26 Μαρτίου 2019

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Την ώρα που οι Νέοκομμουνιστικές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλούν την Ελλάδα κομμάτι – κομμάτι, εφαρμόζοντας το όραμα των Μπολσεβίκων του ΕΑΜ, η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη – του εν δυνάμει επόμενου Πρωθυπουργού - είναι χαμένη στο αφήγημα της δημοκρατικότητάς της και της περίεργης σιωπής της! Μια σιωπή, που όταν αποφασίζεται να σπάσει – ειδικά στα εθνικά θέματα – ταυτίζεται απόλυτα με την προδοτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ! 

Συντάσσεται ο Μητσοτάκης με την προδοτική στάση του Τσίπρα στη Θράκη μας…

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας ανήγγειλε, πως όταν αναλάβει Πρωθυπουργός θα συστήσει “Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ”, αλλά και εισαγωγή της τουρκικής ως ξένης γλώσσας στα δημόσια δημοτικά σχολεία, προκαλώντας ήδη έντονες αντιδράσεις στο χώρο της εθνικά ευαίσθητης Θράκης μας! Γιατί όμως δεν διευκρίνισε αν αυτή η επιλογή του θα αφορά μόνο τη Θράκη μας ή το σύνολο της Ελλάδος; Άραγε, τι εξυπηρετεί αυτή η εκδήλωση πρόθεσης και μάλιστα προεκλογικά; Από τη στιγμή, που στη Θράκη μας υπάρχει μεγάλη ανησυχία και αναταραχή, αφού ήδη έχουν καταργηθεί οι νόμιμοι Μουφτήδες και στη θέση τους η κυβέρνηση της μειοψηφίας έχει ορίσει Τοποτηρητές; Με απώτερο σκοπό την εκλογή των Μουφτήδων στη Θράκη μας, ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα του Ρ. Τ. Ερντογάν;

Σε μια προσπάθεια εξομοίωσης της διαδικασίας εκλογής Μουφτή με αυτή του Μητροπολίτη! Καταστρατηγώντας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας, αφού εκλογή Μουφτήδων δεν γίνεται σε κανένα Ισλαμικό Κράτος, ούτε και στην Τουρκία! Υπό τον φόβο του Ερντογάν, για να μην προκύψει κάποιος νέος Φετουλάχ Γκιουλέν! Η ελληνική κυβέρνηση λοιπόν, πως είναι σίγουρη, ότι μέσω της εκλογής δεν θα αναδειχτούν Μουφτήδες μυστικοί πράκτορες της Τουρκίας που θα ξεσηκώσουν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης κατά της Ελλάδος;

Αυτή η εξέλιξη διαμορφώθηκε εν μέσω του θέρους και ενώ η Ελλάδα πενθούσε τους αδικοχαμένους νεκρούς συνανθρώπους μας στο Μάτι της Αττικής, εξαιτίας τραγικών κυβερνητικών χειρισμών, η ίδια Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέδειξε ύποπτη σπουδή να καταθέσει στη Βουλή τροπολογία αναφορικά με το Μουφτειακό, κάνοντας χρήση του νόμου περί συνταξιοδότησης στο 67ο έτος και δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στους δύο νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης (ο Διδυμοτείχου είναι νεώτερος ηλικιακά και Τοποτηρητής)!

Αυτήν την προδοτική τροπολογία, η οποία εγκρίθηκε στη Βουλή κατά πλειοψηφία, ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΣΥ (Δημοκρατική Συμπαράταξη της Φώφης Γεννηματά)! Όχι δήλωσε η “Χρυσή Αυγή” και η “Ένωση Κεντρώων”! Το ΚΚΕ και το “Ποτάμι” ψήφισαν “παρών”! Και η ΝΔ; Η Αξιωματική Αντιπολίτευση και εν δυνάμει αυριανή κυβέρνηση; Η ΝΔ συντάχτηκε με τα διεθνιστικά κόμματα του ΚΚΕ και του “Ποταμιού”! Ναι, ψήφισε “παρών”! Έτσι προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Αξιωματική Αντιπολίτευση; Έτσι θα τα προασπίζει και ως Πρωθυπουργός; 

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης για μουφτειες
Αλλά, και για το ζήτημα της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, τι μας είπε στο ετήσιο Συνέδριο των Δελφών, που εξελίσσεται σε “μικρή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ” ο Κυριάκος Μητσοτάκης; 

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία επικυρωμένη συμφωνία και θα την σεβαστώ, αν υπάρχουν περιθώρια να την βελτιώσω προς όφελος της χώρας μου θα τα εκμεταλλευτώ. … Επίσης η Ελλάδα επιφυλάσσεται όλων των συμφερόντων της αναφορικά με την πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ»!

Έλληνες και Ελληνίδες τι δεν καταλάβατε;

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακησ ερντογαν
Συντάσσεται με τον Αλέξη και υπέρ της Ισλαμικής Κατοχής της Ελλάδος…

Αλλά η Ισλαμολαγνεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δυστυχώς, δεν κρύβεται! 

Έγραφα στη στήλη μου “Το κόκκινο πιπέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου 2019” στην Ελεύθερη Ώρα:

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Welt am Sonntag, υποστήριξε ότι όσοι τον επικρίνουν για την πολιτική που εφαρμόζει στη χώρα του, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), υπηρετούν συμφέροντα εξουσίας άλλων, ακόμα και εκείνων που είναι αντίπαλοί τους! Θεώρησε, ότι η στοχευμένη αυτή επίθεση γίνεται από την “Αριστερά”, που επιδιώκει την αποδυνάμωση του ΕΛΚ. Και πως οι κυβερνήσεις δέκα ευρωπαϊκών κομμάτων – μελών του ΕΛΚ, που έχουν ζητήσει την αποπομπή του κόμματος Fidesz από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, παίζουν αυτό το παιχνίδι! Ονόμασε δε, τους ηγέτες αυτών των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης, ως “χρήσιμους ηλίθιους” που υπηρετούν στην ουσία την “Αριστερά” της Ευρώπης!

Βέβαια αυτή η στόχευση του δεξιού – πατριώτη Ορμπάν, γίνεται και γιατί στην Ουγγαρία ο Ούγγρος Πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει αγώνα κατά του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με αφίσες που έχουν αναρτηθεί και στις οποίες εμφανίζεται ο κ. Γιούνκερ και ο κερδοσκόπος – τοκογλύφος ανθέλληνας Τζορτζ Σόρος να είναι αυτοί που προωθούν την παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη!

Μεταξύ των “δεξιών” ηγετών που επιζητούν την αποπομπή του Βίκτορα Ορμπάν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αλήθεια το πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πατριωτική πολιτική του Ορμπάν στο ζήτημα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης που πλήττει την Ευρώπη και περισσότερο όλων την Ελλάδα;

Είναι πρόβλημα του Μητσοτάκη, που δεν θέλει ο Ορμπάν να γίνει η Ουγγαρία, ούτε Κέντρο της Αθήνας (που ο υποψήφιος Δήμαρχός της, ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστας Μπακογιάννης θέλει να απλώσει το πρόβλημα σε όλο το λεκανοπέδιο), ούτε Σάμος, ούτε Μυτιλήνη, ούτε Κως;

Επειδή δεν θέλει να μετατρέψει την Ουγγαρία σε Βέλγιο, όπου ο στρατός επιβάλλει την διασαλευμένη έννομη τάξη εξασφαλίζοντας ασφάλεια στους πολίτες από τον κίνδυνο του ακραίου Ισλάμ;

Από πού πήρε εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Από τον Σόρος; Έτσι απλά ρωτάμε! Γιατί αν πήρε από εκεί εντολή, αλλοίμονο στην Πατρίδα μας! Και σκέπτομαι αλήθεια, σε ποια ζητήματα που ενοχλούν την ελληνική κοινωνία, πήρε σθεναρά αντίθετη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μητσοτάκης;

Έκανε αντίσταση στο ζήτημα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης;
Προέβαλε αντίσταση στο ζήτημα της “απόλυσης” των δέκα χιλιάδων ιερέων; Συμμετέχοντας στο αντιχριστιανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, που επιζητά σε δέκα χρόνια να μην υπάρχει ιερέας σε κανένα Ορθόδοξο Ναό;

Είπε κουβέντα, που στην Ορθόδοξη Ελλάδα δεν μπορούμε να ορθώσουμε τον Σταυρό της Πίστης μας; Δείτε την προσαγωγή 33 Ελλήνων Ορθόδοξων Χριστιανών που “τόλμησαν” να υψώσουν εκ νέου τον Τίμιο Σταυρό στην Λέσβο»!

Έτσι την Πέμπτη το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης χαιρέκακα πανηγύριζε την απόφαση του ΕΛΚ, που εκπαραθύρωσε από τις τάξεις του τον “φασίστα” Ορμπάν!

Συντασσόμενος με τους “προοδευτικούς”, τους “δημοκράτες”, τους νεοφιλελεύθερους των ευρωπαϊκών δεξιών (;;;) κομμάτων! Δυστυχώς θέλουν κάποιοι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τζορτζ Σόρος!

Να γιατί δεν μπορεί να πάρει αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός κι εάν αυτή την εντολή έχει λάβει άνωθεν… Αφού προωθεί την πολιτισμικότητα με τις υποψηφιότητες των Τατσόπουλου, Πανούση και με άλλων πολιτικών σαπρόφυτων της αριστεράς…

C:\Users\PANOS\Downloads\!19.jpg
Μητσοτάκης υπό προθεσμία… 

Αλλά δεν φτάνει η δουλικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα, είναι απόλυτα δουλικός κι απέναντι στην Φώφη Γεννηματά! Με την οποία τα έχει βρει απόλυτα ώστε μετά τις εκλογές κι εφ΄ όσον δεν έχει λάβει αυτοδυναμία από το εκλογικό Σώμα, να συγκυβερνήσουν! Αποδεχόμενος την απαίτησή της περί καρατόμησης (μη υπουργοποίησης) Βουλευτών της ΝΔ που βρίσκονται στις παρυφές της ακροδεξιάς (σ.σ. σύμφωνα με τις απόψεις πάντα της Φώφης)! Κατονομάζοντας στον Κυριάκο τον Άδωνη Γεωργιάδη και φωτογραφίζοντας τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ σε όλους εμάς!

Άλλωστε, Κυριάκος και Φώφη ρίχνουν την τελευταία τους πολιτική ζαριά, προκειμένου να αρπάξουν την Εξουσία! Αφού, αν ο Κυριάκος δεν εξαφανίσει μέσω του εκλογικού αποτελέσματος το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι μια κυβέρνηση μικρής – σύντομης πνοής και θα αμφισβητηθεί εντονότατα από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους! Στους οποίους δεν εντάσσονται μόνο οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος Πατούλης! Τα δυο βαρβάτα άλογα που περιμένουν στην αφετηρία εκκίνησης της κούρσας, αναμένοντας την εξαγγελία της διαδοχής! Που πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα φέρουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές! 

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης μπακογιαννης πατούλης
Όσον αφορά τη Φώφη, το τελευταίο διάστημα έχει πολύ ταραγμένο ύπνο!
Ο ένας της Εφιάλτης είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, που αλληθωρίζει προς το ΣΥΡΙΖΑ κι ο άλλος είναι ο Νίκος Παπανδρέου, που έχει λάβει εντολή από τον διεθνή παράγοντα για την επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΟΡΟΣ
Στο πλαίσιο αυτό τάσσεται και η θέση του κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών! Γι΄ αυτό μιλάει με “αγάπη” και “νοσταλγία” για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου!
Περισσότερες πληροφορίες εντός μικρού διαστήματος...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.