31 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΗΡΘΑΝ Στηρίξτε τους άλλους συνοδοιπόρους της ζωής σας στην ΥΠΟΜΟΝΗ. Τα γεγονότα κτυπούν την πόρτα μας.

Φώτο από το ιστολόγιο ΗΓΓΙΚΕΝ

Άνοιξε ο Άδης και θέλει να κλείσει λογαριασμούς που άνοιξαν μετά τους δυο Παγκοσμίους Πολέμους. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αρχή παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και πολύ σύντομα έρχεται το μεγάλο κακό; 
ΤΡΑΜΠ Vs FED, όχι δεν είναι ανέκδοτο 
«Μία ακόμη επίθεση ενάντια στη Fed και τη νομισματική της πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ. 

Η υποχώρηση της ανάπτυξης των ΗΠΑ στο α’ τρίμηνο 2019, αν και η Wall Street στο ίδιο διάστημα εμφάνισε εξαιρετική πορεία, «θύμωσαν» τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος στο tweet του αναφέρει:

«Εάν η Fed λανθασμένα δεν προχωρήσουμε σε αύξηση επιτοκίων, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πληθωρισμός είναι πολύ χαμηλός και δεν είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε γελοία σύσφιξη της νομισματικής της πολιτικής, τότε η ανάπτυξη θα είχε φθάσει στο 3% και η αγορά θα βρίσκονταν υψηλότερα, ενώ οι διεθνείς αγορές θα ήταν σε καλύτερη» κατάσταση»…https://www.pronews.gr/…/762152_ragdaies-exelixeis-meta-tin… 

Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΑΓΩΝΙΑ 

«Γερμανοί βιομήχανοι: Απόλυτο χάος το Brexit -Οδηγούμαστε σε άτακτη έξοδο» https://www.iefimerida.gr/news/488603/germanoi-viomihanoi-apolyto-haos-brexit- 
για αυτό και έκτακτη οικονομική σύμπραξη ΕΕ με την Κίνα σε ανώτερο επίπεδο πριν λίγο πολλών δισεκατομμυρίων.

ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ 

Παρέμβαση N.Τραμπ με «κεραυνούς» υπέρ Brexit: «Φύγετε τώρα από την ΕΕ» - «Σβήνει» την γερμανική κυριαρχία... https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/761951_ektakto-paremvasi-tramp-me-keraynoys-yper-brexit-fygete-tora-apo-tin?fbclid=IwAR2tbFzqfO7X5Cbla- 

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Έτσι εξηγείται γιατί άνοιξαν και κεντρικό πυρηνικό καταφύγιο διαχείρισης κρίσεων, να γιατί επίσης κυκλοφορεί και στρατός στους δρόμους.

Στην Ελλάδα το ψευτορωμαίικο του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ φεύγει πίσω; 
Δείτε τι συμβαίνει τούτες τις ώρες και ανατρέξτε στις προφητείες των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.. ήδη τις γνωρίζουμε και είναι δώρα πραγματικής πνευματικής ενημέρωσης στην αδικημένη Ελλάδα. 

Οι τούρκοι αποφάσισαν να μας κτυπήσουν πριν υλοποιηθεί η ενεργειακή συμμαχία Ισραήλ – Ελλάδος – Κύπρου - Αιγύπτου 

Που και πως είναι το ερώτημα.
Μέσα σε αυτήν την αναμπουμπούλα… 


Οι Ρώσοι χαράσσουν γεωπολιτικό μονοπάτι από Κριμαία – Μαύρη Θάλασσα - ΣΤΕΝΑ – ΑΙΓΑΙΟ - Συρία – Σουέζ- Θάλασσες Αραβίας. 
Πως; 
Το έθεσαν πριν ένα 24ωρο… 
«Η Κριμαία επιδιώκει την αλλαγή της Σύμβασης Μοντρέ – για Στενά Βοσπόρου 

Η Σύμβαση του Μοντρέ, η οποία ρυθμίζει τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Βοσπόρου, την είσοδο και παραμονή των πλοίων στον Εύξεινο Πόντο (Μαύρη Θάλασσα), πρέπει να αναθεωρηθεί, δήλωσε ο Γιούρι Χέμπελ πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Κριμαίας.

«Όλοι προτάσσουν τα όπλα. Μια τέτοια συμπεριφορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Μαύρη Θάλασσα προκαλεί ένταση. Εάν αυτό συνεχισθεί, θα πρέπει να τεθεί το ζήτημα της αλλαγής της Σύμβασης του Μοντρέ, όσον αφορά τη μείωση της χρονικής παραμονής στα πλοία του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η στρατιωτική αυτή συμμαχία να γίνεται το επίκεντρο των εντάσεων στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας», δήλωσε ο Χέμπελ, σχολιάζοντας τα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, όπου θα συμμετάσχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις με τη Γεωργία και την Ουκρανία.»  

The Hellenic Information Team  
https://www.echedoros-a.gr/2019/03/blog-post_493.html 

«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας», είχε προφητεύσει ο Άγιος Παΐσιος. 
Αν αυτό δεν είναι πιστευτό σήμερα.… ο ΑΓΙΟΣ είπε σε άλλες μαρτυρίες του «τώρα της κάνουν όλα τα χατίρια» «θα την κομματιάσουν ευγενικά» «μόλις σταματήσουν οι δυτικοί να την υποστηρίζουν, τέρμα η τουρκία» 

Δείτε σήμερα την βύθιση τα τουρκικής οικονομίας και τα πάρε δώσε των ισχυρών όσο αφορά τα οπλικά συστήματα που παζαρεύουν να της δώσουν. 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 

Η τουρκία δεν θα προλάβει να πάρει τους S400 μέχρι την ημερομηνία παράδοσης των θα ανοίξουν όλα τα μέτωπα στο ΑΙΓΑΙΟ και την Αν. Μεσόγειο. 
Μετά.. τα είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

«Μετά, θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη». 
«Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους», επισημαίνεται στις προφητείες του Αγίου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν. Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα Έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους, το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό».  
https://www.dogma.gr/diafora/gerontas-pa%CE%90sios-tha-ginei-polemos-metaksy-rosias-kai-tourkias/97367/ 

«Αδελφοί να αξιοποιήσουμε την καθημερινότητα για να κερδίσουμε την αιωνιότητα» ακούσαμε να λέει ο σεβ. Νικόλαος Σπάτων και Λαυρεωτικής στο προσκύνημα του ΧΡΙΣΤΟΥ, σήμερα το πρωί της ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ. 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.