28 Μαρτίου 2019

ΣΚΛΑΒΕ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΓΙΝΕ ΔΗΛΩΣΙΑΣ!

Μια από τις σαδιστικές απολαύσεις των αρχιτεκτόνων του διαβολοκράτους που έχουμε είναι να μας πνίγουν στο χαρτομάνι...

Του Παναγιώτη Λιάκου

Εχουμε χρυσοπληρώσει την ψηφιοποίηση του χρεοκοπημένου ρημαδιού, που υποτίθεται ότι έχει συνδέσει την αποτρόπαια Εφορία με τα βδελυρά ασφαλιστικά ταμεία, τις σιχαμένες πολεοδομίες, τα δυσώδη υποθηκοφυλακεία και κάθε ξέρασμα της κολάσεως που τρίβει υποχρεώσεις και ταλαιπωρία στα μούτρα των πολιτών. Κι όμως, όλα τα «δικτυωμένα» κρατικά διαμερίσματα της Κολάσεως γεννοβολούν υποχρεώσεις! Σαν τις κουνέλες! Μόλις γεννήσουν τις υποχρεώσεις στο μαιευτήριον «Η Βουλή», σου γυρεύουν κάθε τόσο χαρτούρες και σε απειλούν μάλιστα αν δεν σου φύγει η ούγια για να τις μαζέψεις και να πας να τις «καταθέσεις». Να πας εκείθε να φέρεις βεβαίωση δώθε. Να το Κτηματολόγιο, να τα «πόθεν έσχες», να οι δηλώσεις του νόμου 105 και τα 666 γραπτά ποδάρια του γραφειοκρατικού Θηρίου της Αποκαλύψεως. 

Το κατεχόμενο κρατίδιο θεωρεί ότι οι Ελληνες είμαστε οι «συμμορίτες» που ηττηθήκαμε από γεννησιμιού μας και πρέπει μια ζωή να υπογράφουμε δηλώσεις ότι όλα όσα δηλώνουμε είναι... ακριβή (λες και υπάρχει περίπτωση να τους δηλώσει ποτέ κάποιος το αντίθετο). Κι όλο φοβερίζουν: Αν δεν ταλαιπωρηθείς μέχρι λιποθυμίας για τη χαρτούρα, δεν χάσεις χρήμα, χρόνο και καλή διάθεση κωπηλατώντας άσκοπα στον ωκεανό του χαρτοβασιλείου, θα χάσεις το σπίτι, το χωράφι, το δίπατο στο Λιόπεσι, την εικόνα της γιαγιάς, την γκλίτσα του παππού, το παλιό το Subaru, το χαλάκι της εξώθυρας, την ελευθερία σου. Θα πας και φυλακή, αν δεν φέρεις το χαρτί!

Ακριβή αποτύπωση των προαναφερθέντων έχουν κάνει τα Ημισκούμπρια στο άσμα «Δημόσιο Forevah». Ιδού μερικοί στίχοι: «Εν πάσει περιπτώσει, φέρε το χαρτομάνι. / Θέλω και απόδειξη από το Δεληολάνη / Oτι το κάρο του παππού είναι το δικό σου. Θέλω και υπογραφή απ’ τον συμπέθερό σου. Τι; Εχει πεθάνει; Σκάψε να τον βρεις. / Αλλιώς το πιστοποιητικό δεν πρόκειται να δεις. / Πρώτα στο πρωτόκολλο, μετά για το χαρτόσημο. / Μετά έλα να φιλήσεις της παντόφλας το οικόσημο. / Πάρτε υπογραφή απ’ τον κύριο Προϊστάμε. / Περιμένει και η κυρά στο σπίτι για να φάμε».

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.