29 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη, γεμάτη παλμό η προεκλογική συγκέντρωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα, κατενθουσιασμένοι οι υπό ελληνοποίηση Πακιστανοί ψηφοφόροι του

Του Παναγιώτη Λιάκου
 
Το αληθινό προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το είπε ο Βίτσας στην εκδήλωση της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα (στις 23/3/2019). Αφού εξέφρασε τη λύπη του που τα λέει στα ελληνικά, προσκάλεσε Πακιστανούς να έρθουν στην Ελλάδα (με τη φράση «τα όνειρα δεν έχουν σύνορα»), έταξε αθρόες ελληνοποιήσεις εξομοιώνοντας τους Ελληνες που είναι στη Γερμανία και τους Ελληνες της Αμερικής με τους Πακιστανούς που εισήλθαν λάθρα στην Ελλάδα, και ζήτησε συγγνώμη για την εκμετάλλευση που υπέστησαν και τον φόβο που ένιωσαν (για την ΕΛ.ΑΣ.) οι Πακιστανοί που ήλθαν στην Ελλάδα. 

Ακολουθούν αποσπάσματα από την ομιλία Βίτσα:
«Θα ήθελα να μιλάω [σ.σ.: πακιστανικά] ώστε να σας δείξω και το βάθος αυτών που θέλω να πω. Δυστυχώς θα τα πω στα ελληνικά. Ελπίζω πολλοί από εσάς να καταλαβαίνουν. Κι εδώ ο φίλος μου ο Τζάβεντ ό,τι χρειαστεί θα το μεταφράσει.

Στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έχουμε ένα σύνθημα: Τα όνειρα δεν έχουν σύνορα. Και τα όνειρα των απλών ανθρώπων είναι κι αυτά απλά. Τι θέλουμε; Να έχουμε την ελευθερία μας, την αξιοπρέπειά μας, ένα σπίτι για να μένουμε, μια δουλειά να κάνουμε, την οικογένειά μας σε καλή κατάσταση και να μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας, στην οικογένειά μας και σε όλους τους άλλους ανθρώπους. 

[...] Ξέρω ότι έχετε περάσει πολλά για να έρθετε στην Ελλάδα. Πολλοί σάς εκμεταλλεύτηκαν, πολλοί μπορεί να σας εκμεταλλεύονται ακόμα. Πολλοί εκμεταλλεύονται αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται τα τελευταία χρόνια. Πόσες φορές δεν φοβηθήκατε όταν είδατε την Αστυνομία στον δρόμο; Πόσοι από εσάς δεν βρεθήκατε σε κρατητήρια χωρίς να έχετε κάνει τίποτα; Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και θέλουμε να το αλλάξουμε. Εμείς θέλουμε, όπως οι Ελληνες που είναι στην Γερμανία, όπως οι Ελληνες που είναι στην Αμερική, να έχουμε πολίτες που θα έχουν δυο πατρίδες: Την πατρίδα της καρδιάς τους, το Πακιστάν, και την πατρίδα στην οποία ζουν, την Ελλάδα». 

Απορία: Επιτρέπεται οι ισλαμιστές να «σταυρώνουν» ψηφοδέλτια ή πρέπει να ζωγραφίζουν μισοφέγγαρα; 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.