27 Μαρτίου 2019

Η γη κινείται, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δεν μετακινείται από τις θέσεις της. Αυτή θα σας σώσει από τους σεισμούς που έρχονται.

Τα παρακάτω μας μεταφέρθηκαν , αυτά μεταφέρουμε δίχως ωραιοποιήσεις. Άγνωστος καλόγερος βγαλμένος από μια άλλη εποχή κάνει αισθητή την παρουσία του σε ασκητή στον Άθωνα πριν λίγα 24ωρα. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στον αγιομυριόπνοο Περιβόλι της Παναγιάς μας γίνονται πολλά, τα αόρατα όμως είναι περισσότερα. 

«- Αν ήθελαν, ας γινόταν διπλωμάτες ή πολιτικοί οι δεσποτάδες. Στην Ορθοδοξία δεν χωρούν αυτά που κάνουν κάποιοι. Λεπτές ισορροπίες δεν υπάρχουν, μόνο λεπτές σωματικές φιγούρες γεμάτες ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. 

- Η γη κινείται, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ όμως δεν μετακινείται από τις θέσεις της. Αυτή θα σας σώσει από τους σεισμούς που έρχονται. 

- Τα αδιέξοδα του σημερινού βίου προκαλούν ΘΕΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. 

- Όσο ψηλό είναι αυτό το Όρος (εννοεί τον Άθωνα) τόσο ψηλά θα ανεβάσει ο ΘΕΟΣ την Ελλάδα. Όχι την σημερινή Ελλάδα, αλλά την Ελλάδα της μετάνοιας που έρχεται. ΑΥΤΌ ΣΥΝΤΟΜΑ» 

Με το που έβαλαν μετάνοια ο ένας στον άλλον, ρωτάει ο ασκητής τον άγνωστο του με το χιλιομπαλωμένο ράσο καλόγερο. 

- Γέροντα που μένεις; 
- Εδώ πιο πάνω από εσένα μένω ..και εξαφανίστηκε, όπως εμφανίστηκε. 
Όλα αυτά μας αναθάρρησαν και καταθέτουμε τις δικές μας πτωχές σκέψεις που μοιραζόμαστε καθημερινά με άλλους αδελφούς: 
Όσο πιο μεγάλα αδιέξοδα ορθώνουν μπροστά μας τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επέμβαση της Παντοδύναμης ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 

Μπορεί να μας καλέσουν στα όπλα, ο ΟΥΡΑΝΟΣ όμως έχει ήδη πολύ καιρό που έκανε πνευματική επιστράτευση και γνωρίζουμε πολλούς τέτοιους επίστρατους. 

Προσπαθούν να σπατουλάρουν με δήθεν ανθρωπισμό την αμαρτία και την παγκόσμιο αποστασία ..όμως ΦΕΥ.

«Την ημέρα που θα λυπηθείς κάποιον άνθρωπο ο οποίος πάσχει ψυχικά και σωματικά να θεωρείς την ημέρα εκείνη ότι έπαθες για τον Χριστό, καθότι ο Χριστός για τους αμαρτωλούς πέθανε και όχι για τους δικαίους. Μεγάλη αρετή είναι να λυπάται κάποιος για τους κακούς και να ευεργετεί τους αμαρτωλούς παρά τους δικαίους.» Αγ. Ισαάκ ο Σύρος

ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΩΤΙΟΙ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΙ ΠΑΛΑΜΑΔΕΣ, ΜΑΡΚΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. ΠΑΛΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ..ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ 

Ένας ακρίτας από την Αλεξανδρούπολη μας είπε: «είμαστε εδώ στην κυριολεξία στα χέρια του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ» 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ:
- ολάκερη η ΕΛΛΑΔΑ αδελφέ, ολάκερη η οικουμένη στα Χέρια ΤΟΥ βρίσκονται.
- θέλουν να καταστρέψουν το ανθρώπινο πλάσμα, την δημιουργία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ
- ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ..ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ
- Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 


ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΗ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.