27 Μαρτίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέθανε, ζήτω ο Τσιπρισμός…

Του Γιώργου Κράλογλου 

Πρώτη κατοικία θα έχετε, αλλά μαζί με το κράτος. Κληρονομιές, πάλι μαζί με το κράτος. Τα νοίκια θα τα κανονίζει το κράτος... Έρχεται ο Τσιπρισμός...

Το ψέμα, το γνωστό έως σήμερα ψέμα, η προπαγάνδα, η λεκτική απάτη και το βάφτισμα του μαύρου σε άσπρο... μπαίνει στην καθημερινότητά μας... Το όνομα αυτού... "Τσιπρισμός".

Ας το δούμε στην πράξη. Κατεβάσαμε τα βρακιά μας... στους δανειστές, για την πρώτη κατοικία, (μήπως και το 1 δισ., που περιμένουμε να ταΐσουμε τους Καρανίκες, κάνει φτερά...) αλλά τα δημοσιογραφικά και τα άλλα όργανα... της Κουμουνδούρου και του Μαξίμου λένε (από χθες) στους ιθαγενείς, πως κοντράραμε τις Βρυξέλλες και λιώσαμε, με τη σηκωμένη μας... αριστερή γροθιά, το Βερολίνο. 

Το αίμα θα ρέει άφθονο με τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια που (εκτός από τους επαγγελματίες απατεώνες δανειολήπτες) θα γίνουν το νέο μέγα κοινωνικό και επιχειρηματικό καρκίνωμα στη χώρα. 

Στους χαχόλους ιθαγενείς (έτσι μας βλέπουν οι αριστεροί) ο Τσιπρισμός θα περνάει... πως μας πνίγουν οι δανειστές!!! Μας βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό οι Βρυξέλλες!! Θα τα καταλάβουμε, για τα καλά, όχι στις αλά-Τσίπρα ανακοινώσεις, αλλά στα ταμεία των Τραπεζών..

Θα πληρώσουμε μετρητοίς ό,τι χρωστάμε στο ΔΝΤ, παριστάνοντας τους Ιρλανδούς... (μιας και μετά το -κατά παραγγελία- Σκοπιανό, δεν μας έχουν καμία ανάγκη οι Αμερικάνοι), αλλά ο Τσιπρισμός... θα προπαγανδίζει πως έχουμε κάνει τέτοιο κουμάντο στο κράτος που πληρώνουμε το ΔΝΤ και φωνάζουμε όσο γουστάρουμε... go back κυρία Λαγκάρντ..

Θα αφήσουν 2-3 μήνες να παίξει η αγορά ενοικίων, με μοχλούς τα γνωστά νέα συστήματα ενοικίασης (μιας και στην Άνοιξη κλείνονται σπίτια και δωμάτια για το καλοκαίρι) αλλά στη γωνία στημένος ο κρατικός μηχανισμός ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο ψαχνό... και θα αλαλιάσει τους αφελείς που πίστεψαν ότι βρήκαν τρόπο στην Ελλάδα (αν είναι δυνατόν...) να κερδίσουν, αξιοποιώντας τις περιουσίες τους, χωρίς να βάλουν συνεταίρο και προστάτη... το ελληνικό κράτος-νταβατζή...

Θα αρχίσουν να συζητάνε "μοιρασιές" πετρελαίων – φυσικού αερίου στο Αιγαίο (κατά πώς βολεύει τους Αμερικάνους) αλλά ο Τσιπρισμός θα τα παρουσιάζει περίπου σαν εκστρατεία της πρώτης φοράς αριστεράς..., να πάρει πίσω την Σμύρνη και το Αϊβαλή... 

Με στοιχεία από (περιστασιακές) δουλειές, γκαρσονιών, καθαριστριών, πιτσαδόρων, σουβλατζήδων και μικρών... στις ταβέρνες μαζί με τις 3-4.000 προλήψεις στο κράτος (με λίστες ΣΥΡΙΖΑ), ο Τσιπρισμός θα μιλάει, το καλοκαίρι (αν δεν το βάλουν στα πόδια νωρίτερα), για εξαφάνιση της ανεργίας και θέσεις εργασίας στην Ελλάδα της κομμουνιστικής δίκαιης ανάπτυξης...

Και (όπως πάντα) οι πάνω από 500.000 μετανάστες νέοι, θα λογαριάζονται στη μείωση της ανεργίας...

Κομισάριοι και αναπληρωτές κομισάριων θα αραδιάζουν ανοησίες για καινοτομία, για τεχνολογία, για 4η βιομηχανική επανάσταση και κίνητρα επενδύσεων... έχοντας σε ετοιμότητα τα κρατικά ΜΜΕ για την αναπαραγωγή τους...

Αυτά, σε γενικές γραμμές, για τον Τσιπρισμό, ως διάδοχο του ΣΥΡΙΖΑ που απέθανε, προχθές, στο Κιλκίς σπαρταρώντας στα χέρια του συντρόφου Νίκου Παππά. 

Γιατί δεν ήταν μόνο οι λίγοι περαστικοί που κοντοστάθηκαν, να γιουχάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του, αλλά και το φιρμάνι που παρέδωσαν, στον κομισάριο Παππά, με το φαρδύ- πλατύ "Είσαστε ανεπιθύμητοι".

Τέτοια νέκρα στο πέρασμα, κυβερνητικών του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν να την γνωρίσουν τα χωριά της ακριτικής Βόρειας Ελλάδας, από τα χρόνια των κομιτατζήδων...

Στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πράγματα μίλησαν μόνα τους σε κινητοποιήσεις αγροτών και σε καφενεία (Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Κοζάνης και Ηπείρου) που ανάγκασαν τον εθνοσωτήριο... ΣΥΡΙΖΑ να κάνει, τις γνωστές μας, προληπτικές συλλήψεις. Τι άλλο θέλουν για να πειστούν, όσοι από το 3% των φανατικών της βάσης, έχουν μείνει με τη ντουντούκα... στο χέρι.

Είναι συνεπώς ερώτημα, αν γίνεται να περιφέρουν το πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ πλασάροντας (ταυτόχρονα) και Τσιπρισμό, χωρίς να χάσουν και τους καφενόβιους συντρόφους, που (ως ανεπάγγελτοι) δεν έχουν να πάνε αλλού εκτός από καφενέ. Κατά την άποψή μας γίνεται. Γιατί ως κυβέρνηση έχει άνεση να παραβρίσκεται σε Γενικές Συνελεύσεις παραγωγικών τάξεων ( ΣΕΒ, Αττικής-Πειραιά, Βορείου Ελλάδος, Βιοτεχνών, Επαγγελματιών), που ξεκινούν τον Μάιο και θα κρατήσουν μέχρι τον Ιούνιο. Εκεί (λόγω αστικής ευγένειας) δεν θα σηκώνονται να φεύγουν όταν βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα θα εισπράττουν... και κάποιο (κρύο ή άνοστο) χειροκρότημα. Ας το δοκιμάσουν. Ο Τσιπρισμός δεν είναι λύση, σύντροφοι... 

Capital 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.