέα της βαρβαρότητας. Συνεχίζει απεγνωσμένα το έργο της, για να εξηγήσει στους Έλληνες ότι η ελευθερία είναι μια βαρβαρότητα, ενώ η βαρβαρότητα είναι η απόλυτη ελευθερία. Αλλά ο ελληνικός λαός διαφωνεί. 

πηγή 

Η κακομοίρα η κυβέρνηση

Η κακομοίρα η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι είναι άσχετη ακόμα και ιδεολογικά. Mε τους αντιδραστικούς Έλληνες κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει την έννοια της προόδου, αλλά παραμένει τελευταία στα αυταρχικά συστήματα. Βέβαια γίνεται Τούρκος όταν νευριάζει με την αντίστασή του, αλλά δεν φτάνει για να φτάσει το επίπεδο της Τουρκίας. Κάνει τον Κινέζο, ενώ καταλαβαίνει ότι δεν έχει το επίπεδο της Κίνας. Προσπαθεί να καθυστερήσει τις εκλογές, ενώ αν ακολουθούσε την ιδεολογία της κατά γράμμα δεν θα έπρεπε ποτέ να ξανακάνει εκλογές. Αφού θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός είναι άσχετος με τον σταλινισμό.

Προσπαθεί να πάρει το αίμα της πίσω με το Προσύμφωνο των Πρεσπών, αλλά πάλι οι Έλληνες αντιδρούν, ούτε να προδώσει την πατρίδα ήσυχη δεν μπορεί. Κάθε μέρα που περνά αναρωτιέται αν θα φτάνουν οι κλούβες για να την προστατέψουν από τους ανθρώπους. Και αναρωτιέται γιατί η ιστορία δεν έχει πεθάνει ήδη με τόσα που έχει κάνει. Ποιο κεφάλαιο δεν κατάλαβε καλά από το ομώνυμο βιβλίο και δεν μπορεί να εφαρμόσει αποτελεσματικά όλα τα θέλω της. Γιατί η Ελλάδα δεν έχει γονατίσει ακόμα και συνεχίζει να παλεύει εναντίον της. Αυτά σκέφτεται η κυβέρνηση κι ετοιμάζεται να φύγει πικραμένη.

πηγή 

Σκέφτηκες ποτέ

Σκέφτηκες ποτέ πόσο υποφέρει μια βάρβαρη κυβέρνηση που δεν καταφέρνει να αλλάξει τον λαό;
Σκέφτηκες ποτέ πώς αντέχει τα καψώνια του με τις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια;
Σκέφτηκες ποτέ πόσο απεγνωσμένη είναι που κανείς δεν διαβάζει το κεφάλαιο;
Σκέψου λίγο και θα τη λυπηθείς αφού δεν κατάλαβε ότι δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα.
Σκέψου επίσης ότι δεν μπορεί να πάει καν στις χώρες που θαυμάζει διότι όλες ξέρουν πόσο αναξιόπιστη είναι.

Σκέψου τελικά ότι πρέπει να τη βοηθήσουμε να ξαναγίνει κόμμα και μόνο έτσι ώστε οι ψηφοφόροι της να είναι όλοι ίδιοι κι όχι σαν τους Έλληνες της Αντιγόνης και του Κολοκοτρώνη.

πηγή 

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

Δείτε επίσης

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στο Style 100 - Σητεία, 05/03/2019 ΕΔΩ
Συνέντευξη Ν. Λυγερού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης "Όμορφη Πόλη", 05/03/2019 ΕΔΩ
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στα Παραπολιτικά FM 90.1. 05/03/2019 ΕΔΩ 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.